FAFA7575
Registered User
- تاریخ عضویت
- 17 آپریل 2019
- نوشتهها
- 219
- لایکها
- 5
- سن
- 34
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز آسان است . این کوکو یک غذای خوشمزه و مقوی است . یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی ، کوکوها هستند . ماده اصلی تمام کوکوها ، تخم مرغ است . طرز پخت اکثر کوکوها مثل کوکو سیب زمینی و سبزی و … اصولا یکسان است و تنها فرق آن در ترکیب کردن مواد است .
مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز تبریزی
لوبیا سبز ، ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
هویج نسبتا متوسط ، دو عدد
تخم مرغ ، دو تا سه عدد
سیب زمینی نسبتا متوسط ، یک عدد
پیاز داغ ، یک قاشق غذاخوری
مغز گردو ، ۱/۲ فنجان
زعفران دم شده ، یک قاشق غذاخوری
شیر ، یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ، ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه ( فلفل و نمک و زردچوبه ) ، به مقدار لازم
عکس کوکو لوبیا سبز
کوکو لوبیا سبز تبریزی و پخت سبزیجات
در ابتدا لوبیا سبز را بشویید و به تکه های یک سانتی برش دهید . پس از آن لوبیا سبز را با مقداری زردچوبه و نمک و یک لیوان آب بپزید . در مرحله بعد باید هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل نگینی و به اندازه نیم سانتی برش دهید . لوبیا سبز باید ده دقیقه بپزد ، پس از آن هویج را اضافه و ده دقیقه دیگر زمان میدهید تا هویج هم بپزد . پس از آن سیب زمینی را هم اضافه و پنج دقیقه زمان میدهیم تا آن هم بپزد . شعله را خاموش و اجازه داده تا سبزیجات پخته شده کمی خنک شود .
کوکو لوبیا سبز تبریزی و ترکیب مواد
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را بشکنید و بهم زنید . پس از آن شیر و پیاز داغ و بکینگ پودر و مغز گردو و فلفل و نمک و زعفران دم کرده را به تخم مرغ هایی که بهم زده اید ، اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا خوب یکدست بشود . حالا زمان آن رسیده که سبزیجات را هم به مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خوب همه مواد با هم مخلوط شوند به طوری که سبزیجات له نشوند . به مدت پانزده دقیقه مایه کوکو را در یخچال قرار داده تا خوب مزه دار و طعم دار شود .
سرخ کردن کوکو لوبیا سبز تبریزی
شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم . یک ماهیتابه نچسب برداشته و روی حرارت قرار میدهیم . کمی روغن در تابه ریخته و مایه کوکو را به قدری در تابه بریزید که ضخامت کوکو چهار سانتی متر باشد . سپس روی مایه را با قاشق صاف کنید . وقتی که کوکو کمی بسته شد ، در تابه را گذاشته و شعله زیر تابه را کم میکنیم تا هم خوب پخته و مغزپخت شود و هم یک طرف کوکو پخته شود . زمانی که یک طرف کوکو پخته و سرخ شد ، آن را برگردانده و سمت دیگر کوکو را سرخ میکنیم . کوکو را به طرحی که دوس ارید برش داده و سرو کنید .
خواص مصرف لوبیا سبز
لوبیا سبز سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان است . لوبیا سبز دارای ویتامین کا و سی است . لوبیا سبز دارای کالری کم و سرشار از فیبر است . لوبیا سبز به کاهش افسردگی و تنظیم خواب و **** لاغری و کاهش وزن و پیشگیری از سرطان روده کمک میکند .
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز آسان است . این کوکو یک غذای خوشمزه و مقوی است . یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی ، کوکوها هستند . ماده اصلی تمام کوکوها ، تخم مرغ است . طرز پخت اکثر کوکوها مثل کوکو سیب زمینی و سبزی و … اصولا یکسان است و تنها فرق آن در ترکیب کردن مواد است .
مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز تبریزی
لوبیا سبز ، ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
هویج نسبتا متوسط ، دو عدد
تخم مرغ ، دو تا سه عدد
سیب زمینی نسبتا متوسط ، یک عدد
پیاز داغ ، یک قاشق غذاخوری
مغز گردو ، ۱/۲ فنجان
زعفران دم شده ، یک قاشق غذاخوری
شیر ، یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ، ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه ( فلفل و نمک و زردچوبه ) ، به مقدار لازم
عکس کوکو لوبیا سبز
کوکو لوبیا سبز تبریزی و پخت سبزیجات
در ابتدا لوبیا سبز را بشویید و به تکه های یک سانتی برش دهید . پس از آن لوبیا سبز را با مقداری زردچوبه و نمک و یک لیوان آب بپزید . در مرحله بعد باید هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل نگینی و به اندازه نیم سانتی برش دهید . لوبیا سبز باید ده دقیقه بپزد ، پس از آن هویج را اضافه و ده دقیقه دیگر زمان میدهید تا هویج هم بپزد . پس از آن سیب زمینی را هم اضافه و پنج دقیقه زمان میدهیم تا آن هم بپزد . شعله را خاموش و اجازه داده تا سبزیجات پخته شده کمی خنک شود .
کوکو لوبیا سبز تبریزی و ترکیب مواد
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را بشکنید و بهم زنید . پس از آن شیر و پیاز داغ و بکینگ پودر و مغز گردو و فلفل و نمک و زعفران دم کرده را به تخم مرغ هایی که بهم زده اید ، اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا خوب یکدست بشود . حالا زمان آن رسیده که سبزیجات را هم به مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خوب همه مواد با هم مخلوط شوند به طوری که سبزیجات له نشوند . به مدت پانزده دقیقه مایه کوکو را در یخچال قرار داده تا خوب مزه دار و طعم دار شود .
سرخ کردن کوکو لوبیا سبز تبریزی
شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم . یک ماهیتابه نچسب برداشته و روی حرارت قرار میدهیم . کمی روغن در تابه ریخته و مایه کوکو را به قدری در تابه بریزید که ضخامت کوکو چهار سانتی متر باشد . سپس روی مایه را با قاشق صاف کنید . وقتی که کوکو کمی بسته شد ، در تابه را گذاشته و شعله زیر تابه را کم میکنیم تا هم خوب پخته و مغزپخت شود و هم یک طرف کوکو پخته شود . زمانی که یک طرف کوکو پخته و سرخ شد ، آن را برگردانده و سمت دیگر کوکو را سرخ میکنیم . کوکو را به طرحی که دوس ارید برش داده و سرو کنید .
خواص مصرف لوبیا سبز
لوبیا سبز سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان است . لوبیا سبز دارای ویتامین کا و سی است . لوبیا سبز دارای کالری کم و سرشار از فیبر است . لوبیا سبز به کاهش افسردگی و تنظیم خواب و **** لاغری و کاهش وزن و پیشگیری از سرطان روده کمک میکند .