• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست فنی گوشی هنگام خرید

kianet7741

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تست فنی گوشی هنگام خرید

قبل ازخرید گوشی درمورد آن کاملا دراینترنت تحقیق کنید و ازمشخصات فنی آن آگاه شوید

قبل از خرید ازمحتویات پکیج گوشی مطلع باشید این اطلاعات نیزدرسایتی که معرفی شده وجود دارد.

هنگام خرید به ظاهرگوشی دقت کنید و توجه کنید که باطری درداخل گوشی نباشد.

نباید بر روی سوکت ( قسمت طلایی رنگ) باطری خش وجود داشته باشد ( این امربسیارمهم است)

گوشی را که روشن می کنید کد #06#× را بزنید تا سریال گوشی را نشان دهد.

حتما این شماره سریال باید با سریالی که روی گوشی ( پشت باطری) نوشته شده و همچنین جعبه یکی باشد درغیراین صورت گوشی شما چنج است و گارانتی آن نیزتقلبی می باشد.

تست صفحه نمایش گوشی:
برای تست صفحه نمایش گوشی دستتان را کاملا جلوی دوربین بگیرید تا صفحه کاملا سیاه شود هرنقطه سفیدی که در روی صفحه نمایش می بینید معنایش این است که آن پیکسل ازصفحه نمایش گوشی سوخته است اگه هم نقطه قرمزیا آبی و... دیدید مشکل ازدوربین می باشد.

سعی کنید هرگوشی را که می خرید با گارانتی معتبرخریداری کنید تا بعدها به مشکلی برنخورید.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
تست مکالمه رو فراموش کردید ، حتماً جلوی مغازه دار سیمکارتتون رو تو گوشی بندازین ، و به یه شماره ی دیگه تماس بگیرید ، و کیفیت صدا و تاخیر صدای رفت و برگشت رو چک کنید.

در ضمن یه مورد هم هست که جزو تست فنی نمیشه ، ولی متاسفانه تو کشورمون باید موقع خرید حتماً در نظر بگیریدش ، برای اینکه گول فروشنده های دزد (ببخشید) رو نخورید ، همون اول با فروشنده طی کنید که مبلغی که میخواید بابت گوشی بدین با نصب برنامه و ... در کل چقدر میشه ، که یه بار مثلاً نیان قیمت گوشی 860 تومنی رو بگن 840 تومن که جذب بشین ، بعد که خواستین حساب کنید ، 890 براتون رد کنن بخاطر هزینه ی نصب برنامه و ... . با فروشنده حتماً قیمت آخر و کلی رو طی کنید ، اگر هم آخرش خواست پول اضافه بگیره ، گوشی رو نخرید ، اگر هم قلدر بازی در اورد با 110 تماس بگیرید.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
تست مکالمه رو فراموش کردید ، حتماً جلوی مغازه دار سیمکارتتون رو تو گوشی بندازین ، و به یه شماره ی دیگه تماس بگیرید ، و کیفیت صدا و تاخیر صدای رفت و برگشت رو چک کنید.

در ضمن یه مورد هم هست که جزو تست فنی نمیشه ، ولی متاسفانه تو کشورمون باید موقع خرید حتماً در نظر بگیریدش ، برای اینکه گول فروشنده های دزد (ببخشید) رو نخورید ، همون اول با فروشنده طی کنید که مبلغی که میخواید بابت گوشی بدین با نصب برنامه و ... در کل چقدر میشه ، که یه بار مثلاً نیان قیمت گوشی 860 تومنی رو بگن 840 تومن که جذب بشین ، بعد که خواستین حساب کنید ، 890 براتون رد کنن بخاطر هزینه ی نصب برنامه و ... . با فروشنده حتماً قیمت آخر و کلی رو طی کنید ، اگر هم آخرش خواست پول اضافه بگیره ، گوشی رو نخرید ، اگر هم قلدر بازی در اورد با 110 تماس بگیرید.

دقیقا ! چند وقتپیش برای یکی از دوستان s3 خریدیم !بعد میگفت 20 فارسی میکنم(چون باید به باکس وصل بشه :دی) 20 برنامه ! من ازش گرفتم تو تنظیماتش فارسیش کردم_:دی) گفتم برنامه هم نیازی نداره :دی طرف نمیخواست بده !ولی مشتری داشت روش نشد :دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
میشه لطفا به صورت لیست وار چیزایی که باید تست کنیم رو بگید...منظورم هنگام خریدن گوشی هست که از جعبه خارج شده و در حد اک به ما فروخته شده

ممنون

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
میشه لطفا به صورت لیست وار چیزایی که باید تست کنیم رو بگید...منظورم هنگام خریدن گوشی هست که از جعبه خارج شده و در حد اک به ما فروخته شده

ممنون

گوشی که برای اولین بار روشن میشه باید شرع کنه به تنظیمات اولیه ، یا در اصل Setup Wizard رو شروع میکنه ، که شامل انتخاب زبان ، ساعت و تاریخ و ... هست . اگه اینکار رو نکنه یعنی قبلاً روشن شده . (اگه setup wizard شرع شد ، دلیلی بر روشن نشدن قبلی گوشی نیز نیست ، چون ممکنه فکتوری ریست شده باشه)

1. اگه گوشی گارانتی دار هست ، مطمین بشید که پلمب جعبه باز نشده
2. اگه گوشی گارانتی دار هست تاریخ شروع گارانتی رو چک کنید
3. تست IMEI , شماره *#06# رو تو گوشی شماره گیری کنید ، یه شماره سریال بهتون نمایش داده میشه ، این شماره رو باید با شماره سریال پشت گوشی (معمولاً زیر باطری) ، و پشت جعبه تحت عنوان IMEI تطابق بدید ، اگر یکی نبودند از خرید گوشی صرف نظر کنید.
4. تست مکالمه ، سیم کارتتون رو رو گوشی بندازید ، و به یه شماره (مثلاً تلفن مغازه) زنگ بزنید ، و تست کنید که صدای طرف مقابل چطوری میاد ، و صدای شما چطوری میره.
5. تست دوربین ، با دوربین گوشی عکس و یه چند ثانیه ای هم فیلم بگیرید ، تا مطمین باشید مشکلی از نظر دوربین نداره.
6. تست هندزفری ، هندزفری گوشی رو به گوشی وصل کنید ، و از نظر سلامت هر دو سری هدست و میکروفون هدست مطمین بشید.
7. تست سلامت شارژر ، گوشی رو برای چند ثانیه توسط شارژر موجود در جعبه به پریز برق وصل کنید تا از سلامت کابل شارژر مطمین شید.
8. اگه گوشیتون رم خور هست ، یک رم برای تست روش بندازین ، ترجیحاً یک رم پر همراه خودتون داشته باشید ، تا روی گوشی بندازین و مطمین بشید که رم رو شناخته.
9. با اوردن یک صفحه ی کاملاً سفید و یک صفحه ی کاملاً مشکی ، از عدم وجود پیکسل سوخته مطمین بشید
10. DONE! از گوشیتون لذت ببرید :p

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دقیقا ! چند وقتپیش برای یکی از دوستان s3 خریدیم !بعد میگفت 20 فارسی میکنم(چون باید به باکس وصل بشه :دی) 20 برنامه ! من ازش گرفتم تو تنظیماتش فارسیش کردم_:دی) گفتم برنامه هم نیازی نداره :دی طرف نمیخواست بده !ولی مشتری داشت روش نشد :دی

باز خوبه طرف انقدری با حیا بوده که قلدری نکرده ، تازه این هزینه رو برای یه گوشی گرون گرفته ، آشنای یکی از دوستام حول و حوش 2 سال پیش ، یک گوشی 170-180 تومنی جاوا رفته بگیره ، بنده خدا هیچی از گوشی سر در نمیورده ، 60 تومن بابت برنامه ازش گرفته بودن ، هیچ برنامه ای هم براش نریخته بودن!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مورد 9 رو بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مورد 9 رو بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

خواهش میکنم ، پیکسل سوخته ، پیکسلی هست که دیگه تو رنگبندی صفحه شرکت نمیکنه ، و همیشه به صورت یک نقطه معمولاً سپید حاضر خواهد بود ، برای اینکه از این نظر مطمین بشید ، همونطور که استارتر عزیز گفتن ، میتونین دوربین رو باز کنید ، انگشتتون رو روی دوربین بگذارید تا صفحه سیاه بشه و چک کتید که آیا پیسکل سفیدی رو میتونید مشاهده کنید یا نه ، البته در این مورد بسته به دوربینتون ، ممکنه بازم مشکی یکدستی تو صفحه مشاهده نکنید ، و در ضمن در محیط روشن خیلی سخته که بخواین 1 پیسکل رو از بین چندین هزار پیکسل تشخیص بدین ، پس یه جای نسبتاً کم نور برید ، و یک صفحه ی سیاه یکدست بیارید ، اکثر گوشیها وقتی میخوان بوت بشن ، صفحه شون مشکی هست ، پس میتونن از صفحه ی بوت استفاده کنید ، یا از صفحه ستینگ و مسج و ... به هر حال هر صفحه ای که مشکی یکدست هست ، و میتونه تو این انتخاب کمکتون کنه .

تست صفحه روشن هم ، خیلی خیلی چیز محالیه که هیچوقت باهاش برخورد کنید موقع تست ، چون اثراتی که رو سپیدی صفحه باید مشاهده کنید پس از کارکرد و گرم شدن گوشی هست که هنگام تست این اتفاق نمیفته ، و در ضمن چیز مهمی نیست ، ولی برای دوستانی مانند شما که خیلی نگران خرید دستگاه بی نقص هستید ، شاید موردی باشه که نیاز به بررسی داشته باشه .

بالا