• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحليل دستورات Run monitor

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزيزم مي خواهم در اين اتاق تحليلي بر دستوران romon يا همون run monitor داشته باشم.
در ابتدا توضيحا عرض ميكنم روترها داراي چند حافظه مانند nvram ,flash و يا boot flash هستند كه بسته به نوع روتر يا AS بودن آن برخي حافظه ها را دارند و برخي را ندارند.
ما به تحليل يك AS5300 كه تقريبا يك مصداق عمومي است مي پردازيم.
چه وقت ما با پرامپت romon بر خورد مي كنيم.؟
زماني كه شما فايلها .bin خود را از دست مي دهيد و سيستم عامل روتر شما نمي تواند روتر شما را فعال كند با پرامپت romon مواجه ميشويد كه به شما كمك مي كند روتر يا AS خود را بازسازي نماييد.
اگر دوستان سوئوالي دارند مطرح نمايند كه روند تحليل ما شكل بگيرد و اگر نه كه شروع كنيم. :)

edris

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vahsha1 :
با سلام خدمت دوستان عزيزم مي خواهم در اين اتاق تحليلي بر دستوران romon يا همون run monitor داشته باشم.
در ابتدا توضيحا عرض ميكنم روترها داراي چند حافظه مانند nvram ,flash و يا boot flash هستند كه بسته به نوع روتر يا AS بودن آن برخي حافظه ها را دارند و برخي را ندارند.
ما به تحليل يك AS5300 كه تقريبا يك مصداق عمومي است مي پردازيم.
چه وقت ما با پرامپت romon بر خورد مي كنيم.؟
زماني كه شما فايلها .bin خود را از دست مي دهيد و سيستم عامل روتر شما نمي تواند روتر شما را فعال كند با پرامپت romon مواجه ميشويد كه به شما كمك مي كند روتر يا AS خود را بازسازي نماييد.
اگر دوستان سوئوالي دارند مطرح نمايند كه روند تحليل ما شكل بگيرد و اگر نه كه شروع كنيم. :)

سلام دوست عزیز :)
بفرمایید
منتظریم و ممنون

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
:) ابتدا بايد عرض كنم در پرامپت rommon هر دستوري كه وارد نماييد پرامپت تغيير مي يابد.و تبديل به rommon1>
, rommon2> , ... مي شود.
دستور dev مانند دستور dir در داس نمايانگر محتويات درايوهاي flash و boot flash مي باشد.
شما با اين دستور مي توانيد نام فايلها و حجم آنها را در flash و boot flash مشاهده كنيد فايلهايي از قبيل فايهاي سيستم عاملي ios و ميكا مودمها و همچنين بوتهاي سيستم عامل.
rommon 1 > dev

Devices in device table:

id name

flash:1: flash partion 1

File size Checksum File name

5827628 bytes (0x58ec2c) 0xcc46 c5300-i-mz.122-10b.bin

bootflash: boot flash

دوستان عزيز اگر سئوالي دارند در اين يك بحث در خدمتم تا مبحث بعدي..در ضمن ببخشيد دير به دير مطلب مي نويسم.چون سرم واقعا شلوغه ولي سعي مي كنم از اين بهبعد هر روز بنويسم.

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
دستور conf reg براي تغيير اساسي در بوت شودن و لود كردن boot flash , run config .
دوستان اگه مايل نيستند من ادامه نمي دم چون مبخث گسترده اي هست و من ذوست دارم بحث بشه فعلا دارم تيتر وار ميگم.

edris

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vahsha1 :
دستور conf reg براي تغيير اساسي در بوت شودن و لود كردن boot flash , run config .
دوستان اگه مايل نيستند من ادامه نمي دم چون مبخث گسترده اي هست و من ذوست دارم بحث بشه فعلا دارم تيتر وار ميگم.

سلام دوست عزیز
اتفاقا خیلی مایلیم :)

واقعیتش همین تیتر وار گفتن شما یه مقدار برا ما که تازه کاریم گیج کننده است
اگه لطف کنین و مبسوط تر توضیح بدین ممنون میشیم :)
منتظریم

بالا