• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تزیین و طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی با سیب زمینی مجلسی گلاور و جواد جوادی

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز


طرز تهیه کوکو لوبیا سبز آسان است . این کوکو یک غذای خوشمزه و مقوی است . یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی ، کوکوها هستند . ماده اصلی تمام کوکوها ، تخم مرغ است . طرز پخت اکثر کوکوها مثل کوکو سیب زمینی و سبزی و … اصولا یکسان است و تنها فرق آن در ترکیب کردن مواد است .

مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز تبریزی
لوبیا سبز ، ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم

هویج نسبتا متوسط ، دو عدد

تخم مرغ ، دو تا سه عدد

سیب زمینی نسبتا متوسط ، یک عدد

پیاز داغ ، یک قاشق غذاخوری

مغز گردو ، ۱/۲ فنجان

زعفران دم شده ، یک قاشق غذاخوری

شیر ، یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ، ۱/۲ قاشق چایخوری

ادویه ( فلفل و نمک و زردچوبه ) ، به مقدار لازم



عکس کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز تبریزی و پخت سبزیجات
در ابتدا لوبیا سبز را بشویید و به تکه های یک سانتی برش دهید . پس از آن لوبیا سبز را با مقداری زردچوبه و نمک و یک لیوان آب بپزید . در مرحله بعد باید هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل نگینی و به اندازه نیم سانتی برش دهید . لوبیا سبز باید ده دقیقه بپزد ، پس از آن هویج را اضافه و ده دقیقه دیگر زمان میدهید تا هویج هم بپزد . پس از آن سیب زمینی را هم اضافه و پنج دقیقه زمان میدهیم تا آن هم بپزد . شعله را خاموش و اجازه داده تا سبزیجات پخته شده کمی خنک شود .

کوکو لوبیا سبز تبریزی و ترکیب مواد
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را بشکنید و بهم زنید . پس از آن شیر و پیاز داغ و بکینگ پودر و مغز گردو و فلفل و نمک و زعفران دم کرده را به تخم مرغ هایی که بهم زده اید ، اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا خوب یکدست بشود . حالا زمان آن رسیده که سبزیجات را هم به مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خوب همه مواد با هم مخلوط شوند به طوری که سبزیجات له نشوند . به مدت پانزده دقیقه مایه کوکو را در یخچال قرار داده تا خوب مزه دار و طعم دار شود .

سرخ کردن کوکو لوبیا سبز تبریزی
شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم . یک ماهیتابه نچسب برداشته و روی حرارت قرار میدهیم . کمی روغن در تابه ریخته و مایه کوکو را به قدری در تابه بریزید که ضخامت کوکو چهار سانتی متر باشد . سپس روی مایه را با قاشق صاف کنید . وقتی که کوکو کمی بسته شد ، در تابه را گذاشته و شعله زیر تابه را کم میکنیم تا هم خوب پخته و مغزپخت شود و هم یک طرف کوکو پخته شود . زمانی که یک طرف کوکو پخته و سرخ شد ، آن را برگردانده و سمت دیگر کوکو را سرخ میکنیم . کوکو را به طرحی که دوس ارید برش داده و سرو کنید .

خواص مصرف لوبیا سبز
لوبیا سبز سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان است . لوبیا سبز دارای ویتامین کا و سی است . لوبیا سبز دارای کالری کم و سرشار از فیبر است . لوبیا سبز به کاهش افسردگی و تنظیم خواب و **** لاغری و کاهش وزن و پیشگیری از سرطان روده کمک میکند .
 

samanbeygvand

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2019
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
4
سن
35
koko-loobia-sabz.jpg


طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز


برای تهیه کوکو لوبیا سبز ساده ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ابپز شود.لوبیا سبزها را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم

و در قابلمه ای می ریزیم و کمی نمک روی آن ها می ریزیم و تا سطح لوبیاها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا لوبیاها بپزند.فلفل دلمه ای را می شوییم و تخم های داخل آن را خالی می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

و بعد فلفل دلمه ای های خرد شده را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم.سری به لوبیا سبزها می زنیم اگر نرم و پخته شده بودند آن ها را در آبکشی می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود و در کاسه ای بزرگ می ریزیم

و پیاز و فلفل دلمه ای های تفت داده را به آن اضافه می کنیم و کمی نمک،فلفل سیاه،زردچوبه روی آن ها می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. سیب زمینی ها را در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم

و در کاسه ای رنده ریز می کنیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به سیب زمینی ها می افزاییم و ترکیب لوبیاسبزها(پیازداغ و فلفل دلمه ای و ادویه ها)را نیز به آن اضافه می کنیم

و کمی پودر کاری و زعفران دم کرده و مجددا کمی نمک،فلفل سیاه روی مایه کوکو می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مخلوط یکدستی داشته باشیم.در تابه ای متناسب با مقدار کوکو و ضخیم یا نازک بودن قطر کوکو،کمی روغن می ریزیم

و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و مایه کوکو را یکجا داخل تابه می ریزیم و آن را پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو به مرور زمان پخته و سرخ شود.

پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد آن را از وسط برش می دهیم و بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو لوبیا سبزها نیز سرخ شود و بعد در بشقابی می گذاریم و با نان نوش جان کنید.
 
بالا