• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترفندی جدید در کازینو بدون هیچ نقصی

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مژده مژده

بهترین استراتژی بازی کازینو به فروش میرسد
اونایی که دوس دارن باختاشونو جبران کنن و هر روز سود کنن بهترین فرصته به جرات میتونم بگم استراتژی ما حرف اول رو میزنه
در ضمن بگم که این ترفند روشی جدید میباشدپشیموون نمیشید
در صورت تمایل پیام دهید.

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
شما خودتون استفاده کنید و میلیاردی پول پارو کنید دیگه چرا میخوای بفروشین؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خودم دارم استفاده میکنم
کسی رو مجبور به خریدن نکردم
منکه دارم از سایت ها خارجی سود میکنم گفتم دیگران هم سودی کرده باشن
حالا تصمیم با خودتونه

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
خوب دوست عزیز اون ترفند رو هم در اختیار ما بزار اگر به سود رسیدیم من خودم به شخصه از خجالتت در میام حالا دیگه بقیه با خودشون اگر از روشت استفاده کردن و به سود رسیدن مرام به خرج بدن و پولشو به شما بدن و گرنه که هیچ.
نظرت چیه؟؟؟

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شرمنده من خودم پول دادم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ببن داداش من و یکی از دوستام شریکی تو اینترنت غول درامدیم من تا 100 میلیون هم یه ماه کار کردم مینیموم هم تو ماه دارم 20 ملیون کار میکنم کارمم وقت گیره و چشم درد میگیری ولی هیچ وقت نه میگم از کجا در میارم نه ترفندمو به کسی میفروشم راه درامدمو البته کار من کازینو و شرط بندی و این مسخره بازیا نیست فکرتون به این مسخره بازیا نره پس حالا اگر شما درامد تضمینی و صد در صد داشتید اینجا هیچ وقت نمیومدی بفروشی داداش نمیگم دروغ میگی ولی ممککنه دو بار برنده شده یه کم توهم برت داشته جو گیر شده در اخر ر اگر راست بگی داری پول پارو میکنی و روشت صد در صده پس اماتوری چون با فروش روشت خودتو به .... میدی و نون خودتو میبری چون تعداد ک زیاد بشه سایتهای کازینو هم در اون حفره رو برای شما میبندن که نتونی نون در بیاری در هر حالت کارت اشتباههه اینو از کسی داری میشنوی که 12 اله که عمرشو شب روز پای اینترنت گذاشته خود دانی داداش
ضمنا اکثر جماعتی ک تو این انجمن دارن وقت تلف میکنند و روزی 50 تا پست میزارن پول خرید کارت شارژ رو هم به زور دارن پس دلتو به جیب برو بچز این انجمن خوش نکن که یه چیزی هم اینجا گیرت بیاد داداش البته با عرض معذرت

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
ببن داداش من و یکی از دوستام شریکی تو اینترنت غول درامدیم من تا 100 میلیون هم یه ماه کار کردم مینیموم هم تو ماه دارم 20 ملیون کار میکنم کارمم وقت گیره و چشم درد میگیری ولی هیچ وقت نه میگم از کجا در میارم نه ترفندمو به کسی میفروشم راه درامدمو البته کار من کازینو و شرط بندی و این مسخره بازیا نیست فکرتون به این مسخره بازیا نره پس حالا اگر شما درامد تضمینی و صد در صد داشتید اینجا هیچ وقت نمیومدی بفروشی داداش نمیگم دروغ میگی ولی ممککنه دو بار برنده شده یه کم توهم برت داشته جو گیر شده در اخر ر اگر راست بگی داری پول پارو میکنی و روشت صد در صده پس اماتوری چون با فروش روشت خودتو به گا میدی و نون خودتو میبری چون تعداد ک زیاد بشه سایتهای کازینو هم در اون حفره رو برای شما میبندن که نتونی نون در بیاری در هر حالت کارت اشتباههه اینو از کسی داری میشنوی که 12 اله که عمرشو شب روز پای اینترنت گذاشته خود دانی داداش
ضمنا اکثر جماعتی ک تو این انجمن دارن وقت تلف میکنند و روزی 50 تا پست میزارن پول خرید کارت شارژ رو هم به زور دارن پس دلتو به جیب برو بچز این انجمن خوش نکن که یه چیزی هم اینجا گیرت بیاد داداش البته با عرض معذرت

چطور اینقدر در میاری .بگو بقیه هم یک بیستمشو در بیارن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این تیتر منو یاد اکسیر میندازه
معجون تبدیل مس به طلا !!!!
خخخخخ
اگه ترفندی وجود داشته باشه (که قطعا هیچ ترفند صددرصدی وجود نداره) وقتی که همه گیر بشه مطمئنا جلوش گرفته میشه و دیگه کار نمیکنه
بنابراین اگه کسی چنین ترفندی بلد باشه نباید حماقت به خرج بده و پخشش کنه
ضمن اینکه چنین ترفندی اگه وجود داشت (که نداره) قطعا قیمت هم نداره!!! فکر کن چیز به این ارزشمندی رو هرچی بگی می ارزه!!!
عین اکسیره
کسی که داره با همچین روشی کار میکنه دیگه چه نیازی به پول فروشش داره؟ این ترفند معدن پولسازیه :دی
دیگه چه نیازی به پول داره که بخواد بفروشه؟
اگه قصد صاحب این ترفند سودرسانی به بقیه باشه هم که دیگه باز فروختن معنی نداره (کسی که همچین قصدی داره میتونه رایگان در اختیار همه بذاره)

بالا