سلام ؛سلام بر شما
دقیقتر اینه که بگیم کارکرده نه استوک. واژه ی استوک در اصل یعنی موجود توی انبار
راه صاف و سر راستش نگاه کردن به سربرگ health در برنامه ی HD Tune هست
اونجا گزینه ای با نام Power On Hours Count وجود داره که نشون میده هارد (پس یعنی سیستم) چند ساعت روشن بوده
این مربوط به زمانیه که هاردش تعویض نشده باشه که معمولا هم اینکار صورت نمیگیره. پس راه خوبیه
راه بعد از روی سلامت باتری هست
ممنوناثبات نمیکنه کارکرده بوده . لپتاپ کارکرده ی 11 ساله داریم که بسیار با استحکام بالا همچنان داره مورد استفاده واقع میشه
ممکنه کیس و لولا بی کیفیت بوده
بعضی شرکتها مثل لنوو و ایسر با همین کارها جنس ارزانقیمت راهی بازار می کنند
همه کارای پایه رو کردم ! از آپدیت کارت گرافیک بگیر تـــا نصب ویندوز ، ویندوز 8.1 و 10 ... با یه خدمـات کامپیوتری حرف زدم گفت مشکل سخت افزاریه و از GPU هست :| ولی بعید میدونم ! چون مشکل از گرافیک intel هست !!! بنظرتون CPU رو عوض کنم درست میشـه !؟به احتمال زیاد از درایور گرافیک است
پیشنهاد میشه اگر نمیخواین ویندوز رو از نو نصب کنین لااقل درایور گرافیک رو بروزرسانی کنین تا ببینیم درست میشه یا نه
هیچ سناریویی دور از انتظار یا غیرممکن نیست ولو که مثل ایراد در گرافیک مجتمع اتفاقی واقعا نادر باشههمه کارای پایه رو کردم ! از آپدیت کارت گرافیک بگیر تـــا نصب ویندوز ، ویندوز 8.1 و 10 ... با یه خدمـات کامپیوتری حرف زدم گفت مشکل سخت افزاریه و از GPU هست :| ولی بعید میدونم ! چون مشکل از گرافیک intel هست !!! بنظرتون CPU رو عوض کنم درست میشـه !؟
همه کارای پایه رو کردم ! از آپدیت کارت گرافیک بگیر تـــا نصب ویندوز ، ویندوز 8.1 و 10 ... با یه خدمـات کامپیوتری حرف زدم گفت مشکل سخت افزاریه و از GPU هست :| ولی بعید میدونم ! چون مشکل از گرافیک intel هست !!! بنظرتون CPU رو عوض کنم درست میشـه !؟
خیلی بعیده فروشنده ای حتی به ذهنش برسه با دستگاه آکبند اینکارو بکنه چون روی جعبه ی دستگاه و در صفحه ی کالا توی وبسایت سازنده، مشخصات درج شدهاز کجا میشه فهمید مثلا رم یا سخت افزارهای اصلی تعویض نشده باشه؟