• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تخمین ارزش و قیمت سایتها

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام
دوستان سایتهای زیادی وجود داره که ارزش سایت شما رو تخمین میزنن و قیمت حدودی سایتتون رو میدن. میخواستم بدونم اینها چقدر به واقعیت نزدیکه و اگه ما تحریم نبودیم واقعا میتونستیم سایتهامون رو به این قیمت بفروشیم چون خود این سایتها قسمتی رو هم دارن برای فروش سایت شما.
ارزش سایت:
http://www.worthofweb.com/calculator/

الان ارزش یکی از سایتهای بنده رو زده 41 هزار دلار تقریبا یه چیزی حدود 150 میلیون تومن!

یه قسمتی هم داره برای اینکه سایتتون رو بفروشید:
http://www.worthofweb.com/sell-your-website/

Last edited:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بر چه اساس این قیمتا رو میده؟o_O

• Like
Reactions: ap3

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اول اینکه لینک اول 404 میده!
بلاگ شخصی من رو هم 3 هزار دلار ارزش گذاشت. خیلی دست و دل باز هستن من نصف قیمت هم میدم بهشون اگه خریدار باشن :D
البته این باز خوبه من قبلا یک سایت بود (کلا جمع کرد) آدرس دامنه ای که روش اصلا سایت نبود رو میزدم چندین هزار دلار قیمت می داد :general404:

• Like

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
این وب سایت ها به هیچ وجه دقیق نیستند ، اساس کارشون این هست که میان بر اساس رتبه الکسا میزان بازدیدتون رو تخمین میزنن و بر اساس بازدید میزان درامد و بعد هم قیمت کلی وب سایت.

برای مثال الان این وب سایت بر اساس میزان بازدید امده یک درامدی رو تخمین زده و قیمت داده ، بر فرض اینکه که مبنای در آمدشون سیستم ادسنس باشه ، پیش بینی اش کاملا غلط هست (به دلیل تحریم ادسنس برای کاربرها ایرانی) ، حتی اگر ادسنس برای ما فعال بود باز هم نمیشد ، درامد رو پیش بینی کرد ، به دلیل اینکه نسبت به درامد از IP کشور ها مختلف متفاوت هست.

• Like

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اول اینکه لینک اول 404 میده!
بلاگ شخصی من رو هم 3 هزار دلار ارزش گذاشت. خیلی دست و دل باز هستن من نصف قیمت هم میدم بهشون اگه خریدار باشن :D
البته این باز خوبه من قبلا یک سایت بود (کلا جمع کرد) آدرس دامنه ای که روش اصلا سایت نبود رو میزدم چندین هزار دلار قیمت می داد :general404:
مرسی. لینک اصلاح شد.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
این وب سایت ها به هیچ وجه دقیق نیستند ، اساس کارشون این هست که میان بر اساس رتبه الکسا میزان بازدیدتون رو تخمین میزنن و بر اساس بازدید میزان درامد و بعد هم قیمت کلی وب سایت.

برای مثال الان این وب سایت بر اساس میزان بازدید امده یک درامدی رو تخمین زده و قیمت داده ، بر فرض اینکه که مبنای در آمدشون سیستم ادسنس باشه ، پیش بینی اش کاملا غلط هست (به دلیل تحریم ادسنس برای کاربرها ایرانی) ، حتی اگر ادسنس برای ما فعال بود باز هم نمیشد ، درامد رو پیش بینی کرد ، به دلیل اینکه نسبت به درامد از IP کشور ها مختلف متفاوت هست.
نظرت راجع به اون قسمت فروش سایت چی هست؟ به نظر من شاید قیمتهاش برای ما یه کم بالا باشه و تعجب کنیم اما چون ارزش پول ما نسبت به دلار خیلی پایین هست و درآمدی درست حسابی هم توی ایران نمیشه از سایتها درآورد به نظر قیمت بالا میاد وگرنه فکر نکنم برای خودشون قیمت خیلی بالایی باشه.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
نظرت راجع به اون قسمت فروش سایت چی هست؟ به نظر من شاید قیمتهاش برای ما یه کم بالا باشه و تعجب کنیم اما چون ارزش پول ما نسبت به دلار خیلی پایین هست و درآمدی درست حسابی هم توی ایران نمیشه از سایتها درآورد به نظر قیمت بالا میاد وگرنه فکر نکنم برای خودشون قیمت خیلی بالایی باشه.
درسته ، این قیمت ها برای ما به خاطر بی ارزش بودن ریال ، خوبه ، اما برای خودشون نه ،
برای مثال طرف یک بلاگ بازی داشت ، با بازدید 2 الی 3 هزارتا ، قیمت گذاشته بود 20 هزار دلار ، در صورتی که این سایت ارزش سایت اش رو زده بود 5 هزار دلار .
برای ما قیمت 5 هزار دلار با این مقدار ای پی یک قیمت رویایی هست!

• Like
بالا