• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تردید بین لب تاپ و سیستم دسکتاپ (درخواست راهنمایی)

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان و کارشناسان انجمن پرشین تولز
من مدتیست که تصمیم به خرید یک سیستم خانگی با قابلیت کار با نرم افزارهایی چون illustrator - photoshop - corel - primere - indisign دارم . با راهنمایی دوستان به این قطعات رسیدیم :
M.B : Gigabyte H81M-S2PT
CPU : Intel Core i5-4430 Box
RAM : 2*4GB Corsair XMS3/BUS1600Mhz
H.D.D : TOshiba 1TB SATA III
Case Green Wee
Power Supply Unit : Corsair 450Watt
VGA:GIGABYTE ATI R467ZL-1GI
اما الان بین خرید این سیستم با لب تاپ های Dell inspiron n5537 i7 4500u و Dell inspiron n5537 i5 4200u مردد شدم . از دوستان می خواستم محبت بفرمایند من رو راهنمایی کنند که اولا آیا این لب تاپ ها می تواند جایگزین مناسبی برای این سیستم باشد؟ ثانیا اینکه کدام یک از لب تاپ ها نیاز من را جوابگو هستند؟
مشخصات لب تاپ Dell inspiron n5537 i7 4500u
مشخصات لب تاپ Dell inspiron n5537 i5 4200u

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
کلیاتی راجع به برتری های لپتاپ بر دسکتاپ می دانیم (نیاز به فضای بسیار کم، مصرف انرژی خیلی پایین، قابلیت حمل و نقل و لذا کاربرد بیشتر، ...) اما با توجه به کاربری گرافیکی که برشمردید اگر کانفیگ دسکتاپ به همین شکل بدون کارت گرافیک مستقل هست احتمالا سرعت کار سنگین با هر دو در یک حده چون دسکتاپ مد نظر پردازنده ای قویتر داره(در بهترین حالت حداکثر %40) اما در عوض لپتاپ دارای پردازنده ی گرافیکی مستقل قدرتمندیه که در برنامه های گرافیکی امروزه تاثیر مثبت بسزایی داره
با اینحال اشکال انتخاب لپتاپ برای کاربری مد نظر از جایی ناشی میشه که با نمایشگر TN LCD کوچک و با وضوح WXGA روبرو هستید که نباید توقعات بالایی برای امور حرفه ای گرافیک ازش داشت مگر اینکه قصد داشته باشید به یک نمایشگر مستقل بزرگ و باکیفیت متصل کنید

Last edited:

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
کلیاتی راجع به برتری های لپتاپ بر دسکتاپ می دانیم (نیاز به فضای بسیار کم، مصرف انرژی خیلی پایین، قابلیت حمل و نقل و لذا کاربرد بیشتر، ...) اما با توجه به کاربری گرافیکی که برشمردید اگر کانفیگ دسکتاپ به همین شکل بدون کارت گرافیک مستقل هست احتمالا سرعت کار سنگین با هر دو در یک حده چون دسکتاپ مد نظر پردازنده ای قویتر داره(در بهترین حالت حداکثر %40) اما در عوض لپتاپ دارای پردازنده ی گرافیکی مستقل قدرتمندیه که در برنامه های گرافیکی امروزه تاثیر مثبت بسزایی داره
با اینحال اشکال انتخاب لپتاپ برای کاربری مد نظر از جایی ناشی میشه که با نمایشگر TN LCD کوچک و با وضوح WXGA روبرو هستید که نباید توقعات بالایی برای امور حرفه ای گرافیک ازش داشت مگر اینکه قصد داشته باشید به یک نمایشگر مستقل بزرگ و باکیفیت متصل کنید

نظر ایشون تایید میشه ولی چرا دل
اگه خواستی لپ تاپ بگیری سعی کن سمت دل نری و برای کاررای گرافیکی از لنوو ها انتخاب کن
ideapad z510-b(i7 2.2/4702mq-ram6-hdd 1tb-geforce gt740m 2gb(باطریش جدا نمیشه
essential g510-k(i7 2.2/4702mq-ram8-hdd 1tb+8gb ssd-r7 m265 4gb
essential g5070((i7 3.0/4500u-ram6-hdd 1tb-r5 m230 2gb
ideapad z510-a(i5 2.5/4200m-ram6-hdd 1tb-radeon m625 4gb
ideapad z510-a(i5 2.5/4200m-ram6-hdd 1tb-geforce gt740m 2gb(باطریش جدا نمیشه

و خیلی مدلای دیگه

Iran-T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
بستگی داره، در این نرم افزارها در چه سطحی هستی؟
برای یک گرافیست به طور کلی قابل حمل بودن سیستم اون یک مزیت حساب میشه!
اما دوستمون درست میگه در مورد نمایشگر لپ تاپ!
با این وجود اگه میخوای سرمایه گذاری کنی تو این کار برو سراغ ASUS. ولی خیلی گرونه!
من به تازگی لپ تاپ LENOVO خریدم: مدل Essential G510 با بهترین کانفیگ: گرافیک 4 گیگ، هارد دو تا داره 1TB + 8GSSD، CPU Corei7
البته لپ تاپ به نظر من بگیر، بعد سعی کن به عنوان یه گرافیست: یه نمایشگر حرفه ای 23 اینچ به بالا بگیر بزار کنارش + قلم نوری حرفه ای + Renderer. هر موقع طراحی میکردی از نمایشگر اکسترنال استفاده کن. هر وقت هم که طرحاتو خواستی حمل کنی و ببری جایی که خوب تو دستاته!
در نهایت:
That's on your own. As you wish Amigo
فردا نگی من اشتباه راهنمائیت کردمها!!!!
سخت نگیر. وسواس تو کیفیت بینهایته.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت دوستان و کارشناسان انجمن پرشین تولز
من مدتیست که تصمیم به خرید یک سیستم خانگی با قابلیت کار با نرم افزارهایی چون illustrator - photoshop - corel - primere - indisign دارم . با راهنمایی دوستان به این قطعات رسیدیم :
M.B : Gigabyte H81M-S2PT
CPU : Intel Core i5-4430 Box
RAM : 2*4GB Corsair XMS3/BUS1600Mhz
H.D.D : TOshiba 1TB SATA III
Case Green Wee
Power Supply Unit : Corsair 450Watt
VGA:GIGABYTE ATI R467ZL-1GI
اما الان بین خرید این سیستم با لب تاپ های Dell inspiron n5537 i7 4500u و Dell inspiron n5537 i5 4200u مردد شدم . از دوستان می خواستم محبت بفرمایند من رو راهنمایی کنند که اولا آیا این لب تاپ ها می تواند جایگزین مناسبی برای این سیستم باشد؟ ثانیا اینکه کدام یک از لب تاپ ها نیاز من را جوابگو هستند؟
مشخصات لب تاپ Dell inspiron n5537 i7 4500u
مشخصات لب تاپ Dell inspiron n5537 i5 4200u
عزیز , این لپ تاپها چه از نظر سرعت پردازنده در برابر اون پردازنده دسک ناپ باید بوق بزنن. به جرات می تونم بگم به 30% سرعت اون هم نمی رسن. کارت گرافیکشون که اصلا حرفشو هم نزنید که بخواد به گرد دسک تاپ برسه. اصلا توان پاور لپ تاپها کلا کمه و مهار دمای بالا هم در فضال لپ تاپ غیرممکنه. البته کارت گرافیکی که معرفی کردید رو من ندیدم لطفا لینکشو بدید. تعداد پورت USB بیشتر , تعداد پورت SATA بیشتر , تعداد خرجی صدای بیشتر , کارت شبکه قویتر , تعداد زیادی اسلات جهت افزودن کارت شبکه , تلویزیون و ... , تعداد اسلاتهای رم بیشتر برای ساپورت ماژولهای رم بیشتر , خرجی صدای جداگانه برای جلو کیس , قابلیت تعویض کارت گرافیک و پردازنده(در لپ تاپ غیرممکنه) , غیب یابی آسانتر , قابلیت سوار نمودن قطعات High End , قابلیت نصب تعداد زیادی هارددیسک و دی وی دی درایو بصورت همزمان , داشتن توان کافی بر اساس منبع تغذیه برای قطعات جانبی وصل شده و .... موارد بسیار دیگه از برتریهای دسک تاپ به لپ تاپ هستش. اصلا سرعت بالا و سیستم حرفه ای فقط دسک تاپ. دیگه بپردازنده بالاتر از Core i7-4700HQ نداریم , در حالیکه بدر برابر پردازنده ای مثل Core i7-4890 باید بوق بزنه. اصلا همیشه سیستمهای حرفه ای صرفا برای دسک تاپ ساخته میشن. در هر صورت من دسک تاپ رو پیشنهاد میدم.

بالا