• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در آمریکا

kiumarse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان من از همه کسانی که می تونن راهنمایی کنن درخواس کمک دارم:

من 32 سال سن دارم و لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی شهری دارم و الان 9 سال سابقه کار دارم اما می خوام واسه ادامه تحصیل به یکی از دانشگاه های آمریکا برم حالا چند سوال دارم:
1. من مدرک زبان ندارم
2.از کجا شروع کنم که زود نتیجه بگیرم
3.کدام دانشگاه ها فوق لیسانس شهرسازی دارند؟
4.واسه پذیرش دانشگاه اقدام کنم خوبه یا ویزای کار؟
5.هزینه زندگی اونجا چقدره؟
6.کلا من باید چقدر هزینه کنم؟تا بتونم درسم رو تموم کنم( کل هزینه ها از پذیرش تا آخر)
7.اصلا با این سن وسال درسته که به این فکر باشم؟
8. در مورد بورس هم می خوام بدونم .
9. آیا نهادها و افرادی هستند که بتونن در این زمینه کمک کنن واسه پذیرش گرفتن و بورس گرفتن؟
10.میشه برم آمریکا بعدا واسه مدرک زبان اقدام کنم؟
11.خلاصه هرکی هر چقدر می تونه راهنمایی کنه

pany

Registered User
لایک‌ها
19
5.هزینه زندگی اونجا چقدره؟
6.کلا من باید چقدر هزینه کنم؟تا بتونم درسم رو تموم کنم( کل هزینه ها از پذیرش تا آخر)
7.اصلا با این سن وسال درسته که به این فکر باشم؟
8. در مورد بورس هم می خوام بدونم .

11.خلاصه هرکی هر چقدر می تونه راهنمایی کنه

سلام

به این چند مورد فکر کنم بتونم یک جواب نسبتا درستی بدم

5. بستگی به نوع زندگی خودتون و شهری که توش زندگی میکنین داره اما اگه بخوایم طبق ppp بگیم میشه همون 3 برابر هزینه های ایران.

کلا اگه بخواهی رومیت هم بگیرین در شهرهای متوسط ماهی حداقل 1600-1400$ هزینه زندگیتون هست . بهتره خونه بخرین اگر توان مالیش رو دارین چون خیلی ارزون تر از ایران هست.

6. هزینه دانشگاه اون هم مستر خیلی زیاده در امریکا . مثلا CU هزینه سالیانه شامل خوابگاه رو برای غیر رزیدنت ها نوشته حدود 39000$ برای bachelor .

7.نه اصلا درست نیست . کی میخوای بیاین و کی میخواد زبانتون خوب بشه و کی فارق التحصیل بشین.
نمیدونم .هیچ وقت دیر نیست اما اگه موقعیت خوبی دارین این کار رو نکنین.

8. اگه بتونین رزیدنت امریکا بشین . یعنی گرین کارت و... (نه با ویزای دانشجویی) و درامد تون هم کافی نباشه, دولت فدرال و استیت همه هزینه تحصیلیت رو میپردازن (در مورد دانشگاههای گرون تا سقف معینی ) . وام های بی بهره هم بهتون میدن.

Last edited:
بالا