• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجهیزات wireless نيازمنديم !

amirbr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

فاصله 6 كيلومتري با ديد مستقيم رو ميخوام وايرلس بكشم
bandwidth حداكثر 512 لازم دارم
كيفيت ميخوام خوب باشه چون براي كار voice ميخوام
لطفا راهنمايي كنيد و قيمت بديد و بگيد آيا براي voice اصلا جواب ميده وايرلس يا نه ؟

مرسي.

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

حدود 1.5 پات اب مي خوره

amirbr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
plz دقیق تر
2 تا فرکتنس رو هم قیمت بدین لطفا

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
به نقل از amirbr :
سلام.

لطفا راهنمايي كنيد و قيمت بديد و بگيد آيا براي voice اصلا جواب ميده وايرلس يا نه ؟

مرسي.
با تجهيزات تلترونيكس (اي زد بريج) براحتي با حدود يك ميليون ميشه انجام داد.
09133015184

Rayazma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirbr :
سلام.

مرسي.
فكر مي كنم بشه با تجهيزات Indoor با زير يك ميليون تموم كرد من خودم يه لينك 12 كيلوتري راه انداختم

yaseryavari

Registered User
لایک‌ها
0
ما 6 ماهه از سنائو استفاده مي كنيم و كيفيتش خوبه در ضمن قيمت مناسبي هم داره و ما موفع تست توي يك فاصله 8-7 كيلومتري 2 مگ پهناي باند داشتيم با پكت لاست يك درصد!!
خواستي فروشي سه تا داريم قيمتش هم مناسبه (900 تومن) در ضمن گارانتي و ... هم داره
8432271-0511
ممنون

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

آره ميشه با قيمتهاي كم ويا اينكه يه دستگاهي كه واسه نصب تو هواي آزاد طراحي نشده رو برد به قول اين دوستمون تو يه جعبه كرد و نصب كرد ولي به قول يكي از بچه هاي اينجا يا يه كاري رو نبايد بكني يا درست بكن !

شما 2 دستگاه راديو مي خواي كه قدرت آن 200ميلي وات باشه

به قول اين دوستمون تلترونيكس تونم اي زد بريج كه نمايندشم اين عمو زينالوند هست مي توني بخري
يه ارتينگ خوب هم مي خواي چون تلترونيكس فقط يك راديو بهت مي ده با دي سي انجكتور

و خيلي ناقصه ....

كه اونم هر راديو سيصد هزار تومن واست در مي اد و كابل هم رو دستگاه نيست اونم بايد بخري و انتن هم نداره اونم بايد بخري كه اندرو مكزيكي واست صدو شصت در مي ات اونم دو تا مي خواي

از اين آنتن هاي پژوهش هم مي توني ببندي كه 45 واسط در مي ات

اين دوستمون كه سيناو بسته اره سناو تجهيزات خوبي داره و 200 ميلي وات هست يه راديوش هم 120 تومن پيدا مي شه اما واسه لينك 6 كيلومتر اونم فضاي باز بدون صاعقه گير و ارتينگ و كردن دستگاه تو جعبه فك كونم هر ماه بايد بهش سر بزني و آخرش هم از وايرلس بدت مي ات و هر كه رو مي بيني مي گي لينك استيبلي نيست :lol:

من يه دستگاه بهت پپشنهاد مي كنم واقعا عالي هست

اونم از يه شركت تايواني كه اسمش تو ايران نيست ولي دو تا ايراني تو خاور ميانه نمايند شن يكي عمو بابك كه ديگه كار نمي كنه يكي هم ........كه اخر گرون فروشي تو ايران هست
عكس اش رو مي زارم

هم داراي آنتن هست هم راديو 200 ميلي وات هم 30 متر كابل شبكه هم دي سي انجكتور هم ارتينگ و مي تونه 10 كيلومتر رو بزنه خواستي با هام تماس بگير 09173650351
i.jpg

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام تو فاصله 2 يا 3 كيلومتري وايرلس بزنم. منتها ديدم مستقيم نيست يعني يكي دوتا ساختمون مانع هست. برا اين كار چه ديوايسي رو پيشنهاد مي كنين؟
ممنون

بالا