• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترشیجات

golabi2

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
734
محل سکونت
کامبادن
تنها ترشی که بلدم خودم ترشی پیازه!
به مقدار دلخواه پیاز پ.ست میکنین بعد تو یه ظرف میریزین روشم سرکه میریزین به طوری که سرکه روی پیازها رو بپوشونه!تقرییا تو 3 هفته آماده بهره برداری میشه!
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
ترشی لیمو و بامیه و گوجه فرنگی مینیاتوری و کلا ترشی هایی که مخلوط نیستین به این شکله که با سرکه و نمک مخلوط بشن
البته هر کدوم قلق خودشون رو دارن ... هر کدوم روبخواین براتون بذارم ( حال تایپ ندارم الان ) هفت بیجارم بلدم البته مامیم بلده خواستین بگین بپرسم یه پا رزا منتظمیه البته!!:wub:
 

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
508
محل سکونت
in the sea
بااینکه زیاد اهل ترشی نیستم،ولی ترشی فقط ترشی بادمجون!
 

behnam500

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,090
لایک‌ها
2,020
ترشی لیته : همه رو ریز ریز کنین . چیا ؟ خیار بادمجون هویج و کلم و هرچی که خودتون دوست دارین بعد ادویه فراواااااان بریزین توش ترشی که درست شد کامل بعد از یه مدت آبشو یعنی سرکشو بگیرین . یه جورایی که خشک بشه ! به شدت خوشمزه میشه ! دستور تهیه یعنی اینکه بزاریم خشک بشه هم از خودم دراوردم ! اما انصافا خیلی خیلی خوشمزه میشه
 

Chilbuk

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2012
نوشته‌ها
228
لایک‌ها
190
ترشی سیر خیلی خیلی خوشمزست.... :)
 

drx0x

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
730
لایک‌ها
81
محل سکونت
خراسان جنوبی
مواد لازم :
شیر
دو پیمانه
آب
یک پیمانه
شکر
۱/۴ پیمانه
گل محمدی
۱/۴ پیمانه
آردنصف پیمانه


طرز تهیه : آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گلمحمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.
 

drx0x

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
730
لایک‌ها
81
محل سکونت
خراسان جنوبی
مواد لازم:
بادمجان
يک کيلو

سبزي معطر پاک کرده
نيم کيلو
فلفل دلمه ي سبز
يک عدد
فلفل دلمه ي قرمز
يک عدد
سير رنده شدهيک قاشق سوپ خوري
فلفل سبز50 گرم
هويج3 عدد
کلم پيچ سفيد250 گرم
سرکه
يک کيلو
ادويه ي ترشييک قاشق سوپ خوري
نعناي خشک
يک قاشق غذاخوري
پونه ي خشکيک قاشق غذاخوري
زرد چوبهيک قاشق مرباخوري





طرز تهيه:
- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.
- بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود. - سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم. - کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد. - سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم. - سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.
 
بالا