مواد لازم:
بادمجان
| يک کيلو
|
سبزي معطر پاک کرده
| نيم کيلو
|
فلفل دلمه ي سبز
| يک عدد
|
فلفل دلمه ي قرمز
| يک عدد
|
سير رنده شده | يک قاشق سوپ خوري |
فلفل سبز | 50 گرم |
هويج | 3 عدد |
کلم پيچ سفيد | 250 گرم |
سرکه
| يک کيلو |
ادويه ي ترشي | يک قاشق سوپ خوري |
نعناي خشک |
يک قاشق غذاخوري |
پونه ي خشک | يک قاشق غذاخوري |
زرد چوبه | يک قاشق مرباخوري |
طرز تهيه:
-
سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.
-
بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود. - سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم. - کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز،
فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد. - سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک،
زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.
- سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.