• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص هدست اوریجینال از fake

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان وقتتون بخیر
بنده یه هدست خریدم مدل hyperx cloud 2 (که البته هنوز به دستم نرسیده)
که خب در توضیحات نوشته شده بود به صورت open box هست
خلاصه در مورد open box سرچ کردم دیدم خیلی هم چیز بدی نیست
بعد به پشتیبانی پیام دادم گفتن همه مواردش اوکی و اصله فقط جعبه داره ولی جعبه اصلی رو نداره
در صورتی که در توضیجات محصول ذکر نشده بود که فاقد جعبه اصلی هست
بعد بنده مشکوک شدم که اگر جعبه داره چرا باید جعبش اصلی نباشه؟اصلا چرا وقتی جعبه اصلیش در دسترس نیست دوباره بیان براش جعبه بسازن؟اصلا تحت نظارت چه سازمانی دوباره براش جعبه طراحی میشه اگر مربوط به کمپانی سازنده باشه که باز جعبه اصلی براش ساخته میشه,خلاصه این قسمتش مشکوم بود.
بعد قیمت محصول نسبت به یه هدست اوریجینال مقدار قابل توجهی کمتر بود(این هدست رو بنده 2100 خریدم که میتونید قیمتش رو در سایت ها ببینید)
مورد بعدی اینکه به تعداد ازش موجود دارن,مگه چند نفر یه جنس رو برمیگردونن که چندین مورد open box از یک محصول موجود باشه؟سایت های دیگه رو چک کردم اکثرا برای محصولات open box یک مورد از هر محصول بیشتر موجود نداشتن اینجا فک کنم شما بتونید ده تااز یه محصول open box سفارش بدید(توی سایت مورد نظر)
خلاصه میخواستم ببینم با توجه به اینکه جعبه اصلی نداره چطور میتونم از اصالت محصول مطمئن بشم و اینکه آیا کسی از این فروشگاه تا حالا خرید داشته ؟الان به شدت نگران فیک بودنِ محصول هستم..
لینک محصول در سایت مورد نظر :https://abtinmall.com/product/accessories/headset/hyperx-cloud-ii-gaming/

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
این کالا ها بصورت جین از دوبی وارد کشور میشه و بخاطر اینکه مالیات نخوره بدون جعبه وارد میشه و داخل براش جعبه میسازن
99درصد کالاهای اصلی که میبینید براش داخل کشور جعبه تولید شده و جعبه ساخته شده با اصلی مو نمیزنه

معمولا طبق قوانین تجارت الکترونیک همه سایتها 7 روز مهلت برگشت دارن تو یکی دو روز باید بشه تشخیص داد اصلی هست یا خیر

Abtin008

Registered User
لایک‌ها
34
مارکی بخرید که فیک نداشته باشه مثل ریزر

بالا