• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست های میکروسافت

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب تو این تاپیک سعی داریم به گونه ای دیگر مباحث شبکه رو آموزش بدیم .
من هر چند روز ( اوایل فکر کنم هر هفته , بعدش فکر کنم هر 48 و کلا بستگی به تقاضا ها داره ) یکسری سوالات رو مطرح می کنم به صورت چهارجوابی ( دقیقا مثا امتحانات آنلاین ) و میبینیم کدام کاربر ها جواب درست خواهند داد .

بعد امتیاز بندی می کنیم و میبینیم کی بیشترین امتیاز رو میاره :D

بعد از اینکه همه جواب دادند من به صورت کامل جواب سوال را به صورت تشریحی مینوسیم .

تذکر : مرجع و کتابی که سوال از داخل طرح شده نیز گفته می شود تا برای بحث آموزشیش هم که شده به آن مراجعه شود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سوال اول :

توضیح :

همانطوری که می دانید , گروه های کاربری زیادی در کامپیوتر ها وجود دارد که در مدیریت Permission ها از آنها استفاده می شود . اما بعضی از این گروه ها به صورت پیشفرض ساخته شده , و هر کدام به صورت پیشفرضبرای مصارف خاصی اجازه دسترسی دارند .

سناریو :

شما مدیر یک شبکه در سازمانی هستید , شما در این سازمان اقدام به راه اندازی پرینت سرور کردید . شما به جورج که کارمند همان سازمان هست , می گویید که می توانید مدیریت پرینتر ها را به او بسپارید . جورج این را با کمال میل قبول می کند . اما صبح روز بعد به شما تلفن می زند که وقتی با نام کاربری و کلمه عبورش وارد می شود نمی تواند پرینتر ها را مدیریت کند و به وی پیغام Access Denied می دهد .

سوال :

چون جورج در گروه کاربری بوده که اجازه دسترسی به پرینتر را نداشته پس نمی تواند آنها را مدیریت کند . حال شما باید وی را عضو کدام گروه ها کنید !؟

نکته : این سوال چند جوابی است و شما می توانید چند گزینه را نیز انتخاب کنید .

A : Users
B : Administrator
C : Power Users
D : Back Up Operators
E : Everyone
F : Replicator

لطفا فقط گزینه ها را بنویسید . ( فکر کنم آسون باشه :D )

منبع : 70.270 - CH 6

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
B , C یا میتونه عضو گروه Administrator باشه یا میتونه عضو گروه Power Users باشه

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
خوب اینجا یه سوالی هستش و اون اینکه

پرینتر سرور فرق میکنه با کل پرینترهای موجود در یه شبکه

خوب اگه کسی بتونه وارد سرور بشه معلومه که جزو Admin های شبکه هست. پس میتونه به راحتی پرینتر ها رو مدیریت کنه.
اگه هم که برای کل شبکه هستش و تمام پرینترهای موجود باز هم اونجا مدیراصلی شبکه موقع نصب پرینتر روی شبکه هستش که اجازه میده کدوم کاربرا بهش دسترسی داشته باشن

درکل کسی که جزو Admin ها باشه میتونه بهش دسترسی داشته باشه

این بحث خوبیه توی شبکه چنئتا پرینتر هستش و همچنین چندین گروه کاری داریم . این پرینترها رو طوری باید تنظیمش کرد که هر گروهی دسترسی به پرینتر مخصوص گروه خودش رو داشته باشه و گروههای دیگه نتونن پرینت کنن . در هر گروه هم میشه برای یکی اجازه داد که پرینتر اون گروه رو مدیریت کنه . اگه دقت کرده باشین سه تا گزینه داره که موقع Shir کردن میشه انتخاب کرد .

خدایا صاحب این تاپیک رو برای ما حفظ بفرما

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب اینجا یه سوالی هستش و اون اینکه

پرینتر سرور فرق میکنه با کل پرینترهای موجود در یه شبکه

خوب اگه کسی بتونه وارد سرور بشه معلومه که جزو Admin های شبکه هست. پس میتونه به راحتی پرینتر ها رو مدیریت کنه.
اگه هم که برای کل شبکه هستش و تمام پرینترهای موجود باز هم اونجا مدیراصلی شبکه موقع نصب پرینتر روی شبکه هستش که اجازه میده کدوم کاربرا بهش دسترسی داشته باشن

درکل کسی که جزو Admin ها باشه میتونه بهش دسترسی داشته باشه

این بحث خوبیه توی شبکه چنئتا پرینتر هستش و همچنین چندین گروه کاری داریم . این پرینترها رو طوری باید تنظیمش کرد که هر گروهی دسترسی به پرینتر مخصوص گروه خودش رو داشته باشه و گروههای دیگه نتونن پرینت کنن . در هر گروه هم میشه برای یکی اجازه داد که پرینتر اون گروه رو مدیریت کنه . اگه دقت کرده باشین سه تا گزینه داره که موقع Shir کردن میشه انتخاب کرد .

شما لطف دارید :lol:

اما در مورد بحثی که گفتید خیلی جالب بود . فردا که جواب این سوال رو گفتم راجب اون قضیه هم بحث می کنیم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
در خدمتیم منتظرم
فردا جمعه هستش ؟ میایین به فورم ؟

کاش اینترنت ADSL داشتم حیف

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

واقعا گل گفتید
اگر ایشون نبودند که کمکم کنند من واقعا از چه کسی دیگر میتونستم کمک بگیرم تو شبکه کردن

من چون اطلاعی ندارم از جواب فقط نظاره به کار همه شما استادان میکنم

همتون موفق باشین عزیزان

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جواب سوال اول : گزینه B و C درست بود .

برای کنترل , مدیریت پرینتر ها نیاز به داشتن پرمیشن هایی دارید که یوزر مورد نظر باید جزو گروه Administrator و Power Users باشن .

از شرکت شما متشکریم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اما در مورد سوالی که دوست عزیز Hadi_s پرسیده بود .

شما 2 روش می توانید داشته باشید تا کاربران شبکه شما از پرینتر ها استفاده کنند .

1 : دسترسی مستقیم با آدرس UNC مثل : ( \\servername\printer_name)
2 : از طریق صفحات وب ( به نوعی یک وب سرور درست می کند )

شما در موقع share کردن پرینتر قادرهاید بود تا به آنها پرمیشن های مناسب رو بدهید پس دست شما برای دسترسی دادن به یک گروه کاربری کاملا باز است .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سوال دوم :

توضیح :
همانطور که می دانیم فایل ها و فولدر ها می توانند پرمیشن های متفاوتی بگیرند تا دسترسی به آنها برای یک کاربر یا یک شخص محدود شود .

سناریو :
شما مدیر شبکه یکی از سازمان های کاربری Cisco هستید .از طرف مافوقتان نامه ای دریافت کردید که باید فولدر ها وفایل ها را بر اساس نیازهای کاربران پرمیشن گذاری کنید . حال در شبکه شما دو فولدر به نام های Word و Graph وحود دارد . که در داخل فولدر Word ؛ دو فایل متنی وجود دارد به نام Today.doc و Yesterday.doc .

در شبکه شما دو دسته گروه کاربری وجود دارد , گروه کاربران طراح - گروه گزارش گران .
دسترسی به فولدر Graph باید برای گروه گزارشگران ممنوع باشد ( Full Control Deny )
فقط خواندن فایل ها در فولدر Word باید برای گروه طراحان آزاد است . (Read allow )
اما در گروه طراحان کاربری به نام Joe وجود دارد که باید به فایل Today.doc دسترسی داشته باشد .

حال شما پرمیشن ها را اینگونه پیاده کردید :

فولدر Word -> دسترسی گروه گزارشگران ( Read and Write - Allow ) - گروه طراحان ( Full Control Deny )
فولدر Graph -> دسترسی گروه طراحان ( Read and write - Allow ) - گروه گزارشگران ( Read Allow )
فایل Tooday.doc -> دسترسی برای کاربر Joe ( عضو گروه طراحان ) --> Write Allow

سوال :
حال موقع دسترسی Joe چه گونه خواهد بود ؟

A : دسترسی محدود است و نمی تواند وارد شود : Access Denied
B : می تواند بخواند اما نمی تواند بنویسد : Read Allow - Write Denied
C : قادر خواهد بود بخواند و بنویسد - Read Allow - Write Allow

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
1-در سوال گفته شده بود کخ Joe به فایل دسترسی داشته باشد اما چه دسترسی فکر کنم گنگ بود خواندن یا نوشتن
2-می دونیم که دسترسی ها با هم جمع میشن و هر دسترسی بالاتری بدست بیاد اعمال میشه . گروه طراحان فقط دسترسی خواندن داشت که Joe هم عضو اون گروه هستش به اون دسترسی خواهد داشت اما توی طرح ریزی دسترسی ها خاصیت Deny به گروه طراحان داده شده و برای Joe هم Write
و این رو هم می دونیم که Deny بر هر چیزی ارجحیت داره . بنظرم Joe دسترسی به فایل رو نخواهد داشت .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سخت بود ...!؟ انتظار داشتم استقبال بیشتر بشه . باشه چشم . فردا می گم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سخت بود ...!؟ انتظار داشتم استقبال بیشتر بشه . باشه چشم . فردا می گم

رئیس ما هستیم ناراحت نشوهمشو هم میخونیم هم جواب میدیم اگ چه غلط هم باشه
شرکت می کنیم
ما قول دادیم باهات باشیم جک بروجلو هواتو داریم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئیس ما هستیم ناراحت نشوهمشو هم میخونیم هم جواب میدیم اگ چه غلط هم باشه
شرکت می کنیم
ما قول دادیم باهات باشیم جک بروجلو هواتو داریم

:D:D:lol::lol: خیلی ممنون .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جواب سوال دوم :

خوب اگر به سوال دقت کنید کاربر Joe برای اینکه به فایل متنی Tooday.doc دسترسی نوشتن داشته باشد پس باید پرمیشن Wirte برای شخص او بر روی فایل داده شود که شده بود .
اما از طرفی گروه کاربری که او در آن عضو بود دسترسی write را روی فایل Tooday.doc ندارد ....

یک اصل در پرمیشن های ویندوز وجود دارد :

همیشه پرمیشن های فایل بر فولدر ارجعتر است

پس با این حساب کاربر Joe می تواند در فایل بنویسد اما بقیه اعضای گروهش نمی توانند .

جواب درست : C

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سوال دوم :

توضیح :
............

فولدر Word -> دسترسی گروه گزارشگران ( Read and Write - Allow ) - گروه طراحان ( Full Control Deny )
فولدر Graph -> دسترسی گروه طراحان ( Read and write - Allow ) - گروه گزارشگران ( Read Allow )
فایل Tooday.doc -> دسترسی برای کاربر Joe ( عضو گروه طراحان ) --> Write Allow

سوال :
حال موقع دسترسی Joe چه گونه خواهد بود ؟

A : دسترسی محدود است و نمی تواند وارد شود : Access Denied
B : می تواند بخواند اما نمی تواند بنویسد : Read Allow - Write Denied
C : قادر خواهد بود بخواند و بنویسد - Read Allow - Write Allow

مگه نگفتید که Full Control Deny باشه . خوب مگه Deny بر دسترسی های دیگه ارجحیت نداره ؟ هرجا Deny باشه دیگه به دسترسی های دیگه توجهی نمیشه . اگرچه به یوزر اجازه Writeبدیم.

خوب اونوقت چطوری جواب C میشه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اوه آره ...
من یک اشتباه تایپی داشتم :D

اون Full Control Deny نیست .... Write Deny هست ... ببخشید . اینقدر سوال طولانی شد خودم گم شدم توش :d

بالا