• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم رپید شیر = انتخاب جایگزین

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
با توجه به محدودیت جدید رپید شر پیشنهاد می کنم از یه سرویس دیگه مثلاً مگا آپلود استفاده کنیم
اگر موافق هستید شماره اکانت یا یوزر نیم خودتان را بنویسید تا یه ایمیل برای رپید بفرستیم

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
"اگه هستید بگید هستم"

1- JikSearch

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
1- كسي كه داره از امكانات سايتي استفاده مي كنه نمي تونه اون رو تحريم كنه !
مثلا بيايم بگيم چون اينترنت توو ايران گرونه پس نريم نت !
فايلهاي زيادي كه توو رپيد هست رو توو مگا آپلود كنين تا ما بيايم !!!
2- به چه دليلي اعتماد كنيم و اكانت رو بديم !!!! بعد منتظر باشيم شايد در جوابش اكانتي اومد !‌
3- كاشكه PT اينقدر بي صاحب نشده بود !

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
با توجه به محدودیت جدید رپید شر پیشنهاد می کنم از یه سرویس دیگه مثلاً مگا آپلود استفاده کنیم
اگر موافق هستید شماره اکانت یا یوزر نیم خودتان را بنویسید تا یه ایمیل برای رپید بفرستیم

دوست عزیز مگه راپید چشه؟خیلی هم نازه.ما ایرونیا به چیزای مفت عادت کردیم و هر چی که بخوایم بابتش پول بدیم چیز خیلی بدیه.
بی خیال شو.زندگی بی راپید شر معنی نداره.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
به هر حال نظر ایشون محترم هست ( هر چند شخصا مخالف هستم ) دلیل بد ریپورت رو هم نفهمیدم

بهروز جان دليل بد ريپورت اين بود كه نمي خواستم 4 روز بعد چند نفر بيان بگن ما يوزر پسووردمون رو PM كرديم ! الان كه نتنها با چند IP نمي شه دانلود كرد بلكه خوداكانت خودمون رو هم از دست داديم ! البته هيچ اطميناني به اين حرفم ندارم ولي خوب گفتم در كل بعدا گله اي نباشه كه ما در جريان نبوديم !
صرفا اينكه بگيم حرف ايشون تحريم كردن بودن، بله،نظر شخصي هست و هر كسي مي تونه بسته به نظر خودش كار كنه ! اما اينكه توو فروم بگيم يوزر پسوورد هاتون رو براي من بفرستين يك ذره ...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز مگه راپید چشه؟خیلی هم نازه.ما ایرونیا به چیزای مفت عادت کردیم و هر چی که بخوایم بابتش پول بدیم چیز خیلی بدیه.
درسته ...ولی به نظر شما با سرعت دانلود 6-7 کیلوبایت میصرفه تنهایی از رپید استفاده کرد؟!

رپید با وضعیت فعلی فقط برای اونور آبی ها + اینور آبی هایی که سرعت بالا دارن

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ااااااااااااااا !
ميشه لطفا همه، 24 ساعت گذشته من رو كلا بيخيال شن !!!!!!
صبح مثل هميشه 8.5 بيدار شدم، لباس پوشيدم، داشتم از در مي رفتم بيرون، مادرم صدام كرد گفت كجا ميري ! گفتم همونجا كه هميشه ميرم ! گفت مي دونم اما موضوع اينه كه هيچ وقت 5 شنبه ها نمي رفتي !!!!!! اول گوشيم رو چك كردم مطمئن شم جدا 4 شنبه نيست ! بعد گرفتم تا 1 ظهر خوابيدم !!!!
عصري هم موضوع اون جوون و موتورش‌!!...

كلا امروز نمي دونم چم شده !

به خدا من ظهري كه اين رو خوندم متن رو اينطوري ديدم كه : به خاطر وضع موجود بياين رپيدشير رو تحريم كنيم ! و هر كي مي خواد اكانت رپيد خودش رو توو PM به من بده تا اكانت مگاآپلود به جاش بهش بدم !!
جدا نمي دونم چرا متني كه الان مي خونم زمين تا آسمون با اونكه ظهري بود فرق داره !!! تازه 2 تا پست هم روي اون دادم تا حالا ها با يك بد ريپورت !!!!! اما نمي دونم چم شده ...

جدا از همه معذرت مي خوام ! توو اين خواب بيداري كه هستم فكر ميكردم منظور تاپيك اونه كه گفتم !!!!!!! ميشه اين پستهام رو يكي پاك كنه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز جان دليل بد ريپورت اين بود كه نمي خواستم 4 روز بعد چند نفر بيان بگن ما يوزر پسووردمون رو PM كرديم ! الان كه نتنها با چند IP نمي شه دانلود كرد بلكه خوداكانت خودمون رو هم از دست داديم ! البته هيچ اطميناني به اين حرفم ندارم ولي خوب گفتم در كل بعدا گله اي نباشه كه ما در جريان نبوديم !
صرفا اينكه بگيم حرف ايشون تحريم كردن بودن، بله،نظر شخصي هست و هر كسي مي تونه بسته به نظر خودش كار كنه ! اما اينكه توو فروم بگيم يوزر پسوورد هاتون رو براي من بفرستين يك ذره ...

دوست من ...

من هم با بخشی از صحبت های شما موافق هستم . به هرحال من فکر می کنم ایشون یک نظر دارند و اعلام می کنند و چون فروم مکان عمومی هست پس باید به نظر ایشون احترام گذاشته بشه . حال کاربران دیگر خود وظیفه تصمیم گیری دارند و خود نیز باید پای تصمیم ( چه خوب چه بد ) به ایستند .

من هم مثل شما مخالف هستم اما خوب نباید تاپیک دیگران را خراب کنیم . به هر حال از حسن علاقه شما متشکرم و بگذاریم تاپیک از مسیر خارج نشه .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست من ...

من هم با بخشی از صحبت های شما موافق هستم . به هرحال من فکر می کنم ایشون یک نظر دارند و اعلام می کنند و چون فروم مکان عمومی هست پس باید به نظر ایشون احترام گذاشته بشه . حال کاربران دیگر خود وظیفه تصمیم گیری دارند و خود نیز باید پای تصمیم ( چه خوب چه بد ) به ایستند .

من هم مثل شما مخالف هستم اما خوب نباید تاپیک دیگران را خراب کنیم . به هر حال از حسن علاقه شما متشکرم و بگذاریم تاپیک از مسیر خارج نشه .

بهروز جان پست بالايي اين پستت رو مي خوني please :p ؟

راستي اين هم يادم رفت بگم،hamidk جان رسما ازت معذرت مي خوام

Last edited:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
من فقط پیشنهاد دادم
دنبال یه راه حل بودم
ببخشید که وقتتون رو گرفتم + ممنون مدیرجان (پاچه خاری)
شما هیچ مشکلی ندارید؟
من اینجوری فقط یا تو خونه می تونم دانلود کنم یا تو اداره آخه من یه نفری چقدر باید پول اکانت بدم ؟؟؟
جناب khepelesibilo مشکلی نیست بعضی وقت ها پیش میاد d:

Last edited:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144

لطفاً به ایرانی ها توهین کنید
من عضویت سالانه دارم، ولی قرار نبود که قوانین رپید تغییر بکنه توی موافقت نامه هم همچین چیزی موقع قرارداد نبود

Last edited:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا از پهنای باند کم آوردن واسه همین اینکارو می کنن. شایدم میخوان کسی با اکانت رپیدشیر از Rapidleech استفاده نکنه. :( فکر نکنم رپیدشیر جایگزینی داشته باشه نه در سرعت نه در امکانات. البته مگا آپلود بد نیست اما بیشتر فایل ها رو رپیدشیر آپلود میشه. اعتراض بیخیال شین ور میدارن Ip ایران رو تحریم می کنن. ما میمونیم و یک عمر حسرت

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نچ :D:D
اشکالی نداره :D

يكي طلبم :p آبروم رفت :lol: :blush:

hamidk جان من دقيقا همين رو براي رپيدشير فرستادم ! كه خونه PC 24 ساعته روو دانلود هست! دانشگاهم IP م شير هست !

بعد از 2 روز آنچنان جواب سر بالا داد كه خدا مي دونه :lol:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
يكي طلبم :p آبروم رفت :lol: :blush:

hamidk جان من دقيقا همين رو براي رپيدشير فرستادم ! كه خونه PC 24 ساعته روو دانلود هست! دانشگاهم IP م شير هست !

بعد از 2 روز آنچنان جواب سر بالا داد كه خدا مي دونه :lol:

كلاً احساس مي كنم اينكه يه شركت بزرگ بشه و احساس سيري كنه يه مسئله جهاني هست ...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فكر كنم الان فقط بشه اين كار رو كرد !‌:
http://************/files/dz087wthkenwnzou1gtn.jpg

هر كي اكانت داره مثل من يك سري ايميل بزنه كه چرا گوگل داره سايت رو ايندكس مي كنه :lol: اطلاعات مهمي UPLOAD كردم كه مي خواستم سري بمونه !‌ الان همش در خطره ! نكنه IP رو محدود كرديت براي اينه :p:lol:;)

اونقدر ايميل بزنيم كه اعصابشون خورد بشه !

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
لطفاً به ایرانی ها توهین کنید
من عضویت سالانه دارم، ولی قرار نبود که قوانین رپید تغییر بکنه توی موافقت نامه هم همچین چیزی موقع قرارداد نبود

این یه جمله منطقی هست که می تونه رپید شیر رو زیر سوال ببره

من چند وقتی هست که اکانت دارم.موقع خرید ننوشته بودن که ای پی رو محدود می کنند.....

سپهر جان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله منم يه اكانت شريكي گرفتم و الان به مشكل خوردم
وضعيت فعلي افتضاحه:eek:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
گفتن که وقتی IP عوض شد 15 دقیقه صبر کنن تا از مسدود شدن در بیاد.

بالا