• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:: تخفیف 10 درصدی برای کلیه اجناسی که برای فروش گزاشتم ، بدلیل نیاز فوری به پول ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

دوستان عزیز بدلیل نیاز فوری به پول و داشتن چک تصمیم گرفتم برای هر کدام از کالاهائی که برای فروش گزاشتم یک تخفیف 10 درصدی در نظر بگیرم ، توجه داشته باشید این تخفیف فقط و فقط تا فردا شب ادامه داره و از رورز یکشنبه قیمت ها به حالت عادی بر میگرده ، این رو هم ذکر کنم که فقط به دلیل داشتن چک در تاریخ 28 / 06 مجبورم این کار رو بکنم...

تاپیک های فروش به شرح زیر میباشند :

1 - معاوضه لپ تاپ جدید ایسوس ASUS N55SF غول برتر این برند با مک بوک (PRO یا AIR) قیمت پایه لپ تاپ -------> 1800 (بدون احتساب تخفیف ،خودتون محاسبه کنید تخفیف رو)

2 - فروش هدفون Beats مدل Studio سفید رنگ قیمت پایه ---------> 400 (بدون احتساب تخفیف)

3 - ...::: فروش پرینتر رنگی حرفه ای سایز A3 - مدل : Canon I6500 :::... قیمت پایه -------> 250 (بدون احتساب تخفیف )

4 - فروش تعدادی سیم کارت ایرانسل (دائمی و اعتباری) (صفر و کارکرده) قیمت های پایه توی تاپیک خوردن ( بدون احتساب تخفیف)

5 - ...:::فروش میز کامپیوتر بهمراه چوب لباسی فرفوژه کاملاً ست مناسب اتاق خواب :::... قیمت پایه --------> 250 ( بدون احتساب تخفیف)

6 - فروش ست اسکی (اسنو برد) کامل بهمراه یک دست لباس آکبند
قیمت پایه داخل خود تاپیک هست ( بدون احتساب تخفیف)

7 -
فروش یک دستگاه Dream Box 600 غول گیرنده های دیجیتال ***** قیمت پایه ---------> 600 (بدون احتساب تخفیف)

8 - فروش 2 عدد دوربین مدار بسته MINI Camera خیلی کوچک ، مناسب منزل و محل کار قیمت پایه توی تاپیک خورده ( بدون احتساب تخفیف)

دوستان توجه داشته باشید قیمت های پایه بدون احتساب تخفیف هستن ، و خودتون 10 % از قیمت پایه کم کنید تا قیمت فروش جدید رو بدست بیارید...

ضمناً ممکنه من آنلاین نباشم و به دنبال جور کردن پول برای پاس کردن چک باشم ، واسه همین هم ، میتونید برای اینکه راحت تر با بنده در تماس باشید با موبایل من تماس بگیرید برای هماهنگ کردن

این هم شماره تماس : 09121718399

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا