برگزیده های پرشین تولز

تزیین و طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ در فر با پنیر پیتزا و سیب زمینی و خمیر آماده و یوفکا

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
33
طرز تهیه پیراشکی گوشت


غذای پیراشکی (به روسی: пирожки (pirozhki))، یکی از غذاهای ملی روسیه است، که نامی عمومی هم برای غذاهای پخته یا سرخ‌شده‌ای است که با مواد متنوعی پر شده‌اند نیز گفته می‌شود.این مواد متنوع میتواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد . این واژه در اصل اسلاوی است. خمیر پیراشکی میتواند انواع خمیر ها باشد مثل خمیر پیتزا یا حتی خمیر نان بربری

مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی گوشت
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

قارچ : نیم کیلو

زرشک : دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ : سه قاشق غذاخوری

رُب : دو قاشق غذاخوری

خمیر آماده پیراشکی : دو بسته (۳۰ عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

آویشن و جعفری خشک : به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده
گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می ‌دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می‌ زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می‌ ریزیم و با حرارت کم می ‌گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می‌ ریزیم.

به آن نمک و روغن و چند قطره آب ‌لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می ‌گذاریم تا بپزد. قارچ آب می ‌اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن ‌را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این ‌که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می ‌شود.)

خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می ‌گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می ‌آوریم و کناره ‌های خمیر را با انگشت چین می ‌دهیم. بعد پیراشکی ‌ها را در روغن سرخ می‌ کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می ‌شود.
 

mygood

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
98
لایک‌ها
7
آیا می شود از خمیرهای دیگر مثل خمیر باگت استفاده کرد؟
 

zendegi321

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2020
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
3
سن
38
دستورالعمل تهیه پیراشکی بازاری


مواد لازم برای پخت شیرینی پیراشکی خانگی:


شکر سفید : 3/1 (یک سوم) لیوان
کره : 4/1 (یک چهارم) لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 2/1 (یک دوم) قاشق چایخوری
خمیرمایه : 5/1 (یک و نصفی) قاشق غذاخوری
آب : 2/1 (نصف) لیوان
نمک طعام : 2/1 (نصف) قاشق مرباخوری (خیلی خیلی کم)
آرد سفید : 4 لیوان
شیر : 1 لیوان
پیراشکی یکی از محبوب ترین شیرینی های مرسوم در میان همه مردم دنیاست. فرقی ندارد که اهل کدام کشورید چون در هر صورت بوی پیراشکی در پیاده رو های شهرتان به مشامتان خورده است. اگر شما هم مثل ما در خانه، دلتان برای طعم پیراشکی های مغازه های شهر تنگ شده است، این مقاله را بخوانید تا خیلی راحت طرز تهیه پیراشکی بازاری را بیاموزید.
 
بالا