سلام
با توجه به محدودیت جدید رپید شر پیشنهاد می کنم از یه سرویس دیگه مثلاً مگا آپلود استفاده کنیم
اگر موافق هستید شماره اکانت یا یوزر نیم خودتان را بنویسید تا یه ایمیل برای رپید بفرستیم
به هر حال نظر ایشون محترم هست ( هر چند شخصا مخالف هستم ) دلیل بد ریپورت رو هم نفهمیدم
درسته ...ولی به نظر شما با سرعت دانلود 6-7 کیلوبایت میصرفه تنهایی از رپید استفاده کرد؟!دوست عزیز مگه راپید چشه؟خیلی هم نازه.ما ایرونیا به چیزای مفت عادت کردیم و هر چی که بخوایم بابتش پول بدیم چیز خیلی بدیه.
بی خیال شو.زندگی بی راپید شر معنی نداره.
بهروز جان دليل بد ريپورت اين بود كه نمي خواستم 4 روز بعد چند نفر بيان بگن ما يوزر پسووردمون رو PM كرديم ! الان كه نتنها با چند IP نمي شه دانلود كرد بلكه خوداكانت خودمون رو هم از دست داديم ! البته هيچ اطميناني به اين حرفم ندارم ولي خوب گفتم در كل بعدا گله اي نباشه كه ما در جريان نبوديم !
صرفا اينكه بگيم حرف ايشون تحريم كردن بودن، بله،نظر شخصي هست و هر كسي مي تونه بسته به نظر خودش كار كنه ! اما اينكه توو فروم بگيم يوزر پسوورد هاتون رو براي من بفرستين يك ذره ...
دوست من ...
من هم با بخشی از صحبت های شما موافق هستم . به هرحال من فکر می کنم ایشون یک نظر دارند و اعلام می کنند و چون فروم مکان عمومی هست پس باید به نظر ایشون احترام گذاشته بشه . حال کاربران دیگر خود وظیفه تصمیم گیری دارند و خود نیز باید پای تصمیم ( چه خوب چه بد ) به ایستند .
من هم مثل شما مخالف هستم اما خوب نباید تاپیک دیگران را خراب کنیم . به هر حال از حسن علاقه شما متشکرم و بگذاریم تاپیک از مسیر خارج نشه .
دوست عزیز مگه راپید چشه؟خیلی هم نازه.ما ایرونیا به چیزای مفت عادت کردیم و هر چی که بخوایم بابتش پول بدیم چیز خیلی بدیه.
بی خیال شو.زندگی بی راپید شر معنی نداره.
نچ
اشکالی نداره
يكي طلبم آبروم رفت :lol: :blush:
hamidk جان من دقيقا همين رو براي رپيدشير فرستادم ! كه خونه PC 24 ساعته روو دانلود هست! دانشگاهم IP م شير هست !
بعد از 2 روز آنچنان جواب سر بالا داد كه خدا مي دونه :lol:
لطفاً به ایرانی ها توهین کنید
من عضویت سالانه دارم، ولی قرار نبود که قوانین رپید تغییر بکنه توی موافقت نامه هم همچین چیزی موقع قرارداد نبود