• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تخلیه خانه ی اجاره ای پیش از موعد

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
دوستان من یه خونه اجاره کرده بودم و الان دانشگاه شهر دیگه ای قبول شدم و مجبور شدم خونه رو تخلیه کنم .
الانصاحب خونه میگه که شما باید خونه رو تا همون موقعی که اجاره تون تموم میشه اجاره بدید ، یعنی حدودا 9 ماهه!
صاحبخونه به من گفته که خونه پارکینگ داره ، در صورتیکه پارکینگ داره ، اما ماشین نمیره داخلش و زیر ماشین گیر میکنه به در و کلا غیر قابل استفاده است .
اینطوری کسی خونه رو نمی بره .
الان صاحبخونه هم میگه به من مربوط نیست!
توی قولنامه که من خوندم نوشتن یک ماه کرایه رو ازش کم می کنند و بعد صاحب خونه ، خودش خونه رو تحویل میگیره و پول مساجر قبلی رو پس میده .
با این وضعیت تکلیف من چی میشه؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
الانصاحب خونه میگه که شما باید خونه رو تا همون موقعی که اجاره تون تموم میشه اجاره بدید ، یعنی حدودا 9 ماهه!
بیخود گفته ،
همون که توی قرارداد ها نوشته می شه . قانونش همون یکماه اجاره هست .
هر کدوم از طرفین که بخواهند قرارداد رو زود از زمان پایان فسخ کنند باید یکماه اجاره ، پرداخت کند . ( فقط همین ، مگر اینکه توافق کنند)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مالک چرت میگه....شما طبق قانون باید 1 ماه اجاره رو به عنوان ضرر و زیان بدی و بلند بشی....اونم موظفه پولتون رو بده....اگر گفت صبر کنید تا اجاره بره شما هم بگو پس من اون 1 ماه اجاره رو هم نمیدم و 1 ماه بهت وقت میدم...بعدش باید پول رو بدی.//

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
محمد این خونه ای که الان هستی اینطوری شده؟!

خب فکر کنم قانونش همون یه ماه باشه که نوشتن ، ما هم سره خونه دانشجویی همچین چیزی رفت تو پاچه مون که تو قولنامه چیزی ننوشته شده بود در این مورد و اجاره ی سه ماه رو دادیم بهش!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
مرسی بچه
مشکل اینه که اگه پارکینگش درست بود ، همون روز اول من اجاره داده بودم و از این نظر هیچ مشکلی نداشتم .
هرکس میاد خونه رو میبینه و میگم پارکینگ داره ، اما قابل استفاده نیست و ... میره رد کارش!
به صاحبخونه هم میگم که شما روز اول به من نگفتید ، میگه که پارکینگ رو برات از یکی از همسایه ها میگیرم!
مشتری باز براش اومد ، اما یک ساله میخواستن و این بابا قبول نمیکرد و می گفت نه 9 ماهه بدید .
این رفیقم بنگاهیه ، گفت که ممکنه کار به حل اختلاف و شکایت و ... بکشه .
محمد این خونه ای که الان هستی اینطوری شده؟!

خب فکر کنم قانونش همون یه ماه باشه که نوشتن ، ما هم سره خونه دانشجویی همچین چیزی رفت تو پاچه مون که تو قولنامه چیزی ننوشته شده بود در این مورد و اجاره ی سه ماه رو دادیم بهش!

نه جواد ، اون خونه قبلیه که گرفته بودم اینطوری شده .
من قولنامه قدیمی رو نگاه نکردم ، چون دست پدرمه .
اما قولنامه ی خونه جدید رو نگاه می کنم همین طوریه و نوشته توش :
6-15 : چنانچه هر یک از طرفین قبل از انقضای مدت اجاره ، متمایل به اقاله قرارداد و تخلیه مورد اجاره گردیدند ، متعهد خواهند بود مراتب تفاسخ را یک ماه قبل به طرف دیگر اطلاع داده و به منظور جلب موافقت وی جهت اقاله یک ماه اجاره بهای اضافی و بلاعوض به وی بپردازد ، بدیهی است تحقق اقاله منوط به توافق و تراضی کتبی طرفین قرار داد خواهد بود .

فکر کنم اون قبلی هم این بند رو داشته باشه .

بالا