• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تخصیص بودجه 100 میلیونی جهت نمایش آگهیهای ادگاه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام با و عرض تبریک پیشاپیش به مناسبت فرارسیدن سال 1390،

امروز به عنوان آخرین روز کاری سال 1389 در جلسه ای با حضور مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت فرایندپرداز سامیز (مجری سایت ادگاه) بودجه ای معادل 100 میلیون تومان برای سال 1390 تنها جهت نمایش آگهی های ادگاه در سایتها و وبلاگهایی که با استفاده از بنر ادگاه کسب درآمد می کنند، تخصیص یافت. به طور حتم در سال آتی با بازاریابی و فعالیت گسترده جهت جذب آگهی، مبالغ به مراتب بالاتری به کاربران ادگاه پرداخت خواهد گردید. البته احتمال دارد به دلیل مذاکرات صورت گرفته با چند کانون تبلیغاتی و پیشنهادهای اعلام شده توسط آنها، ثبت آگهیها مستقیما از طرف ما صورت نگردید، بنابراین فعلا تا مشخص شدن این امر از پذیرش آگهی معذوریم.

زمان رسمی راه اندازی سایت ابتدای سال 1390 می باشد، ولی با توجه به اینکه امروز آخرین روز کاری بود، کارشناسان ما بخش دریافت کد را در سایت فعال کردند، جای تبریک دارد که برخی از دوستان تنها دقایقی پس از فعالسازی، نسبت به قرار دادن کد در سایت خود (مانند سایت: http://avaupdate.net ) اقدام نمودند.

با تشکر

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود..

تبریک سال نو و ارزوی موفقیت برای شما همکار گرامی..

یک پیشنهاد دوستانه خدمتتون دارم :

جسارت نباشه خدمتتون ولی لطفا بدون بررسی بازار شروع نکنید ! منظورم اینه رقم هایی که خرج میکنید کمی بالاست و تا چند سال این مبالغ برنمیگرده و اینو در نظر بگیرید که در وسط راه به مشکل بر نخورید ! دوستان اشنا هستند که شرکت ما مدیریت چند سیستم کلیکی و همکاری در فروش مطرح ایران را به عهده داشت و از رو تجربه قبلی این نکته را خدمتتون عرض کردم تا خدای نکرده ورشکست مالی نشوید.

بازم جسارت بنده را ببخشید..

موفق و سربلند باشید

ارادتمتد.

ف-شمشاد
مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک جهان سیستم
PadinaSystem.com

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
درود..

تبریک سال نو و ارزوی موفقیت برای شما همکار گرامی..

یک پیشنهاد دوستانه خدمتتون دارم :

جسارت نباشه خدمتتون ولی لطفا بدون بررسی بازار شروع نکنید ! منظورم اینه رقم هایی که خرج میکنید کمی بالاست و تا چند سال این مبالغ برنمیگرده و اینو در نظر بگیرید که در وسط راه به مشکل بر نخورید ! دوستان اشنا هستند که شرکت ما مدیریت چند سیستم کلیکی و همکاری در فروش مطرح ایران را به عهده داشت و از رو تجربه قبلی این نکته را خدمتتون عرض کردم تا خدای نکرده ورشکست مالی نشوید.

بازم جسارت بنده را ببخشید..

موفق و سربلند باشید

ارادتمتد.

ف-شمشاد
مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک جهان سیستم
PadinaSystem.com

درود بر شما، از توصیه دوستانه شما واقعا سپاسگذارم، بله بنده هم واقفم که داریم به راستی ریسک بزرگی می کنیم، ولی شخصا به آینده این کار امیدوار هستم، ما برای این کار چندین ماه برنامه ریزی کرده بودیم و همه چیز را جهت راه اندازی پروژه در نظر گرفتیم، حتی مسئله هدفمند شدن یارانه ها که منجر به افزایش قیمت سوخت شده و درنتیجه می تواند احتمال رویکرد مردم به خریدهای اینترنتی را افزایش دهد.

مسئله مهم ما غیرقابل پیش بینی بودن میزان رویکرد سایتها و وبلاگها و در نقطه مقابل تعداد آگهی دهندگان است، مسلما تجربه شما در این خصوص می تواند برای ما بسیار مفید باشد، اگر توازن مورد انتظار ما به وقوع نپیوندد احتمال ضرر مالی زیاد خواهد بود، البته ما راهکارهایی را نیز در این خصوص در نظر گرفته ایم، یکی از این راهکارها پیشنهاد به سایتها و وبلاگها جهت نمایش آگهیهای رایگان موسسات خیریه و عام المنفعه است، مانند موسسه محک که در بالای همین فروم می بینید. این نوع آگهیها تنها جنبه خیرخواهانه دارند و هیچ گونه منفعت مالی نه برای ما و نه برای دارندگان سایت و وبلاگ نخواهند داشت، با این حال قطعا پذیرش نمایش این آگهیها اختیاری خواهد بود.

مجددا از اینکه بنابر تجربیات خود ما را دوستانه نصیحت کردید متشکرم.

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
بعد از چند سال سر و کله زدن با سایت های مختلف ایرانی و خارجی از کلیکی گرفته تا مشارکت در فروش بالاخره سایت مورد دلخواهم را پیدا کردم آن هم به صورت اتفاقی .
من به دنبال یک سیستم تبادل بنر می گشتم که به بنر سیستم شما در یک وبسایت برخوردم .
البته جسارت مرا ببخشید بهتر نیست کلمه ی کسب درآمد را روی بنرهای تبلیغ سیستم درج کنید . این طوری سیستم شما سریعتر معروف می شود.
من وظیفه ی خودم می دانم که سایت شما را تبلیغ کنم و این کار را کردم . همچنین سایت من حدود 250 عضو داره که همگی وبمستر هستند به همه خبر دادم که گنج پیدا کردم
موفق باشید

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
بعد از چند سال سر و کله زدن با سایت های مختلف ایرانی و خارجی از کلیکی گرفته تا مشارکت در فروش بالاخره سایت مورد دلخواهم را پیدا کردم آن هم به صورت اتفاقی .
من به دنبال یک سیستم تبادل بنر می گشتم که به بنر سیستم شما در یک وبسایت برخوردم .
البته جسارت مرا ببخشید بهتر نیست کلمه ی کسب درآمد را روی بنرهای تبلیغ سیستم درج کنید . این طوری سیستم شما سریعتر معروف می شود.
من وظیفه ی خودم می دانم که سایت شما را تبلیغ کنم و این کار را کردم . همچنین سایت من حدود 250 عضو داره که همگی وبمستر هستند به همه خبر دادم که گنج پیدا کردم
موفق باشید

:f34r::f34r::blink::wacko::f34r::D:rolleyes::cool::eek::hmm:

بالا