• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحريم زر كليك

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
سايت كليكي زر كليك ديگه واقعاً شورشو در اورده !! :hmm: من با اينكه مدت زياديه كليك ها رو كم مي شمره و تعرفه هر كليك رو هم پايين اورده بنر هاش رو تا سايتم گذاشته بودم ولي اين اواخر (تقريباً از يك ماه پيش) ديگه شورشو دراورده و خيلي كم پيش مياد پورسانت كليكي رو محاسبه كنه ! :( شايد باورتون نشه ولي من شده روزي بيشتر از 30 تا كليك داشتم ولي پورسانت دريافتيم اندازه 5 تا كليك هم نبوده ! :eek:
من كه ديگه بنر هاي اين سايت رو برداشتم ، به شما هم پيشنهاد مي كنم اگر تا الان با اين سايت همكاري داريد ، همكاري تون رو قطع كنيد چون ديگه واقعاً صرف نداره و اعتبار خودش رو از دست داده !! زر كليك هم مثل سيستم هاي مشابه قبلي كلاه بردار از اب در اومد . ;)

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سلام دوست عزیز.
ببخشید، شما از کجا میدونید که روزی بیشتر از 30 کلیک دارید؟

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
منم خیلی وقته اینو می گم.
امروز بعد از مدت ها دوباره بنراشو گذاشتم ببینم تغییر کرده. دیدم پیشرفت کرده !
22 کلیک هیچ کدومم حساب نکرده.
اخرشه...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
سايت كليكي زر كليك ديگه واقعاً شورشو در اورده !! :hmm: من با اينكه مدت زياديه كليك ها رو كم مي شمره و تعرفه هر كليك رو هم پايين اورده بنر هاش رو تا سايتم گذاشته بودم ولي اين اواخر (تقريباً از يك ماه پيش) ديگه شورشو دراورده و خيلي كم پيش مياد پورسانت كليكي رو محاسبه كنه ! :( شايد باورتون نشه ولي من شده روزي بيشتر از 30 تا كليك داشتم ولي پورسانت دريافتيم اندازه 5 تا كليك هم نبوده ! :eek:
من كه ديگه بنر هاي اين سايت رو برداشتم ، به شما هم پيشنهاد مي كنم اگر تا الان با اين سايت همكاري داريد ، همكاري تون رو قطع كنيد چون ديگه واقعاً صرف نداره و اعتبار خودش رو از دست داده !! زر كليك هم مثل سيستم هاي مشابه قبلي كلاه بردار از اب در اومد . ;)

بیا با ما کار کن . اگر راضی نبودی از درامدت پول یک ماه سیستم کلیکی که کار میکردی رو بهت میدهم! موافقی؟
www.iranamir.biz

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بنر هاي شما رو هم گذاشتم ، دريغ از 1 فروش !! :D

خوب با من مشاوره باید بکنی.تا با من مشاوره نکنی موفق نمیشی. الان بچه های پی تی رو نگاه کن که اکثرا کار میکنند فقط دو میلیون تومانش برای اعضای پی تی است. درسته کمه اما همین که بعضی ها دارند 50 تومان همینجوری در میارند خوبه . بعضی ها هم قدرتمندند 350 پول تبلیغات میدهند بله در میارند.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بله ولي هنوز اكانتم فعال نشده ! :D

ای وای شرمنده . حجم سایت های ثبت نام کننده توی عید زیاد بوده . دو روزه همکارم داره دونه دونه چکشون می کنه و تایید یا رد می کنه . الان خودمم میرم کمکش که تا عصر همه تعیین تکلیف بشن .

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام

ما از دو ماه قبل داریم گلومونو پاره میکنیم میگیم زر کلیک کلاهبرداره.

اما متاسفانه تا دوستان واقعاً سر خودشون کلاه نره حرف کسیو گوش نمیدن.

من کلیکی ادز سنترو تایید میکنم همکاری در فروشم ایران امیرو.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
یه همچین تاپیکی هم باید برای سوران باز بشه . درآمد تا به مرز 48 هزار رسید اکانت رو تعلیق کرد ! نوشته با مدیریت تماس بگیرید هر چه قدر تماس میگیریم پاسخی نمی گیریم لااقل به خودشون زحمت نمدن بگن مشکلتون چی بوده از چند نفر هم پرسیدم گفتن این چند ماهه کارشون این شده البته این رو بگم تا قبل از اینکه پرداختی 50 هزار بشه زمانی که 15 هزار بود دو بار دریافتی داشتیم البته با مدیریت قبلی

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سوران كه خيلي وقته اعتبارشو از دست داده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
سوران كه خيلي وقته اعتبارشو از دست داده

یعنی دیگه پرداختی نداره ؟ من قبل دو بار 15000 گرفتم با مدیریت قبلی الان کرده 50 هزار و 48000 منو نمیده ! واقعا جای تاسفه . به این جور آدما میگن د ز د :f34r:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
یعنی دیگه پرداختی نداره ؟ من قبل دو بار 15000 گرفتم با مدیریت قبلی الان کرده 50 هزار و 48000 منو نمیده ! واقعا جای تاسفه . به این جور آدما میگن د ز د :f34r:

از اولم دزد بود ، ما نمي فهميديم !

بالا