- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
میشه مباحث پیشرفته و حرفه ای رو هم که در دوره های بعد از مبتدی تدریس میکنید رو بفرمائید ( پ.خ بدید اگر دوست داشتید )
ممنون
ممنون
درود. دوست من. من پارسیا هستم.سلام خدمت دوستان گلم.
خوب دوستانی که علاقه ای به هک و امنیت دارند من میتونم بصورت خصوصی به اونها آموزشهای در سه سطح.مبتدی نیمه حرفه ای و حرفه ای.
برای اطلاعات و دریافت سر فصل ها هم با من در تماس باشید.
اما تنها تفاوتی که تدریس من داره اینکه برای آموزشم تضمین میدم و مثلا مدتی برای آموزش در نظر نمگیرم و تا یادگیری کامل ادامه خواهم داد.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها
تدریس به ۲ صورت خصوصی و حضوری انجام میگیره دوستانی که در یزد هستند حضوری و دوستان دیگه از طریق نرم افزارهای آموزش از راه دور.
به امید دیدار شما
سلامسلام خدمت دوستان گلم.
خوب دوستانی که علاقه ای به هک و امنیت دارند من میتونم بصورت خصوصی به اونها آموزشهای در سه سطح.مبتدی نیمه حرفه ای و حرفه ای.
اما تنها تفاوتی که تدریس من داره اینکه برای آموزشم تضمین میدم و مثلا مدتی برای آموزش در نظر نمگیرم و تا یادگیری کامل ادامه خواهم داد.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها
تدریس به ۲ صورت خصوصی و حضوری انجام میگیره دوستانی که در یزد هستند حضوری و دوستان دیگه از طریق نرم افزارهای آموزش از راه دور.
به امید دیدار شما
سلامسلام
مدرک تحصیلی شما؟ در چه دوره هایی از شبکه و امنیت تحصیل کردید و مدرکش رو دارید؟
سنتون و ایناها را برام همینجا پ.خ ن کنید.خیلی ممنون که جواب دادین:/
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.بنده مایلم در کلاس های شما شرکت کنم.لطفا ایمیل خودتون رو بدین.یا به بنده پیام بدید.ایمیل بنده [email protected] و ای دی تلگرام من @MrLLC میباشد.با تشکر از شماسلام خدمت دوستان گلم.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها : D
به امید دیدار شما