• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحویل سکه بانک ملی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام، دوستان برادر من چندتا سکه پیش خرید دوساله کرده بود رفت امروز از بانک گرفت میگه هم رو برگه رسید خودش بهش گفتن بنویس این تعداد سکه تحویل گرفتی و هم یه برگه دادن امضا کرده به عنوان رسید تحویل ولی چون عینکش رو نبرده بود با خودش درست نخونده چی نوشته، کسی از دوستان که سکه پیش خریدی تحویل گرفته یادش هست متن اون برگه چی هست در مورد مالیات و... هست؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
من سکه نخریدم ولی هر کسی پیش خرید کرده 100 درصد بابت هر سکه مالیات می گیرند ازش

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آره مالیات رو که پارسال گفته بودن ولی گفتن زیر 20 عدد مالیات نداره میخواستم بدونم که داخل اون برگه رسید هم چیزی در مورد مالیات گفته، ممنون میشم دوستایی که تحویل سکه بانک ملی داشتن راهنمایی کنن که متن برگه رسید چی هست

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
من سکه نخریدم ولی هر کسی پیش خرید کرده 100 درصد بابت هر سکه مالیات می گیرند ازش
مالیاتی که میگیرن در مقابل سودی که سکه های پیش فروش داشته، پول خرد هم نیست، هر کس اون موقع ریسک کرد و دوساله ثبت نام کرد الان پولش ۶ برابر شده

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مالیاتی که میگیرن در مقابل سودی که سکه های پیش فروش داشته، پول خرد هم نیست، هر کس اون موقع ریسک کرد و دوساله ثبت نام کرد الان پولش ۶ برابر شده
امروز بهم زنگ زدن بیا سکه ها رو بگیر ‌...
دوسال پیش خیلی ها ترسیدن و ثبت نام نکردن و اشتباه محض بود کارشون.
اما سودی نکردم! شاید فقط اون قسمت سرمایه م رو حفظ کردم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امروز بهم زنگ زدن بیا سکه ها رو بگیر ‌...
دوسال پیش خیلی ها ترسیدن و ثبت نام نکردن و اشتباه محض بود کارشون.
اما سودی نکردم! شاید فقط اون قسمت سرمایه م رو حفظ کردم
درود،بی زحمت رفتید برای تحویل گرفتن اون برگه رسید که براتون میارن تا امضا کنید را با دقت بخوانید یا عکسی ازش بگیرید بهم بگید دقیق چی نوشته، ممنون

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سلام
چشم فعلا رسید سکه ها گم شده ولی عکس شو تو تلگرام داشتم پرینت بگیرم ظرف این چند روز خبر میدم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
درود،بی زحمت رفتید برای تحویل گرفتن اون برگه رسید که براتون میارن تا امضا کنید را با دقت بخوانید یا عکسی ازش بگیرید بهم بگید دقیق چی نوشته، ممنون
عرض ادب
خب رفتم گرفتم برگه ها یکی فرم اولیه درخواست بود که اونموقع پر کرده بودم یکی رسید بانکی نسخه خود بانک بود یکی دیگه هم یه کارت سکه مثل عابر بانک بود که اولش فک کردم قراره به جای سکه بهم بدن!
ولی خب سکه فیزیکی دادن و اون نمی دونم داستان ش چی بود.
حداقل برای زیر ده سکه چیز خاصی ندیدم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عرض ادب
خب رفتم گرفتم برگه ها یکی فرم اولیه درخواست بود که اونموقع پر کرده بودم یکی رسید بانکی نسخه خود بانک بود یکی دیگه هم یه کارت سکه مثل عابر بانک بود که اولش فک کردم قراره به جای سکه بهم بدن!
ولی خب سکه فیزیکی دادن و اون نمی دونم داستان ش چی بود.
حداقل برای زیر ده سکه چیز خاصی ندیدم
درود،یک فرم نیاورد براتون که عکستون بالاش چاپ شده باشه تا امضا کنید، متن اون فرمه چی بود دقیقا؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
درود،یک فرم نیاورد براتون که عکستون بالاش چاپ شده باشه تا امضا کنید، متن اون فرمه چی بود دقیقا؟
سلام
نه اصن
احتمالا برای تعداد بالاها و مالیات هست اون فرم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
نه اصن
احتمالا برای تعداد بالاها و مالیات هست اون فرم
مگه دو تا امضا نکردید که فلان تعداد سکه را تحویل گرفتید یکی همون برگه که دست خودتون بود رو باید امضا بکنید یکی هم یه برگه خودشون میارن همون برگه که میارن تا امضا کنید رو میگم.

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مگه دو تا امضا نکردید که فلان تعداد سکه را تحویل گرفتید یکی همون برگه که دست خودتون بود رو باید امضا بکنید یکی هم یه برگه خودشون میارن همون برگه که میارن تا امضا کنید رو میگم.
نه یه دونه امضا بود! پشت برگه درخواستم رو نوشتم فلان قدر سکه دریافت کردم و تمام

بالا