راستش فکر کنم یکی از مشکلات همین باشه که خونواده میخواد نقش دوست رو هم بازی کنه و اینه که کارو خراب میکنه.
نقش پدر تو خونواده مشخصه ! یه جاهایی باید با قاطعیت رفتار کنه و یه جاهایی باید با لطافت برخورد کنه. حتی بعضی جاها که میبینه
داری یه کار اشتباه انجام میدی (البته اشتباهی که نه فقط از دید خودش باشه) میتونه مستقیما دخالت کنه . چون باید خونوادشو به
عنوان سرپرست محکم نگه داره!
حالا اگه بخواد نقش رفیقتم بازی کنه دیگه خیلی از کاراش محدود میشه . چرا ؟ یکی از دلایل اینه که واقعا دلسوزی که خونواده برات دارن
دوستت برات نداره!
منظور و بد نرسونم . نمیگم پدر باید تو کارت دخالت کنه ! نه . ولی حق داره بهت بگه چرا داری اینکارو میکنی؟ و تا وقتی که اعتماد کامل بهت
نکرده این سوال دائما تکرار میشه. چه طور میتونه اعتماد کنه؟ زمانی که ازت سوال بپرسه و تو با قاطعیت از کارت دفاع کنی و بگی که پدر یا
برادر من , من برای فلان دلیل دارم این کارو انجام میدم یا با منطق راضیشون میکنی و کوتاه نمیای یا با منطق و دلیل کوتاه میای!نه به خاطر
اینکه پدرمه یا برادر زرگمه و باید احترام رو نگه دارم. هر چیزی جای خودشه ! گاهی اوقات پدرا از قصد به چیزی گیر میدن که ببینن میتونی از کارت دفاع کنی یا نه؟
اینکه بگی دلم میخواد یا تو چیکار داری , ما حرف همو نمیفهمیم یا لجبازی کنی هیچ وقت نمیتونی این اعتماد رو کسب کنی.
***(من از پسوند تو زیاد استفاده میکنم و منظورم عمومیه:happy
یه بزرگی میگفت پسرا وقتی بچن از باباشون تقلید میکنن . وقتی نوجوون میشن سعی میکنن مثل باباشون نباشن ! وقتی 20 سالشون شد باباشونو
قبول ندارن و باهاش مشورت نمیکنن . وقتی 30 سالشون شد تازه شروع میکنن از باباهه کمک خواستن!
بعد یکی که جوونتر بود پاشد گفت از 20 سالگی به اونور باید یرعکس به قضیه نگاه کرد! وقتی پسر به سن 20 سالگی میرسه پدر اونقدر تو تصمیماتش
وارد میشه که جوونش جرئت نمیکنه باهاش مشورت کنه! ینی نتیجه رو میدونه که پدرم مخالفت میکنه. اما وقتی به 30 سال رسید پدر دیگه دست از
دخالت مستقیم برمیداره و میزاره که خود بچش بره طرفش ازش راهنمایی بخواد!(خداییش خیلی حال داد بهم
)
خلاصه کنم:
به نظر من اگه خونواده نقش خودشون رو خوب ایفا کنن و به بچشون راه درست انتخاب کردنو یاد بدن به عبارتی تو انتخاب دوست خوب به بچشون کمک کنن
شاید خیلی از مشکلات فعلی پیش نیاد!
چون از هم دوست لازمه هم خانواده...