• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در دو رشته غیر مرتبط

agric

Registered User
لایک‌ها
1
کسی که کارشناسی ارشد رو در یک رشته فنی گرفته باشه می تونه در آزمون کارشناسی یا کارشناسی ارشد یک رشته غیر مرتبط مثلا از رشته های انسانی مثل حقوق شرکت کنه؟ یا برعکس؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
برای کارشناسی که فکر نکنم مشکلی باشه منتها دیگه معافیت سربازی رو نداری!برای ارشد هم مشکلی نیست فقط بعد از قبولی به هت پیش می خوره!مثلا باید یکی دو ترم یه سری از در س هارو پاس کنی، شبیه پیش دانشگاه ازاد
البته تا اونجایی که شنیدم!!

agric

Registered User
لایک‌ها
1
بقیه دوستان نظری ندارند؟

agric

Registered User
لایک‌ها
1
یکی دیگه از دوستان می گفت فقط تو رشته هایی میشه تحصیل کرد که با رشته خودت مرتبط هست. درسته؟

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
یکی دیگه از دوستان می گفت فقط تو رشته هایی میشه تحصیل کرد که با رشته خودت مرتبط هست. درسته؟

کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تایید (بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی ) می توانند در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل رشته های گروه علوم انسانی علوم پایه فنی و مهندسی کشاورزی و هنر ثبت نام و شرکت کنند. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد منوط به قولی در امتحان ورودی و گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی مربوط بوده و هزینه دروس پیش نیاز نیز توسط دانشجو پرداخت می شود.

تبصره 1: داوطلبان رشته های گروه علوم پزشکی (دانشگاه تربیت مدرس) باید بر اساس کارشناسی مورد قبول به ثبت نام در این رشته ها اقدام نمایند.

نقل از دفترچه آزمون کارشناسی ارشد سال 1386 (میتونید از سایت سازمان سنجش دانلودش کنید.)

این قانون چند سالی اجرا میشه و احتمال 99.9% امسال هم همین طوره!;)

mohana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قانون ارتباط رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد چند سالیه برداشته شده.
ولی دوست عزیز قبولی در رشته حقوق برای یه کارشناس فنی خیلی مشکله.منابع زیاد و مختلف و ظرفیت قبولی کم!

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
صمن اینکه بعد از قبولی حدود یک سالی هم عقب تری از دیگرانی باید یک سری از درس های حقوق رو مثل پیش نیاز بخونی (فکر می کنم)! یاد اوری مجدد بود

eva

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همينكارو كردم يعني از ليسانس تجربي رفتم انساني
البته هنوز كنكور ندادم شركت كردم

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام
من از دانشگاه تهران تو یکی از رشته های لیسانس(تجربی) فارغ ااتحصیل شدم؛اگه بخام فوق لیسانس رو تو فنی مهندسی بگیریم چطوری؟
حتما بهم 4 سال پیش نیاز میدن؟:happy: اگر کسی اطلاع یا تجربه داره برام توضیح میده .

مرسی

علی رضا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم شنیدم که از امسال این امکان وجود داره.
البته یکم محدودتر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
برای رشته هنر هم همین جوریه ؟
یعنی کسی که کارشناسی فنی بوده فوق هنر بخونه!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
منم فکر میکنم نمیشه از هر شاخه ای به شاخه دیگه پرید ! مطمئناً رشته هایی که از نظر شاخه دبیرستانی و ..به هم نزدیک و مرتبط باشند رو فقط میشه تغییر داد .
مثلاً ، تو رشته خود ما (مهندسی کامپیوتر-نرم افزار) ، 146 واحد بدون پیش باید پاس بشه که از این تعداد اگه دروس غیر مرتبط و عمومی و واحد پر کن رو حذف کنیم (معارف-ادبیات-کارگاههای عملی-آزمایشگاه)، با تخفیف میمونه : 120 تا !
از این تعداد ، باز هم با تخفیف، 20 واحد رو به خاطر ریاضیات کم میکنیم به این بهانه که ممکنه طرف تو رشته قبلیش ریاضیا رو گذرونده باشه پس میمونه : 100 تا

این 100 واحد همش تخصصی و مرتبطه ! جهنمه ضرر.. شما بگید 80 واحد !
حالا یکی به من بگه تو کارشناسی ارشد که نرمالش 5 ترم طول میکشه و تو هر ترم بیشتر از 12-15 واحد ارائه نمیکنن ، چطور یه نفر میتونه 80 واحد پیش بگذرونه ؟!!!! :blink:

مگه اینکه خود دانشگاه و سیستم آموزشی بیاد یسری واحد ها رو بپیچونه که اونوقت خودشون و خودمون رو گول زدیم ! و باز هم مگه اینکه طرف از رشته ای مثل مهندسی کامپیوتر -سخت افزار یا الکترونیک بخواد شرکت کنه که باز هم دروس تخصصی که دقیقاً مباحثش مربوط به کامپیوتر و ساختار سیستم عامل و برنامه نویسی و ...میشه ، حدوداً 40-50 واحده !

در کل به نظر من این اشتباهه .

HA HA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه تو هر رشته ای در ارشد ادامه داد
ولی رشته غیر مرتبط خیلی سخته. چون فضا وروح اون با رشته قبلی فرق میکنه
قبول شدنشم سخته من خودم تورشته ای قبول شدم که واحدهای مرتبطش فقط 20 تا ست!!!!!
یعنی فقط عمومی ها
کارشناسی :ادبیات انگلیسی
ارشد:عمران سازه
الان دارم میخونم ولی بهم فاز نمیده چون عمر ادم محدوده . همه چی رو که نمیشه تجربه کرد
ولی به شما توصیه میکنم از این حرکتای عجیب غریب نکنید چون زحمت بیشتر داره ولی ارزش زیادی نداره

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا الان کسی که مدرک لیسانس گرفته میتواند دوباره بره کنکور برای کارشناسی بازم امتحان بده؟
لیسانس کامپیوتر رفتیم حالا مثلا بریم امتحان برای لیسانس عمران یا رشته علوم انسانی سراسری وپیام نور

که دراخر بشه دوتا مدرک لیسانس!؟

sasiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا الان کسی که مدرک لیسانس گرفته میتواند دوباره بره کنکور برای کارشناسی بازم امتحان بده؟
لیسانس کامپیوتر رفتیم حالا مثلا بریم امتحان برای لیسانس عمران یا رشته علوم انسانی سراسری وپیام نور

که دراخر بشه دوتا مدرک لیسانس!؟

سلام

منم همین سوال را دارم :

من پیام نور لیسانس آمار گرفتم حالا می تونم سراسری یا آزاد دوباره یه لیسانس ( غیر از آمار ) بگیرم ؟

با سپاس فراوان

بالا