• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تزیین و طرز تهیه حمص معروف لبنانی خانگی بادمجان شف طیبه رژیمی بدون ارده غذای عربی

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه حمص


حُمص (به عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش طعم است.

مواد لازم برای طرز تهیه حمص لبنانی
مواد اولیه : برای ۴ نفر

فلفل قرمز به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

آبلیمو نصف لیوان

ارده ۱لیوان

نمک به میزان لازم

نخود ۲لیوان (خام)

سیر ۳حبه

طرز تهیه حمص غذای معروف لبنانی
ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقی بماند.سپس نخود‌ها را در دستگاه مخلوط کن می‌ریزیم.( از مخلوط کن دستی هم می‌توان استفاده کرد) کم‌کم آب نخود ) را می‌افزاییم تا نخود ها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود.پوره نخود را در کاسه‌ای ریخته و سیر له شده را هم به آن می‌افزاییم.کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم، می‌چشیم تا حدی که مطلوب ذائقه‌مان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین می‌کنیم.حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آنها را یک بار بحوشانی و اب آن را خالی کنید. بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
 
بالا