• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تدریس خصوصی هک و امنیت

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میشه مباحث پیشرفته و حرفه ای رو هم که در دوره های بعد از مبتدی تدریس میکنید رو بفرمائید ( پ.خ بدید اگر دوست داشتید )
ممنون

oon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من مبتدي هستم و ميخواهم هكري را حرفه اي ياد بگيرم چطوري بايد شروع كنم

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
به من پ.خ بدید

parsia90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گلم.
خوب دوستانی که علاقه ای به هک و امنیت دارند من میتونم بصورت خصوصی به اونها آموزشهای در سه سطح.مبتدی نیمه حرفه ای و حرفه ای.
برای اطلاعات و دریافت سر فصل ها هم با من در تماس باشید.
اما تنها تفاوتی که تدریس من داره اینکه برای آموزشم تضمین میدم و مثلا مدتی برای آموزش در نظر نمگیرم و تا یادگیری کامل ادامه خواهم داد.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها :D
تدریس به ۲ صورت خصوصی و حضوری انجام میگیره دوستانی که در یزد هستند حضوری و دوستان دیگه از طریق نرم افزارهای آموزش از راه دور.

به امید دیدار شما
درود. دوست من. من پارسیا هستم.
من میخوام آموزش هک ببینم. لطفا سر فصل هارو برام بفرست. در ضمن من خیلی جدی پیگیر این موضوع آموزش خواهم بود. اگر ممکنه برام شماره موبایلتو بگذار تا تلفنی باهات تماس بگیرم. با سپاس

اینم ایمیل منه [email protected]

mili_2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش اگه قسطی حساب میکنین منا تو یاهو ادد کنین منم یزدیم
اوضاع مالیم خیلی خراب تر اونیه که بتونم کل پولا یباره برات بفرستم
(30 تومن بیشتر در ماه نمیتونم بدم)
emial:[email protected]
ممنون میشم خبرشا تو یاهو بهم بگی

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام خدمت دوستان گلم.
خوب دوستانی که علاقه ای به هک و امنیت دارند من میتونم بصورت خصوصی به اونها آموزشهای در سه سطح.مبتدی نیمه حرفه ای و حرفه ای.
اما تنها تفاوتی که تدریس من داره اینکه برای آموزشم تضمین میدم و مثلا مدتی برای آموزش در نظر نمگیرم و تا یادگیری کامل ادامه خواهم داد.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها :D
تدریس به ۲ صورت خصوصی و حضوری انجام میگیره دوستانی که در یزد هستند حضوری و دوستان دیگه از طریق نرم افزارهای آموزش از راه دور.

به امید دیدار شما
سلام

مدرک تحصیلی شما؟ در چه دوره هایی از شبکه و امنیت تحصیل کردید و مدرکش رو دارید؟

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام

مدرک تحصیلی شما؟ در چه دوره هایی از شبکه و امنیت تحصیل کردید و مدرکش رو دارید؟
سلام
دوست عزیز بنده الان مدرک کارشناسی نرم افزار کامپیوتر دارم.
مدرک خاصی ندارم فقط تجربی کار کردم ;)

emad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطف میکنید توضیحات بیشتری رو از جمله سر فصل ها و نحوه ی کار رو برای من ارسال کنید به همراه ایمیل برای ارتباط
مرسی

amirabbasarefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گلم.
هزینه دوره ام بستگی به سطحش داره ولی با دوستان گلم کنار میام.ولی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ تومان متغییر است و یادتون نره که تضمین میدم بنابراین کم بودن هزینه فقط به دلیل اینکه من نشم مثل خیلی ها : D

به امید دیدار شما
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.بنده مایلم در کلاس های شما شرکت کنم.لطفا ایمیل خودتون رو بدین.یا به بنده پیام بدید.ایمیل بنده [email protected] و ای دی تلگرام من @MrLLC میباشد.با تشکر از شما

amirabbasarefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.بنده مایلم در کلاس های شما شرکت کنم.لطفا ایمیل خودتون رو بدین.یا به بنده پیام بدید.ایمیل بنده [email protected] و ای دی تلگرام من @MrLLC میباشد.با تشکر از شما

No._feel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من یزد هستم چطوری میتونم تو کلاستون ثبت نام کنم؟

No._feel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایملتون مشکل داره اگ امکان داره آیدی تلگرام بدین☺

No._feel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگ میشه جواب بدین

v.gamali

کاربر تازه وارد