• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترخیص از گمرک

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
ترخیص به شیوه خودش ... حالا برسه دست ما ... اونم سالم ... سالمترین راهش هم داخل کانتینره ...

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
کد تعرفش که مجوز ثبت نداره ... به فرض هم که داشته باشه میاد و توی پروسه استاندارد یا رد میشه یا میره حالا ها ..

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
من می خوام ورق بیارم.
یه سری 4 تا آوردم. وسط کلی بار دیگه ، شک نکردن و گیر ندادن. کلا گیر نمی دن یا من شانس آوردم ؟ می ارزه باز هم بخوام سفارش بدم ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
تو میگی قاچاق
من فوت کوزه گری گفتم
اگه بلدی چرا می یای می پرسی
اگه بلد نیستی پس حرف یکی که تجربه داره را قبول کن !
عجب روزگاری شده

شما نمیخاد فوت یاد من بدی ... !
اون کارشناس گمرک اونجا نشسته هویج که نیست !!
بعدم پروفورما داره ... نمیشه همینجوری بیاری بگی هندونه سایز بالاست ...
به سه تا ترخیص کار تجهیزات پزشکی گفتم ... توش موندن ... تعرفه موازی هم بخای استفاده کنی باید باشه کسی که به خورد اون شبه هویجی که اونجا نشسته بده ..
اینچیزی هم که گفتی از نظر سایز و حجم هیچ شباهتی به مدلهای ایستاده و خابیده انسانی نداره ..
فوت میخای یاد بدی یه چیزی بگو خودت کرده باشی قبلن بادش نبرده باشدت.
اگه میتونی بیا وسط.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
شما نمیخاد فوت یاد من بدی ... !
اون کارشناس گمرک اونجا نشسته هویج که نیست !!
بعدم پروفورما داره ... نمیشه همینجوری بیاری بگی هندونه سایز بالاست ...
به سه تا ترخیص کار تجهیزات پزشکی گفتم ... توش موندن ... تعرفه موازی هم بخای استفاده کنی باید باشه کسی که به خورد اون شبه هویجی که اونجا نشسته بده ..
اینچیزی هم که گفتی از نظر سایز و حجم هیچ شباهتی به مدلهای ایستاده و خابیده انسانی نداره ..
فوت میخای یاد بدی یه چیزی بگو خودت کرده باشی قبلن بادش نبرده باشدت.
اگه میتونی بیا وسط.
اولا من کل کل ندارم
دوما پرفورما که سند ثبت احوال نیست
سوما من نمیدونم چرا ترخیص کارهای ذکر شده توسط شما توش موندن .اینهمه سولاریوم با مجوز رو برو ببین کی آورده از هلند و آلمان که تو باشگاهها و سالن زیبایی پزشکها توی غرب تهران استفاده میشه
چهارما نه شما وسطی کفایت میکنه ما برات دست میزنیم
با این ادبیات غیر بیزنسی که شما داری مبخوای زیر رو رو بکشی شرمنده فقط دست و جیغ و هورا
پنجما من اینجا کار تجاری نمیکنم فقط مشاوره رایگان وصلواتی میدم ضمنا ترخیص کار نیستم !
بقیه هم نداره
صلوات بر محمد و آل محمد
به حرمت اسم حضرت بی ادبی نکن لطفا

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دست پیش گرفتی پس نیفتی ...
راچع چیزی نظر بده و بپر وسط که ازش سر در بیاری ... هیچ سولاریومی با مجوز وارد نشده ... پس حرف خودتو نقض نکن وقتی کم میاری .
ادبیات من در حد کسیه که داره با من صحبت میکنه و سعی میکنه خودش رو وارد جلوه بده .
اینکه فکر میکنی بیفتی وسط راجع به هرچیزی که هرکی میگه نظر بدی ... نشون میده توهم ذهنیت خیلی بیشتر از سن و سالته.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دست پیش گرفتی پس نیفتی ...
راچع چیزی نظر بده و بپر وسط که ازش سر در بیاری ... هیچ سولاریومی با مجوز وارد نشده ... پس حرف خودتو نقض نکن وقتی کم میاری .
ادبیات من در حد کسیه که داره با من صحبت میکنه و سعی میکنه خودش رو وارد جلوه بده .
اینکه فکر میکنی بیفتی وسط راجع به هرچیزی که هرکی میگه نظر بدی ... نشون میده توهم ذهنیت خیلی بیشتر از سن و سالته.
چه سودی میبرم از پیش افتادن
چه ضرری میبرم از پس افتادن
دقیقا بازرگانی چیزی که ازش سر در میارم و بلدم تجربش رو هم دارم تدریس هم کردم
حرفم راهم نقض نکردم
کار غیر قانونی هم نشده با استفاده از همین قوانین قانونی وارد شده و قانونی در جای دیگه مصرف شده
ادبیاتت هم مبارک خودت حال کن باهاش
هرجا که دلم بخوا میام و نظر میدم آزادی بیان و عقیدس
ظاهرا شما مشکل داری یا با خودت یا خودت با شما
فردا بیا شرکت من
...

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
با سلام و اجازه از صاحب تاپیک,کلیه امور ترخیص کالا از گمرک کل کشور و یا حمل و نقل کالا از چین و امارات هم بصورت قانونی و گمرکی و هم بصورت ته لنجی انجام میشه

بالا