• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تخم ریزی ماهی فایترم دوستان با تجربه بیان تو

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
دیروز ماهی فایترم تخم ریز کرد حالا دوستان اگه تا به حال تجربه پرورش و تکثیر فایتر بودن توضیح بدن از این به بعد از جانب من چه کارهایی باید صورت گیرم
الان نباید کاری کنم خود ماهی نر همه کارو می کنه من مادرو جدا کردم طبق مطالعاتی که انجام دادم الان فقط بیشتر نگران تغذیه و اینکه چجوری بیشترین بازده رو می تونم داشته باشم و تلفاتمو به صفر برسونم
دوستان اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
لطفا فقط تجربه های خودتونو بگید چون به اندازه کافی مقاله و سایت نگاه کردم

.Secret.

Guest
لایک‌ها
2
فكر كنم تو گوگل سرچ كني خيلي زودتر ب نتيجه برسي, اين قسمت زياد هم فعال نيست

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
دیروز ماهی فایترم تخم ریز کرد حالا دوستان اگه تا به حال تجربه پرورش و تکثیر فایتر بودن توضیح بدن از این به بعد از جانب من چه کارهایی باید صورت گیرم
الان نباید کاری کنم خود ماهی نر همه کارو می کنه من مادرو جدا کردم طبق مطالعاتی که انجام دادم الان فقط بیشتر نگران تغذیه و اینکه چجوری بیشترین بازده رو می تونم داشته باشم و تلفاتمو به صفر برسونم
دوستان اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
لطفا فقط تجربه های خودتونو بگید چون به اندازه کافی مقاله و سایت نگاه کردم
اطلاع زیادی ندارم اما اینو میدونم که وقتی تخم ها بعد از چند روز شروع به
تکون خوردن میکنند و از حباب هایی که نر براشون درست کرده می افتند باید نرُ
جدا کنید وگرنه همشنو میخوره !

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من هم درست خاطرم نیست اما فکر میکنم بعد از لانه سازی توسط نر اون هم باید جدا بشه
ماده هم اگر جدا نمیشد احتمالا خورده میشد .

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
احتیاجی به جدا سازی نر نیست
لاروها را با سیست آرتمیا تغذیه کنید

Imuser

Registered User
لایک‌ها
106
مر رو بعد از 3 روز جدا کنید. یه بطری نوشابه خانواده بردارید زرده تخم مرغ بندازید توش. چند روز بعد یه لکه تو آب بوجود میاد اون آب رو هرروز بهشون بدید.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
مر رو بعد از 3 روز جدا کنید. یه بطری نوشابه خانواده بردارید زرده تخم مرغ بندازید توش. چند روز بعد یه لکه تو آب بوجود میاد اون آب رو هرروز بهشون بدید.

ممنون از راهنماییتون زرده آب پز یا خام؟

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
فایتر تخم ریزی کرد فکر بزرگ کردنش رو کردی؟ تمامی نرها باید جدا بشن وگرنه همدیگه رو میزنن... بعدش چنر ازت میخرن؟
باید یک آکواریوم کوچیک بسازی مثلا 30*10 به ارتفاع 20 .... بعدش به اندازه نصف آکواریومی که ساختی رو پلاتیک فریزر ببری و بندازی روی اب (که خودش وای میسته... ماهی نر زیر پلاستیکها کف درست میکنه... اون موقع جفت گیری هستش که ماده رو بندازی کنار اون و بعد ماهی نر مثل یک ماری که دور طعمه خودش میپیچه به دور ماده میپیچه ( در واقع ماهی ماده رو فشار میده) و تخمها از ماده میریزه بیرون... چند بار که اینکار انجام شد باید ماهی ماده رو جدا کنی وگرنه ماهی نر اون رو میکشه... (البته ماهی ماده باید آماده باشه که از طریق دیدن به ظاهر شکمش مشخصه...
بعد از جدا کردن ماهی ماده ماهی نر تمها رو دونه دونه زیر کفهایی که درست کرده میذاره و بعد از اینکه بجه ها بدنیا اومدن اونها رو تو دهانش میگیره و پرتابشون میکنه (مثل آموزش شنا دادن)
غذا دادن هم داستانی جدا داره...
هر وقت به این مرحله رسیدی بگو تا غذا دادن کوچولوها رو هم بهت بگم... (فقط برای برای غذا دادن این نکته رو یادآور بشم که اصلا نیاز به آرتیمیا برای پرورش نیست که به غیر از هزینه و دردسر چیز دیگه ای نداره)
من 4 - 5 سال قبل ازشون بچه گرفته بودم....
سوالی بود در خدمتم...

Last edited:

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
فایتر تخم ریزی کرد فکر بزرگ کردنش رو کردی؟ تمامی نرها باید جدا بشن وگرنه همدیگه رو میزنن... بعدش چنر ازت میخرن؟
باید یک آکواریوم کوچیک بسازی مثلا 30*10 به ارتفاع 20 .... بعدش به اندازه نصف آکواریومی که ساختی رو پلاتیک فریزر ببری و بندازی روی اب (که خودش وای میسته... ماهی نر زیر پلاستیکها کف درست میکنه... اون موقع جفت گیری هستش که ماده رو بندازی کنار اون و بعد ماهی نر مثل یک ماری که دور طعمه خودش میپیچه به دور ماده میپیچه ( در واقع ماهی ماده رو فشار میده) و تخمها از ماده میریزه بیرون... چند بار که اینکار انجام شد باید ماهی ماده رو جدا کنی وگرنه ماهی نر اون رو میکشه... (البته ماهی ماده باید آماده باشه که از طریق دیدن به ظاهر شکمش مشخصه...
بعد از جدا کردن ماهی ماده ماهی نر تمها رو دونه دونه زیر کفهایی که درست کرده میذاره و بعد از اینکه بجه ها بدنیا اومدن اونها رو تو دهانش میگیره و پرتابشون میکنه (مثل آموزش شنا دادن)
غذا دادن هم داستانی جدا داره...
هر وقت به این مرحله رسیدی بگو تا غذا دادن کوچولوها رو هم بهت بگم... (فقط برای برای غذا دادن این نکته رو یادآور بشم که اصلا نیاز به آرتیمیا برای پرورش نیست که به غیر از هزینه و دردسر چیز دیگه ای نداره)
من 4 - 5 سال قبل ازشون بچه گرفته بودم....
سوالی بود در خدمتم...

ممنون از راهنمایی هاتون داداش خوبم
من الان مراحل اولیرو طی کردم و دیروز تخم گذاری انجام شد حالا نمی دونم تا چندروز دیگه بچه ها به دنیا میان و اگه یه توضیح بدی چجوری باید به بچه هاش غذا داد ممنون میشم من شنیدم باید آب سبز بدی و از این حرفا

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
ممنون از راهنمایی هاتون داداش خوبم
من الان مراحل اولیرو طی کردم و دیروز تخم گذاری انجام شد حالا نمی دونم تا چندروز دیگه بچه ها به دنیا میان و اگه یه توضیح بدی چجوری باید به بچه هاش غذا داد ممنون میشم من شنیدم باید آب سبز بدی و از این حرفا
بچه ها رو که تا همون 24 ساعت اول (دقیق یادم نیست) میتونی ببینی... تا یکی دو روزی نیاز به غذا ندارن چون زیر شکمشون یک کیسه تقریبا زرد رنگی هسن که برای مدتی کوتاه کافیه.. بعد از اینکه کاهی نر به اونها آموزش داد! و بچه ماهی ها تونستن شنا کنن ماهی نر رو جدا میکنی ( باید حوصله داشته باشی و حواست به ماهی نر باشه چون امکان بعد از مدتی شروع به خوردن اونها میکنه... البته اگه احساس خطر کنه هم به اجبار بچه ماهی ها رو میخوره...
شما از آکواریوم فروشی میری غذای بیومار فرانسوی میگیری ( 50 گرم هم کافیه) بعدش تو دستگاه آسیاب یا 1.2.3 قدیمی میریزی و حسابی خوردش میکنی تا بصورت پودر در بیاد...
هر چند ساعت یکبار غذا میدی (مقدار کم غذا ولی تعداد دفعات بیشتر در غذا دادن) بعد از هر بار غذا دادن باید ته مانده غذا رو از آب خارج کنی (بوسیله سرنگ) ...
...به همین راحتی...

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تو زمانی لارو از تخم درمیاد بیومار دادن اشتباهه.چون آبو خیلی زود کثیف میکنه و دوم اینکه بچه ماهی با خوردن اون اذیت میشه و مطمئن باش تلفات زیادی میدی.شما الان چون تخم ریخته و وقت کمتری داری 1-2 برگ کاهو بنداز تو یه ظرف آب بریز بزار یه کم بجوشه زیاد نه فقط یه کم که کاهوها نرم شه.بعد اون کاهوها رو بنداز تویه ظرف(نوشابه خانواده)بذار جلوی آفتاب.دو سه روزه یه آب سبز توپ آماده میشه واسه لاروها که بهترین غذا واسه اوناس.بعد که بزرگتر شدن از غذاهای قویتر استفاده کن.موفق باشی. نتیجش رو هم اعلام کن ببینیم چی شد.

بالا