• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترانه «ضربه سر زيدان» ؛ محبوب ترين در فرانسه!!!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
شاید این تاپیک باید تو بخش موسیقی زده می شد، ولی فکر کردم بیشتر به ورزش مربوط میشه!
اگر غیر از اینه پیشاپیش از دوستان معذرت میخوام!!! :blush:

---------------------------------------------------------------------
خبرگزاري انتخاب :

ضربه سر ناخوشايند «زين‌الدين زيدان»، بازيکن تيم ملی فرانسه در مسابقه نهايی جام جهانی فوتبال به بازيکن تيم ايتاليا، الهام‌بخش ترانه‌ای شده که به لطف اينترنت به سرعت به صدر جدول محبوب‌ترين ترانه‌های عامه‌پسند فرانسه رسيده است.

به گزارش «بي.بي.سي»‌، تنها چند ساعت پس از آن‌که تهيه‌کنندگان اين ترانه، آن را برای دوستانشان ايميل کردند، با سيل تماس‌های تلفنی شرکت‌های پخش موسيقی و خدمات تلفنی مواجه شدند.

«سباستين ليپسزيک» از شرکت «لا پلاژ رکورد» در پاريس می‌گويد: اين ترانه به عنوان «جوک ... برای تفريح دوستانمان» سروده شده بود.
اين استوديوی کوچک، ترانه را روز بعد از باخت فرانسه در مقابل ايتاليا ایميل کرده بود.

ستاره فوتبال فرانسه، معروف به «زيزو» به خاطر ضربه سرش به مارکو ماتراتزی، بازيکن ايتاليايی طی بازی نهايی، از سه بازی محروم و به پرداخت جريمه شش هزار دلاری محکوم شده بود.
هيأت اجرايی فيفا «ماتراتزی»، بازيکن ايتاليايی را به دليل تحريک زيدان در بازی فينال، از حضور در دو بازی محروم و ۴ هزار دلار جريمه کرد.

به گفته ليپسزيک، ترانه ضربه سر (Coup de Boule) تنها در عرض «نيم ساعت» سروده و به ۵۰ دوست ای ميل شده بود. همان شب، او و دو تن از همکارانش ترانه را در اسکای راک (Skyrock)، يک شبکه راديويی محبوب شنيدند.

ليپسزيک در سخنانش که توسط روزنامه فيگارو نقل شده افزوده است: روز بعد، مهمترين شرکت‌های موسيقی با ما تماس گرفتند.

او گفته است که شرکت وارنر (Warner) بهترين پيشنهاد را داده بود که شامل ۴۵۰۰۰ يورو به عنوان پيش پرداخت، درصدی از فروش و تضمين حفظ حقوق مولف بود.

اين ترانه در ۲۰ کشور پخش شد و نمآهنگ (ويديو کليپ) آن در ورزشگاه شارلتی (Charlety) پاريس تهيه شد.
به گفته وارنر، «همه اين کارها تنها در عرض دو هفته انجام شد که در اين صنعت بی سابقه است».

اين ترانه به سبک ترانه‌های آفريقايی اجرا شده و همه جا شنيده می‌شود: «زيدان زدش، داور تو تلويزيون ديدش ... جام قهرمانی رو از دست داديم، اما به هر حال کلی خنديديم».

-----------------------------------------------------------------------------
حالا کسی از رفقا این ترانه رو داره اینجا لینکش رو بذاره؟؟؟
238.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
چی بگم والله!!!!!

نمیبندم شاید کسی داشته باشه!!!!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
کسی نداشت؟؟؟
186.gif
از لطف شما هم ممنونم حامد جان!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
واقعا چیز جالبی باید باشه!
موقعی که ایرانی ها به خاطر این ضربه سر این قدر به ذوق اومدن حتما فرانسوی ها خیلی کیف کردن!

hey you!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آهنگ پیدا کردم هم صوتی هم تصویریش هست من با برنامه Morpheus Ultra پیداش کردم

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hey you! :
خب بزار تا .............
177.gif
همه گوش بدیم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بزارین ببینیم این آهنگ چیه این همه سرو صدا کرده؟
آقا دستت طلا اگه لینک داری ازش بده اگه نه. می تونی یه جایی آپلودکنی؟

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
به نقل از hey you! :
شما کجا رفتی؟؟؟ همه میدونیم که هم صوتیش هست هم تصویریش ...
یه چیزی اینجا بذار که تو خماریش نمونیم :cool:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hey you! :
چی شد کجایی .................. ما منتظریما !!!!!!!

hey you!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده نبودم کجا آپلودش کنم

hey you!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه مشکلی داشت بگید یک جای دیگه آپلود کنم فعال اینجا دم دست بود

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
از قدیم گفتن مرسیکم الله . یعنی:
تشکر ازت کار ما نیست. خدا اجرت بده انشا الله.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
38073image001_40611_38073_1.gif

با سلام خدمت شما
موزیک جالبی بود از شما دوست عزیز سپاسگذارم ..
هر چند این عکس ربطی به مورتال کامبت نداره ولی خب تنها عکسی بود که درباره ی اون ضربه زیدان پیدا کردم
موفق و پیروز باشید ..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این هم دلیل اصلی ضربه سر زیدان ::::

گیف هست ممکنه کمی دیر باز بشه ولی ارزش دیدن داره حتما ببینید !

29lns7p.gif

لینک مستقیم

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
IranSport
بعد از انتشار موزيك‌هاي مختلف، لطيفه‌هاي متنوع و بازي‌هاي ويدئويي و انواع آگهي ها، اكنون قرار است مشهورترين ضربه سر جهان كه در فينال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬بين "زين‌الدين زيدان" كاپيتان وقت تيم ملي فرانسه و "ماركو ماتراتزي" بازيكن ايتاليايي اتفاق افتاد، در قالب يك جوكنامه منتشر شود.
sarcastic.gif

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، ماتراتزي قصد دارد كتابي منتشر كند كه حاوي ‪ ۲۴۹‬عبارتي است كه ممكن بود به زيدان گفته شده و او را تحريك به نشان دادن چنان عكس العملي كند.
matrix.gif

اين كتاب "آنچه كه واقعا به زيدان گفتم" نام دارد و ماتراتزي در مورد آن در يك ستون در وب سايت روزنامه ايتاليايي گازتا دلواسپورت توضيح داده است.

وي گفت: خواننده عزيز، همانطور كه خواهيد ديد كاوش كردن در مورد پوچي و بيهودگي تمام ماجرايي كه اتفاق افتاد، براي من جالب بوده است.
122fs2711669.gif

كتاب مذكور ‪ ۱۰۰‬صفحه است و ‪ ۲۴۹‬عبارت دربر دارد كه اغلب به طنز نگارش شده و در لابلاي آن جمله واقعي كه ماتراتزي به زيدان گفته، گنجانده شده است.

زيدان در آخرين بازي ملي خود كه قرار بود از فوتبال خداحافظي كند، دقايقي پيش از پايان وقت اضافه دوم فينال جام جهاني ‪ ،۲۰۰۶‬به دليل حرفي كه از ماتراتزي شنيد، با ضربه سر به سينه مدافع ايتاليايي كوبيده و او را نقش بر زمين كرد.
3.gif

كاپيتان وقت فرانسه
49.gif
بلافاصله با كارت قرمز اخراج شد و ضربات پنالتي را از دست داد اما يك روز بعد از فينال، ترانه‌اي كه با مضمون ضربه سر ساخته شده بود در صدر پرفروشترين موزيك‌هاي فرانسه
Laie_28.gif
قرار گرفت.

بنابر نوشته روزنامه گازتا، ماتراتزي عوايد فروش كتابش را به اقدامات خيرخواهانه يونيسف براي كودكان اختصاص مي‌دهد.
30.gif

قرار است اين كتاب به مبلغ ‪ ۱۰‬يورو در روزهاي آينده به فروش گذاشته شود درحاليكه تصويري از ضربه سر زيدان رو ي جلد چاپ شده است
patpat.gif

بالا