• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در کانادا یا...

کجا برای تحصیل خوبه؟

• کانادا

Votes: 0 0.0%
  • امریکا

Votes: 5 100.0%

• Total voters
    5

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید یه چندتا سوال داشتم اینکه من امسال میخوام برم کانادا شاید شهر ونکور(البته از راه پناهندگی یعنی از راه ترکیه )

حالا من رشته ی تجربی هستم و سوم، اگه برم اونجا وبخوام رشته ی پزشکی(جراحی )و یا شاخه هایی از اون رو اول بخونم مراحلش چیه؟(کالج) بعد برای من شرط معدل داره؟کدوم دانشگاه خوبه که بدرد این رشته و من بخوره؟
ممنون میشم کامل در موردش توضیح بدید

Last edited:

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ببخشید یه چندتا سوال داشتم اینکه من امسال میخوام برم کانادا شاید شهر ونکور(البته از راه پناهندگی یعنی از راه ترکیه )

حالا من رشته ی تجربی هستم و سوم، اگه برم اونجا وبخوام رشته ی پزشکی(جراحی )و یا شاخه هایی از اون رو اول بخونم مراحلش چیه؟(کالج) بعد برای من شرط معدل داره؟کدوم دانشگاه خوبه که بدرد این رشته و من بخوره؟
ممنون میشم کامل در موردش توضیح بدید

تو با این سنت میخوای مهاجرت کنی؟؟؟؟:wacko:
اونم بدون خانواده ؟؟
به هر حال این سایت هم میتونه کمکت کنه :
http://www.canadaimmigrationservices.com/farci/study/

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
light moonجان
بلاخره یه مسالی هست که باید رفت...
اما به طور پناهنده برم چطور وارد دانشگاه و رشته ی پپزشکی میشم ؟کسی از دوستان میدونه...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
light moonجان
بلاخره یه مسالی هست که باید رفت...
اما به طور پناهنده برم چطور وارد دانشگاه و رشته ی پپزشکی میشم ؟کسی از دوستان میدونه...

پناهندگی اصلا نمیشه رفت.
اینا ماله تو خوابه

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا بنده یه جوری میرم دیگه :Dچطور باید وارد دانشگاه و رشته ی پپزشکی بشم ؟مراحلی که باید طی کنم چیه؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
برای وارد شدن به رشته پیزشکی باید پول بدی ولی اگر مقیم بشی با امتحاناتشون میتونی بورس بگیری یا با قیمتهای خیلی کمتری وارد بشی.

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زمانش با یران فرق میکنه؟منظورم طول دوره ست...مثلا برای جراحی قلب؟حداکثر چقدر طول میکشه؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
توی آمریکا پزشکی عمومی 9 سال طول میکشه مثل فرانسه.
جراحی قلب هم معمولا 5 سال طول میکشه.

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کانادا هم جمعا 15ساله؟یعنی از ایران هم بیشتره؟چقدر زیاده پس کسی نمیتونه بخونه یعنی نمیصرفه اینهمه بخونی؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم تا مساله یکم واسم بازتر بشه...

ataaydi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به نظر من بهتر کمی صبر داشته باشی و حداقل 12 سال دوره تحصیل رو در ایران تموم کنی چون وقتی سال سوم هستی بری می گن 11 سال درس خوندی و یه جوری باید بری و ادامه تحصیل بدی و بعد فکر دانشگاه باشی البته در انگلستان کانادا و آمریکا این موضوع راحت تره مثلا در آلمان اگه یک سال از درست مونده باشه باید بری 6 سال دبیرستان رو تو اون کشور بگذرونی بعد فکر دانشگاه باشی

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ataaydiجان
اگه پیش هم بخونم اون موقع باید برم سربازی و حق خروج ندارم وبعدش باید با ویزا برم که خرجش سه برابر میشه...بهتره قبل از سربازی برم که راحت تره

کسی اینو نمیدونست؟
تو کانادا هم جمعا 15ساله؟یعنی از ایران هم بیشتره؟چقدر زیاده پس کسی نمیتونه بخونه یعنی نمیصرفه اینهمه بخونی؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم تا مساله یکم واسم بازتر بشه

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه کسی جواب بده دیگه...

یه راهنمایی کنید ممنون میشم تا مساله یکم واسم بازتر بشه

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پیش هم بخونم اون موقع باید برم سربازی و حق خروج ندارم وبعدش باید با ویزا برم که خرجش سه برابر میشه...بهتره قبل از سربازی برم که راحت تره
فکر کنم يک قانوني جديدا اومده که تا دو سال بعد ديپلم گرفتن افراد معافيت تحصيلي دارند.
بگرد دنبال اين قانون ببين راسته و اگر راسته تا درست را تموم نکردي نرو.

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من از اقوام پرسیدم گفتن جراحی 10سال طول میکشه...بسی حال کردیم...

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتن حداکثرش هم 12ساله حال این وس شاید 9ساله تموم کردی و...دیگه 15سال که نیست ....درسته محمد جان؟;)

بالا