• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست شخصیت برای یادگیری زبان

hassan-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من حسن هستم، دانشجوی فوق لیسانس آموزش زبان.
واسه پایان نامم نیاز به کمک شما دارم.
در لینک زیر پرسش نامه ای مربوط به شخصیت افراد در کلاس زبان رو قرار دادم.
پس از تکمیلش،من نتایجشو براتون می فرستم.

نتیجه این تست به شما کمک می کنه تا زبان انگلیسی (یا هر زبانی) را راحت تر و آسان تر فرا بگیرید.

با تشکر از همه کسانی که این لطفو به من میکنن و این پرسش نامه رو پر می کنن.:)

5 دقیقه بیشتر وقتتونو نمی گیره.

تست شخصیت

Last edited:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز این دو تا چه تفاوت هایی با هم دارن :
من زبان انگلیسی را فرا میگیرم چرا که می خواهم فردی باشم که می تواند بیش از یک زبان را صحبت می کند
من زبان انگلیسی را فرا میگیرم چرا که می خواهم فردی باشم که می تواند به زبان دومی تکلم کند
یا این دو تا :
چون دانستن درموردجامعه و شیوه زندگی افراد ساکن در کشورهای انگلیسی زبان برایم لذت بخش است، زبان انگلیسی را فرا میگیرم
بخاطر لذتی که در دانستن بیشتر در مورد جامعه و شیوه زندگی افراد ساکن در کشورهای انگلیسی تجربه میکنم، زبان انگلیسی را فرا میگیرم
چون من هر چی که میخونم هیچ تفاوت فاحشی بین این دو تا نمی بینم

بخاطراحساس خوبی که به هنگام شنیدن صحبت انگلیسی زبانان تجربه میکنم، زبان انگلیسی را فرا میگیرم
این سوال هم به نظرم شک برانگیزه ، آیا اینجا مفهوم شنیدن فقط انجام عمل شنیدن بدون درک معنی جملات هستش یا کلا به معنای فهمیدن زبان انگلیسی هست ... چون فکر نمیکنم صرف شنیدن لذت خاصی داشته باشه

وقتی متوجه نمی شوم که معلم چه چیزی را تصحیح میکند، مضطرب میشوم
اینجا منظور از تصحیح چیه ، ایکاش بیشتر توضیح می دادید ...

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
من فرم رو پر کردم . امیدوارم هم کمکی به شما بشه هم به خودم ...
البته خیلی از سوالها واسه زمانی صدق میکرد که فرد کلاس زبان میره که من نمیرم ! اما حالتی رو فرض کردم که میرم ! :D

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
من زبان انگلیسی را فرا میگیرم چرا که می خواهم فردی باشم که می تواند بیش از یک زبان را صحبت می کند
من زبان انگلیسی را فرا میگیرم چرا که می خواهم فردی باشم که می تواند به زبان دومی تکلم کند
یا این دو تا :
چون دانستن درموردجامعه و شیوه زندگی افراد ساکن در کشورهای انگلیسی زبان برایم لذت بخش است، زبان انگلیسی را فرا میگیرم
بخاطر لذتی که در دانستن بیشتر در مورد جامعه و شیوه زندگی افراد ساکن در کشورهای انگلیسی تجربه میکنم، زبان انگلیسی را فرا میگیرم

بخاطراحساس خوبی که به هنگام شنیدن صحبت انگلیسی زبانان تجربه میکنم، زبان انگلیسی را فرا میگیرم
این سوال هم به نظرم شک برانگیزه ، آیا اینجا مفهوم شنیدن فقط انجام عمل شنیدن بدون درک معنی جملات هستش یا کلا به معنای فهمیدن زبان انگلیسی هست ... چون فکر نمیکنم صرف شنیدن لذت خاصی داشته باشه

اینا دروغ سنج هستن.مشخص میکنه شما شانسی جواب دادی یااساسی

hassan-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا این دو تا :

سلام دوست عزیز
این پرسش نامه رو من طراحی نکردم، بلکه توسط استادان معروف آموزش زبان در آمریکا طراحی شده، و من فقط اونا رو ترجمه کردم.
در مورد اینکه گفتین چرا بعضی سوالا دو بار تکرار شده، همون طور که azfandak گفتن، اینها دروغ سنجه. اگه کسی این گزینه ها رو متفاوت جواب بده، یعنی پرسش نامه رو الکی جواب داده و ما اون پرسش نامه رو حذف میکنیمريا، چرا که به نتایج لطمه میزنه.
امیدوارم به سوالتون جواب داده باشم.

hassan-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فرم رو پر کردم . امیدوارم هم کمکی به شما بشه هم به خودم ...
البته خیلی از سوالها واسه زمانی صدق میکرد که فرد کلاس زبان میره که من نمیرم ! اما حالتی رو فرض کردم که میرم ! :D
ممنون دوست عزیز.
قطعا هم کمکی است به من و هم شما :)

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
بنده هم پرسشنامه رو پاسخ دادم
امیدوارم که کمکی کرده باشم

hassan-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Thanks dear friends,
I need 40 more participants to complete the questionnaire.
I' m waiting....

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
فرم رو پر کردم...
امیدوارم مفید و به درد بخور باشه...

بالا