• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم پیزا-پی پال و ..... برای ایرانیان لغو شد؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347

وزارت خزانه‌داری آمریکا با صدور مجوزی، تبادلات پولی ایرانیان برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی و مخابراتی به منظور استفاده شخصی شهروندان را از فهرست تحریمی خود خارج کرد.

به موجب این مجوز عمومی از تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ خرید نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، سخت‌افزارهای گوشی‌های تلفن همراه، رایانه‌های شخصی و همچنین پرداخت برای میزبانی وب‌سایت و مواردی از این دست از دایره مقررات تحریمی خارج شد و شهروندان ایرانی می‌توانند به خرید این تجهیزات و خدمات بپردازند.

بر اساس این تصمیم جدید، خزانه‌داری آمریکا انتقال وجوه از ایران و یا برای و یا به نیابت از طرف یک فرد در ایران توسط موسسات ثبت شده در آمریکا را در چارچوب این مجوز عمومی مجاز تشخیص داده شده‌است.

چه حالی میده با ip ایران حساب پیزا یا پی پال بسازی :D:D:D:D:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگه واقعیت داشته باشه از این بهتر نمیشه :دی

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
خیلی عالیه ولی مستقیم حرفی از بانک های اینترنتی نزده و طبیعتا اگه هم اضافه بشه فک کنم یه مقدار زمان ببره به امید اینکه هر ایرانی بتونه با خیال راحت توی سایت هایی مثه پی پال و پیزا فعالیت کنه..خوشحال میشم دست این دکون بازاریایی که با پولای کلان ملتو سرکیسه کردن واسه ساحت پیزا و پی پال کنده بشه

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
خیلی عالیه ولی مستقیم حرفی از بانک های اینترنتی نزده و طبیعتا اگه هم اضافه بشه فک کنم یه مقدار زمان ببره به امید اینکه هر ایرانی بتونه با خیال راحت توی سایت هایی مثه پی پال و پیزا فعالیت کنه..خوشحال میشم دست این دکون بازاریایی که با پولای کلان ملتو سرکیسه کردن واسه ساحت پیزا و پی پال کنده بشه
بر اساس این تصمیم جدید، خزانه‌داری آمریکا انتقال وجوه از ایران و یا برای و یا به نیابت از طرف یک فرد در ایران توسط موسسات ثبت شده در آمریکا را در چارچوب این مجوز عمومی مجاز تشخیص داده شده‌است.
پیزا و پی پال تو امریکا ثبت شدن و اگه از ایران بخوایم انتقال وجه بدیم مطمئنن مشمول این قانون جدید میشه چون از خرید خدمات اینترنتی هم نام بردن ولی زمان میبره

amin_ir

Registered User
لایک‌ها
17
تا الان که هنوز خدمات paypal واسه ایران مسدوده و بدون وی پ ی ان نمیشه وارد سایت شد

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
بابا دمت گرم بهترین خبر دنیا رو دادی

xdroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
میشه گفت هنوز اقدامی نشده بابت این موضوع . هنوز برای ثبت نام در پیپال اسم ایران توی لیست کشورهاش نیست !!!

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
واسه من که کلا سایت پی پال و پی زا رو نیاورد اونم فکر کردم به خاطر بی جنبه بودن ایرانی هاست
یعنی الآن 80000000000 نفر از ایران تو سایت های پی پال و پی زا هستنا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اینا مهم نیست
شرط اینه که سایت های درامدی تحریم رو لغو کنن
وگرنه پیپال و پیزا باز بشن و پولی نباشه که چیزی درست نمیشه

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من اینجوریم یا شماها هم مثل من هستید ؟؟؟

اصلا حال نمیکنم تحریم ها ورداشته بشه اصلا دزدکی پول دراوردن و دزدکی کار انجام دادن یه فاز دیگه داره :D

مثل فیس بوک اصلا کلا حال فیس بوک به اینه که با کریو و وی پی ان بری توش وگرنه از فیلتر در بیاد دیگه حال نمیده :D

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
یه کمپینی درست کنیم این خبر رو به گوش پی پال و مانی بوکرز و ... برسونیم ! هرکی انگلیسیش خوبه یه متن آماده کنه با متن خبر لغو تحریم بفرسته براشون !

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385

وزارت خزانه‌داری آمریکا با صدور مجوزی، تبادلات پولی ایرانیان برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی و مخابراتی به منظور استفاده شخصی شهروندان را از فهرست تحریمی خود خارج کرد.

به موجب این مجوز عمومی از تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ خرید نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، سخت‌افزارهای گوشی‌های تلفن همراه، رایانه‌های شخصی و همچنین پرداخت برای میزبانی وب‌سایت و مواردی از این دست از دایره مقررات تحریمی خارج شد و شهروندان ایرانی می‌توانند به خرید این تجهیزات و خدمات بپردازند.

چه حالی میده با ip ایران حساب پیزا یا پی پال بسازی :D:D:D:D:D
داداش آخه چرا خالی می بندی قبلا با ip ایران می شد وارد سایت پی پال شد ولی فقط تو کشور ها ایران رو نداشت الآن که با آیپی ایران هم نمی شه داخل سایت رفت:mad:

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
:D:D جالبه یعنی تمام شبکه های خبری معتبر خالی میبندن ؟
مگه من رییس خزانه داری امریکا هستم؟:p اگه دقت میکردی متوجه میشدی که از نظر حقوقی تحریم برداشته شده ولی زمان میبره تا عملی بشه
شما قبلا با ip ایران وارد پی پال میشدی ؟مطمئنی؟من حساب پی پال ندارم ولی پیزا که از پی پال کمتر گیره به Ip ایران گیر میده

laxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
فرقی نمیکنه که! بدون پول, بانک اینترنتی میخوام چیکار؟
فقط بدرد اونایی میخوره که از خارج از ایران درآمد دارند.
وقتی باید خوشحال بود که دلار بیاد زیر 2 تومان.
البته مطمئنم paypal محافظه کاره و تا وقتی که قضیه ایران بکلی حل نشده به ایران دسترسی نمیده.

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
تا الان که هنوز خدمات paypal واسه ایران مسدوده و بدون وی پ ی ان نمیشه وارد سایت شد
یعنی پیزا بازه؟!
بعدشم انقدر توی تحریم بودیم که دیگه باورم نمیشه یه روزی براحتی به این سایتا وارد بشیم :(

بالا