• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترجمه به فارسي همراه با پرداخت

kamiwami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
يك سايت php-nuke هست كه با ورژن 6.9 طراحي شده. همراه با ماژول هاي تقويم و گالري عكس. اين سايت به زبان انگليسي هست. نياز داريم همين سايت را به زبان فارسي نيز داشته باشيم. آيا دوستان راهي مي شناسند كه 2 تا نوك مختلف نباشه و فارسي داخل همون سايت انگليسي اضافه بشه؟ و به احتمال زياد اگر راهي نمي شناسيد نياز داريم به فرد يا افرادي كه مسئوليت پياده سازي سايت را كاملا به زبان فارسي به عهده بگيرند. اگر كسي مايل به همكاري باشد مي تواند قيمت پيشنهادي خود را براي اين كار به من ايميل كند. براي انجام پروژه از زمان تحويل دادن سايت انگليسي تا پايان كار ترجمه فقط 2 هفته وقت خواهد بود.
منتظر كمكها و پيشنهادات شما هستم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
همنجور كه آقا احسان گفت محتوياتش رو بايد تو يه سيستم ديگه بزاري ولي ظاهرش رو ميشه با يه دكمه زبانش رو عوض كرد !
و همچنين هر مقاله اي اونجا توي سايت اينگليسي ميزاري بايد فارسيشو تو قسمت فارسي بزاري ! در ظمن من مي تونم كمكت بكنم ! و همچنين از كدوم ماژول گالري استفاده مي كني(من My_eGallery رو كامل به فارسي برگرئونئم و رو سايتم موجوده !)

بالا