• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تزیین و طرز تهیه دمپختک ماش و مرغ و باقالی شیرازی و تهرانی و افغانی

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه دمپختک


دمپختک یکی از انواع غذا های ایرانی است که با برنج و باقالا درست می شود. این غذا را می توانید برای جمع های خانوادگی خود تهیه کنید. دمپختک یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش میبره به قدیما … طرز تهیه این پلو مخلوط خیلی راحته و در عین حال کم خرج هم هست ولی نمیدونم چرا این روزا کمتر پیش میاد که این غذای خوشمزه و لذیذ رو درست کنیم.

مواد لازم برای طرز تهیه دمپختک باقالی
۳ پیمانه پلو پز برنج

۲ پیمانه پلو پز لپه باقالی

۱ عدد پیاز متوسط

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

نمک، فلفل و پودر دارچین به میزان لازم



دمپختک یکی از دمی‌های تهرانی است. این غذا از آن دسته غذاهایی است که مورد استقبال کودکان قرار می‌گیرد. این غذا با پیاز و سالاد شیرازی سرو می‌شود. بعضی از افراد در کنار دمپختک از نیمرو هم استفاده می‌کنند و ترکیب خوشمره‌ای می‌شود. دمپختک لپه باقالی هم نوعی دمپختک است که رنگ آن بیشتر به زرد مایل می‌شود تا نارنجی و قرمز. لپه باقالی به دلیل داشتن مقدار زیادی فسفر برای تقویت هوش و حافظه مناسب است.

طرز تهیه دمپختک باقالی
لپه باقالی را یک تا دو ساعت درون آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد. در این حین آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.پیازها را بشویید و بعد از اینکه پوست آن‌ها را گرفتید، نگینی خردشان کنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را با روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. در مرحله بعدی گوشت را به پیاز اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید سپس رب، نمک، فلفل و پودر دارچین را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم دهنده‌ها خوب به خورد مواد روند.لپه باقالی را به همراه ۳ لیوان آب جوش به آن‌ها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به آن‌ها زمان دهید تا با هم بپزند.

سپس برنج را به موادتان اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد گرفته شود. بعد از اینکه آب برنجتان تمام شد برنج را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. بعد از اینکه برنجتان دم کشید غذایتان آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.
 
بالا