• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...تخفیف گروهی ...

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سلام بچه ها قصد داریم تو یکی از استان های ایران یه سایت تخفیف گروهی راه بندازیم مثل نت برگ و تخفیفان که کل شهرای استان را پوشش بده میخواستم بپرسم منبع سود این سایتها به چه صورته و از کجا هستش

مثلا سایتی مثل نت برگ از چه راه هایی سود آوری انجام میده و درآمد کسب میکنه ممنون میشم یه اطلاعات کاملی در این زمینه به من بدید و دوستانی هم که با این سایتها کار کردن یا ازشون بن خریدن تجربشون را باهامون در میون بزارن ممنون از همگی

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
سلام
اگه تجربه ، سرمایه و مکان مناسب نداری، از این فکر بیا بیرون

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سرمایه .تجربه .مکان مناسبش را دارم
خیلی وقته تو اینترنتم .همچنین تجربه بازاریابی و فروش هم خودم دارم هم شریکم

ولی اینطور سایتی تاحالا نداشتم با موضوع تخفیف گروهی واسه همین منتظر نظر دوستانم

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
فکر کنم به این شکل باشه :
من صاحب یه کسب و کاری هستم که مثلا خدمت یا کالایی رو 50 هزار تومن میفروشم . 20 هزار تومن سودمه . میام یه تخفیف میزارم و میسپرمش به سایت . میگم 1000 تا مشتری با قیمت 40 هزار تومن برام بگیر , 5 هزار تومن به ازای هر مشتری بهت میدم , 5 هزار تومن هم به ازای هر مشتری خودم سود میکنم !

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
من صاحب یه کسب و کاری هستم که مثلا خدمت یا کالایی رو 50 هزار تومن میفروشم . 20 هزار تومن سودمه . میام یه تخفیف میزارم و میسپرمش به سایت . میگم 1000 تا مشتری با قیمت 40 هزار تومن برام بگیر , 5 هزار تومن به ازای هر مشتری بهت میدم , 5 هزار تومن هم به ازای هر مشتری خودم سود میکنم !

تنها راه درآمدشون همینه؟
سایتهایی که من دیدم همه به صورت درصدی حساب میکنند

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
این سوال منم هست مثلا اینا دکترهای زیبای که بن تخفیف رو میدن 2 هزارتومان چجوری هست؟
اگر فروشنده تعیین کنه باید 50 تا مشتری بفرستی ولی سایت بتونه 40 تا معرفی کنه تکلیف چی میشه؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
قطعا تنها راه درآمدشون نیست
مثلا یه مشاور املاک فقط از دلالی ملک باید سود بکنه ولی هم این کار رو میکنه هم از مشارکت در ساخت سود میبره هم از خرید و فروش توسط خودش سود میبره هم خرید و فروش ماشین میکنه (!) و خیلی کارای دیگه !

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
روال کار اینجوری هست که
بازاریاب های شما به خدمات دهندگان مراجعه میکنند
خدماتی که اونها به اشخاص عادی با نرخ معمول میدن رو ، با تخفیف به شما ارائه میکنن ، این تخفیف رو شما میتونید به صورت کامل به مشتری ارائه بدی ، میتونی یه سود چند درصدی بکشی روش ، به مشتری بفروشی
این بحث، سود خوبی روی ارائه خدمات داره، چون پای کالایی در میون نیست ، مثل خدمات پزشکی ، خدمات زیبایی ، ... چون جنس در میون نیست ، خیلی ارزون تر تموم میشه
برای همین مشاهده میکنی که فلان خدمات پزشکی 2000 تومنه! ولی تعداد جلسه رو که ببینی ، 3 جلسه اول 2000 تومن ، جلسات بعدی خدا تومن !!!

بخش فروش اجناس فرق میکنه و بیشتر وقتها سر خریدار کلاه میره، چون معمولا فروشنده معمولا نرخ اولیه رو بالا میگه ، روی جنس تخفیف میذاره
مثال خوبش فروش مونوپاد هست که اگه شما توی محلتون بگردی ، مونوپاد رو با قیمت 30 تا 40 تومن پیدا میکنی ، ولی سایت های تخفیفی با تخفیف50% (!!) به قیمت بالاتر از نرخ بازار میفروشن و خریدار گول میخوره
این بخش بازاریابی بود

حالا بخش فروش و تبلیغات کار سخت تری داره ، چون هر کسی شما و خدمات شما رو نمیشناسه و باید استراتژی دقیق و حساب شده داشته باشی ، وگرنه سر 6 ماه باید جمع کنی

بخش CRM یا خدمات پشتیبانی مشتری هم بحث دیگه هست
مشتری از شما بن خریده ، میره پیش خدمات دهنده ، خدمات مطلوب دریافت نمیکنه! مقصر کیه؟ شما.....

3 سال پیش توی این کار بودم ، در ظاهر آسونه ولی خدایی خیلی سخته

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
قطعا تنها راه درآمدشون نیست
مثلا یه مشاور املاک فقط از دلالی ملک باید سود بکنه ولی هم این کار رو میکنه هم از مشارکت در ساخت سود میبره هم از خرید و فروش توسط خودش سود میبره هم خرید و فروش ماشین میکنه (!) و خیلی کارای دیگه !
چه کارای دیگه ای مثلا

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
روال کار اینجوری هست که
بازاریاب های شما به خدمات دهندگان مراجعه میکنند
خدماتی که اونها به اشخاص عادی با نرخ معمول میدن رو ، با تخفیف به شما ارائه میکنن ، این تخفیف رو شما میتونید به صورت کامل به مشتری ارائه بدی ، میتونی یه سود چند درصدی بکشی روش ، به مشتری بفروشی
این بحث، سود خوبی روی ارائه خدمات داره، چون پای کالایی در میون نیست ، مثل خدمات پزشکی ، خدمات زیبایی ، ... چون جنس در میون نیست ، خیلی ارزون تر تموم میشه
برای همین مشاهده میکنی که فلان خدمات پزشکی 2000 تومنه! ولی تعداد جلسه رو که ببینی ، 3 جلسه اول 2000 تومن ، جلسات بعدی خدا تومن !!!

بخش فروش اجناس فرق میکنه و بیشتر وقتها سر خریدار کلاه میره، چون معمولا فروشنده معمولا نرخ اولیه رو بالا میگه ، روی جنس تخفیف میذاره
مثال خوبش فروش مونوپاد هست که اگه شما توی محلتون بگردی ، مونوپاد رو با قیمت 30 تا 40 تومن پیدا میکنی ، ولی سایت های تخفیفی با تخفیف50% (!!) به قیمت بالاتر از نرخ بازار میفروشن و خریدار گول میخوره
این بخش بازاریابی بود

حالا بخش فروش و تبلیغات کار سخت تری داره ، چون هر کسی شما و خدمات شما رو نمیشناسه و باید استراتژی دقیق و حساب شده داشته باشی ، وگرنه سر 6 ماه باید جمع کنی

بخش CRM یا خدمات پشتیبانی مشتری هم بحث دیگه هست
مشتری از شما بن خریده ، میره پیش خدمات دهنده ، خدمات مطلوب دریافت نمیکنه! مقصر کیه؟ شما.....

3 سال پیش توی این کار بودم ، در ظاهر آسونه ولی خدایی خیلی سخته

ما میخوایم این پروژه را تو استانی انجام بدیم که چنین چیزی نیست واسه اینکه خدمات و سایت ما شناخته بشه بهترین نوع تبلیغات چیه.در مورد استراتژی بیشتر مارو راهنمایی کن.
در مورد اینم راهنمایی کن که اگه مشتری از خدمات راضی نبود چجوری باید برخورد کنیم هم با مشتری هم با خدمات دهنده.بازاریاب هامون واسه هرشهرستان یه تیم هستن شامل یک اقا و یک خانم چطوره به نظرت؟ دوم اینکه نحوه حساب کتاب چجوریه وقتی مشتری پرداخت انجام میده هزینش میره به صورت اتومات به حساب هر خدمات دهنده یا اینکه میره به حساب من ؟؟؟ به اینصورته درسته اگه فلان دکتر گفت 2000 تومن هر خدمات من تو سایت میزنم 2500 تومان؟
زحمت بکش دادا هرچیزی که میدونی نیازه ما بدونیم در این رابطه را بهمون بگو تا هم ما راهنمایی بشیم هم اینکه دوستانی که نیاز دارن ممنونت میشم
این بن که سایت به صورت اتومات میده ومشتری باید پرینت کنه به چه صورت بدست میاد طبق چه برنامه ای ؟

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
بذار گام به گام سوال هات رو جواب بدم
توی استان تون وضعیت اقتصادی چه جوریه؟ چه کسانی دنبال تخفیف هستن ، به طور کلی جامعه هدف ات باید از الان معلوم باشه. برای چه کسانی میخوی چه کاری انجام بدی!

تبلیغات هم محیطی باید انجام بشه ، هم مجازی مثال محیطی ،توی میدونهای شهر و روزنامه های معروف استان ، مجازی هم که معلومه سایت های معروف استان

مشتری ناراضی بود ، باید به هر صورت راضی اش کنی ، توی این کار تبلیغات فیس تو فیس ، خیلی مهمه ، فقط کافیه توی همین سایت های اینترنتی بگن فلان سایت کارش بده!!!
اون زمان که توی این کار بودم ، علاوه بر برگشت هزینه ، هدایای خوبی میدادیم تا از دلشون دربیاد!

بازاریاب خانوم و آقا نداره ، مهم اینه که زبون داشته باشه تا بتونه برات تخفیف خوبی بگیره ، تخفیف 10 15% رو که من و شما به عنوان مشتری میتونیم به صورت عادی از هرجا که دلمون بخوا ، بگبریم
پس به زبون ، قدرت بیان ، کارایی بیشتر دقت کن و همینطور که به شهر شون و نیاز منطقه کاملا وارد باشن !!

حساب و کتاب با خدمات دهنده به این صورت هست که پول تا اجرای آخرین روز قرارداد ارائه خدمات و تا 4 5 روز بعدش پیش شما میمونه تا خدمات دهنده به صورت کامل و شایسته خدمات رو به مشتریان شما ارائه بده
اگه نتونه شما میتئونی طبق بند هایی که توی یه قرارداد فی ما بین تون میذاری ، پول رو بلوکه کنی و به مشتری های ناراضی برگردونی

اگه فلان دکتر خدمات اش به صورت کلی 2000 تومنه ، یعنی به مشتری عادی با 2000 تومن خدمات میده باید به شما با 1000 تومن خدمات بده
یعنی چی؟
1000 تومن به شما میده ، شما توی سایت میزنی 1500
1000 تومن به دکتر میدی ، 500 برای خودت بر میداری
500 هم که مشتری آف میگیره
درسته؟؟
همه این وسط سود میکنن

کار ساده ای نیست که آدم تو 4 5 تا خط و یا گفتگوی نیم ساعته حل شه

برای پرنیت هم باید با طراح سایت ات تصمیم بگیری که مدرکی که پس از خرید ، به مشتری داده میشه چیه
ممکنه یه پرینت باشه مثل نت برگ
ممکنه کد آماده و از پیش تعیین شده باشه ( مثل تخفیفان )
استراتژی مدرک خرید دیگه با شما هست که چه کنی!!!!
برای طراحی سایت هم میتونی به سایت پونیشا سر بزنی
اسکریپت آماده سایت های تخفیفی اونجا زیاده
از 200 تومن تا 2میلیون هست

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
بذار گام به گام سوال هات رو جواب بدم
توی استان تون وضعیت اقتصادی چه جوریه؟ چه کسانی دنبال تخفیف هستن ، به طور کلی جامعه هدف ات باید از الان معلوم باشه. برای چه کسانی میخوی چه کاری انجام بدی!

تبلیغات هم محیطی باید انجام بشه ، هم مجازی مثال محیطی ،توی میدونهای شهر و روزنامه های معروف استان ، مجازی هم که معلومه سایت های معروف استان

مشتری ناراضی بود ، باید به هر صورت راضی اش کنی ، توی این کار تبلیغات فیس تو فیس ، خیلی مهمه ، فقط کافیه توی همین سایت های اینترنتی بگن فلان سایت کارش بده!!!
اون زمان که توی این کار بودم ، علاوه بر برگشت هزینه ، هدایای خوبی میدادیم تا از دلشون دربیاد!

بازاریاب خانوم و آقا نداره ، مهم اینه که زبون داشته باشه تا بتونه برات تخفیف خوبی بگیره ، تخفیف 10 15% رو که من و شما به عنوان مشتری میتونیم به صورت عادی از هرجا که دلمون بخوا ، بگبریم
پس به زبون ، قدرت بیان ، کارایی بیشتر دقت کن و همینطور که به شهر شون و نیاز منطقه کاملا وارد باشن !!

حساب و کتاب با خدمات دهنده به این صورت هست که پول تا اجرای آخرین روز قرارداد ارائه خدمات و تا 4 5 روز بعدش پیش شما میمونه تا خدمات دهنده به صورت کامل و شایسته خدمات رو به مشتریان شما ارائه بده
اگه نتونه شما میتئونی طبق بند هایی که توی یه قرارداد فی ما بین تون میذاری ، پول رو بلوکه کنی و به مشتری های ناراضی برگردونی

اگه فلان دکتر خدمات اش به صورت کلی 2000 تومنه ، یعنی به مشتری عادی با 2000 تومن خدمات میده باید به شما با 1000 تومن خدمات بده
یعنی چی؟
1000 تومن به شما میده ، شما توی سایت میزنی 1500
1000 تومن به دکتر میدی ، 500 برای خودت بر میداری
500 هم که مشتری آف میگیره
درسته؟؟
همه این وسط سود میکنن

کار ساده ای نیست که آدم تو 4 5 تا خط و یا گفتگوی نیم ساعته حل شه

برای پرنیت هم باید با طراح سایت ات تصمیم بگیری که مدرکی که پس از خرید ، به مشتری داده میشه چیه
ممکنه یه پرینت باشه مثل نت برگ
ممکنه کد آماده و از پیش تعیین شده باشه ( مثل تخفیفان )
استراتژی مدرک خرید دیگه با شما هست که چه کنی!!!!
برای طراحی سایت هم میتونی به سایت پونیشا سر بزنی
اسکریپت آماده سایت های تخفیفی اونجا زیاده
از 200 تومن تا 2میلیون هست

وضعیت اقتصادیشون عالیه و البته به شدت هم مسافر خیز هستش.بابت طراحی سایت با چندین نفر صحبت کردم بعضیا میگن سایت را روی وردپرس بالا میاریم بعضیا میگن asp بعضیا میگن اختصاصی کد نویسی میکنیم با هزینه های مختلف به نظرت کدوم بهتره؟
تو قرارداد چه چیزهایی باید ذکر بشه
به جز پورسانتی که دریافت میکنن دیگه چه راههای درآمد زایی واسشون هست؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
اگر تو شهر های بزرگ نیستی اول از همه ضریب نفوذ اینترنت تو مردم شهرتون رو چک کنید و ببینید ارزش داره روش کار کنید یا نه!

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اگر تو شهر های بزرگ نیستی اول از همه ضریب نفوذ اینترنت تو مردم شهرتون رو چک کنید و ببینید ارزش داره روش کار کنید یا نه!
استان مد نظرم یه استان بزرگه که شهرای مختلفی داره

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
چجوری ضریبشون را مشخص کنم؟

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دوستان اسکریپت رو کسی داشت من خریدارم مخصوصا جوملا و وردپرس

بالا