• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تدریس خصوصی گیتار الکتریک؟

H A T E U N ! T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخوام یه گیتار الکتریک بگیرم چون خیلی علاقه دارم. تو ایران که نمیشه با موزیک ساختن پولی درآورد. بعدش به سرم زد که میشه باهاش موزیکه Indie ساخت (واسه تفریح و تو وقته فراغت) و ازون ور میشه با تدریسه خصوصیش پول درآورد.

خب میخواستم بدونم الان اوضاع تدریس خصوصی گیتار الکتریک چجوریه؟ ساعتی چنده حدودن؟ محدودش رو بگین از استاده خیلی خیلی خز تا استاده خفن حرفه ای

یه یارو دبیره عربی رو دیده بودم جلسه ای 30 تومن واسه تدریسه عربی میگرفت. بعد همون جا ذهنم جرغه زد که اگه این شافتال واسه عربی 30 تومن میگیره دیگه ببین گیتار الکتریک جلسه ای چنده و اگر بتونم تدریس کنم نونم تو روغنه
icon5.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
داریوش جان ، درسته درآمد خوبی داره ، ولی حداقل 2 -3 سال باید ابتدا بذاری برای یاد گیریش تا به مرحله ای برسی که بتونی تدریس کنی !!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

میخوام یه گیتار الکتریک بگیرم چون خیلی علاقه دارم. تو ایران که نمیشه با موزیک ساختن پولی درآورد. بعدش به سرم زد که میشه باهاش موزیکه Indie ساخت (واسه تفریح و تو وقته فراغت) و ازون ور میشه با تدریسه خصوصیش پول درآورد.

خب میخواستم بدونم الان اوضاع تدریس خصوصی گیتار الکتریک چجوریه؟ ساعتی چنده حدودن؟ محدودش رو بگین از استاده خیلی خیلی خز تا استاده خفن حرفه ای

یه یارو دبیره عربی رو دیده بودم جلسه ای 30 تومن واسه تدریسه عربی میگرفت. بعد همون جا ذهنم جرغه زد که اگه این شافتال واسه عربی 30 تومن میگیره دیگه ببین گیتار الکتریک جلسه ای چنده و اگر بتونم تدریس کنم نونم تو روغنه
icon5.gif

بابا داريوش خداييش نميدوني چي كار داري ميكنيا :lol: يه روز موتور ميخري ميري تك چرخ ياد ميگيري كه به

دوستات تك چرخ ياد بدي پول بگيري يه روز گيتار برقي يه روز سولفات آلمينيوم ميخواي آدم ذوب كني

فرداش مخابراتو ميخواي بياري پايين پس فردا ميخواي تو تركيه با يكي قرار بزاري پسون فرداش ميگي من آدم كشتم

4 روز بعد خودتو به ديوونگي ميزني ميگي قرص فلان مصرف ميكنم 6 روز بعد ميگي ميخوام برم تو معدن كار

كنم :D گيتار معمولي خواستارش بيشتره و بيشتر جاها هم ميتوني بزني ... برقي رو ول كن

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
عزيز از اين خبرا نيست

پولي هم توش نداره

من خودم الان 4 سال هست گيتنار كلاسيك تو سبك پاپ مي زنم

تو ايران پولي گيرت نمي ياد

تو 3 يا 4 سالم نمي توني ياد بگيري

يه چيزايي ياد مي گيري

ولي فك نكني تو 3 يا 4 سال استاد مي شي

از اين خبرا نيست

بازم مشكلي بود بپرس تا بگم

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
عزيز از اين خبرا نيست

پولي هم توش نداره

من خودم الان 4 سال هست گيتنار كلاسيك تو سبك پاپ مي زنم

تو ايران پولي گيرت نمي ياد

تو 3 يا 4 سالم نمي توني ياد بگيري

يه چيزايي ياد مي گيري

ولي فك نكني تو 3 يا 4 سال استاد مي شي

از اين خبرا نيست

بازم مشكلي بود بپرس تا بگم

راستش من کامال با ایشون موافقم واین استادی که الان دارم پیش ایشون گیتارالکتریک یاد میگیرم خیلی حرفه ایی هستش و جلسه ای 10تومن میگیره
من میخواستم برم رشته موزیک واسه ی هدفم چون عاشق گیتارالکتریکم!
ولی پشیمون شدم چون تو ایران به گیتارالکتریک اهمیت چندانی نمیدن....پس منم دارم واسه تفریح ادامه میدم شما هم ادامه بده....:) موفق باشید کمک خواستید درخدمتم

بالا