• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست كنيد ... ايراد بگيريد ... راهنمائي كنيد !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
براي Link 4 Click يه سيستم ثبت نام و عضو گيري راه انداختم ...

قبلا وقتي كسي ميخواست لينك اضافه كنه لينك ها به من Mail ميشد و من بايد ميرفتم تو CP و خودم ADD ميكردم .

ولي الان هر كس يه ID ميتونه Register كنه و LINK هائي كه پست ميكنه مستقيما ميره تو سيستم اصلي سايت فقط به صورت Close كه مديرهاي سايت با يه كليك ميتونن OPEN كنن كه نمايش داده بشه !

از مضاياي ديگه ش اينه كه ميشه مشخص كرد كي چند تا لينك فرستاده ... چه قدر فعال هست ... ميشه BAN كرد و كلا يه كم از اون حالت بي در و پيكر در اومده !

چون تازه كاراش امروز تموم شد ... فكر ميكنم خيلي ايراد داشته باشه كه فقط با كار باهاش مشخص ميشه . اگر لطف كنيد يه كم استفاده كنيد و ايراد هاشو بگيد ممنون ميشم .

براي استفاده :

تو صفحه اول , تو Menu , قسمت ADD LINK

يا از اين لينك مستقيم به بخش Members

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از شايان :

قبلا وقتي كسي ميخواست لينك اضافه كنه لينك ها به من Mail ميشد و من بايد ميرفتم تو CP و خودم ADD ميكردم .

ولي الان هر كس يه ID ميتونه Register كنه و LINK هائي كه پست ميكنه مستقيما ميره تو سيستم اصلي سايت فقط به صورت Close كه مديرهاي سايت با يه كليك ميتونن OPEN كنن كه نمايش داده بشه !

از مضاياي ديگه ش اينه كه ميشه مشخص كرد كي چند تا لينك فرستاده ... چه قدر فعال هست ... ميشه BAN كرد و كلا يه كم از اون حالت بي در و پيكر در اومده !

چون تازه كاراش امروز تموم شد ... فكر ميكنم خيلي ايراد داشته باشه كه فقط با كار باهاش مشخص ميشه . اگر لطف كنيد يه كم استفاده كنيد و ايراد هاشو بگيد ممنون ميشم .

براي استفاده :

موفق باشي
خوبه

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
شايان جان من با جي ميل ثبت نام كردم ولي ايميل اكتيويشن نيومد. با ياهو ثبت كردم شد. اين يك!
دوما ايراد خاصي نديدم يه تست كردم.
سوما اين سيستم ثبت نامش چه جورياس؟ خودت نوشتي؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با جي ميل مشكل نداره ... نميدونم چرا نيومده ... من كه قبلا تست كردم اومده ... همزمان با تو اين آي دي هم ثبت شده pejman :: [email protected] ... كه با جي ميل هم بوده .

سيستم سثب نام و Post و بقيه چيزاش هم ماله خود pMachine كه دستكاري شده ، شده اين !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چه قدر تحويل واقعا ! :D
انقدرا هم بي ايراد نيست كه هيچ كس هيچي نگه :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اي بابا ! بحث رو عوض نكنيد لطفا !

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از شايان :
با جي ميل مشكل نداره ... نميدونم چرا نيومده ... من كه قبلا تست كردم اومده ... همزمان با تو اين آي دي هم ثبت شده pejman :: [email protected] ... كه با جي ميل هم بوده .

سيستم سثب نام و Post و بقيه چيزاش هم ماله خود pMachine كه دستكاري شده ، شده اين !
تا حالا كه نيومده. من رفتم از داخل سايت جي ميل هم چك كردم حتي داخل اسپم هم نبود.
حالا شايد ايراد از چشماي منه :D ;)

منو تحويل نگرفتي به برو بچ گفتم تحويل نگيرنت :blink:
جدا از شوخي يه كمكي كن ببين اون ايرادي كه گفتم از چيه.
اينجا
http://forum.persiantools.com/t15856.html

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آصف جان من چون خيلي وقته نصب كردم پي ماشين ... اصلا يادم نيست . الان يه كم سرم شلوغه ... بذار سر فرصت بخونم ببينم چيه .

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

ايرادي نداره!

Amir Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r:
khobe bad nist faghat movazeb bash be serghat nare​

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به نقل از Amir Khan :
:f34r:
khobe bad nist faghat movazeb bash be serghat nare​
آقا ما مخلص امير خان هم هستيم ! به سلامتي تشريف اورديد !

ايشالا پست هاي بعدي و فعاليت بيشترتون رو ببينيم !

قابل توجه دوستان ! اين امير خان رفيق چنديد و چند ساله منه ... هواشو داشته باشيد شديد ! ( هر بهش بگه بالاي چشت ابرو BAN ميشه ! :D :D )

SherlockJudge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
آقا ما مخلص امير خان هم هستيم ! به سلامتي تشريف اورديد !

ايشالا پست هاي بعدي و فعاليت بيشترتون رو ببينيم !

قابل توجه دوستان ! اين امير خان رفيق چنديد و چند ساله منه ... هواشو داشته باشيد شديد ! ( هر بهش بگه بالاي چشت ابرو BAN ميشه ! :D :D )
امير برو كنار بقيه فك و فاميلاشو ببينم ! دختر خالش كو !؟ :( شايان اسم دختر خالت چي ميشه ؟ :blink: :p

SherlockJudge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

براي استفاده :

اقا با جي ميل كار نميكنه :blink: بچه ها بياين با شايان قهر كنيم . اين اين سايتو زده مارو تحقير كنه :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
كار ميكنه بابا ! من 10 تا بيشتر يوزر با Gmail دارم ... فقط يه بار Mail نرفته . :D

siteavval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزيز ميخواستم يك سايت جديد با عنوان سايت اول كه با زحمت عده اي از دوستان طراحي و راه اندازي شده را به شما معرفي كنم. هدف از اين سايت ايجاد يك مرجع براي سايتهاي فارسي با امكان جستجوي سايتهاي فارسي بر اساس واژه هاي فارسي و نيز انگليسي است. سعي بر اين بوده است كه نتايج جستجو بر حسب اولويت بندي سايتها باشد، بنحوي كه حتي الامكان خواسته و نياز كاربران در اولين نتايج بر طرف گردد.
سايت اول شامل فهرست و مرجع سايتهاي فارسي و ايراني با امکان جستجو در گروههاي مختلف از قبيل کامپيوتر و اينترنت ، اخبار و رسانه ها ، دانش و تحقيقات ، اقتصاد و تجارت ، خانه و خانواده ، قانون و حکومت ، جامعه و فرهنگ ، هنر و ادبيات ، بهداشت و درمان ، ورزش و سلامت ، تفريح و سرگرمي ، مناطق جهان ، مناطق ايران
آدرس سايت اول: http://www.siteavval.com

بالا