• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیض x7 رفرش از سالم

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان.
همون طور که میدونید نوکیا ایکس 7 دیگه نوش پیدا نمیشه.
اما من چند روز پیش دیدم یه جا دو تا اورده بود. میخواستم بخرم.گفتم شاید رفرش باشه.
از خود طرف پرسیئم گفت تو گمرک بوده. میخواستم نظر شما رو بدونم.
گوشی های رقرش تو خوده ایران جم میشه یا نه؟
بعد از حمع شدن دو باره کامل بسته بندی میشه؟
برچسب شبنم کمکی تو این زمینه نمیکنه؟
متشکر.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
گمرک و انبار و ... خالی بندیه

ببین اگه شارجرش تو مشماس و درش رو با برچسب بارکد دار چسبوندن یه نشونس
اگه جعبش شکل جعبه های قدیمی اکس ۷ (تو نت سرچ کن) نیست یه نشونس
ببین اون سریال و imei که سفیده رو کارتن چسبیده شده؟اگه تو‌کارتن بود یه نشونس
ببین اگه برچسب شبنم داره رفرشه چون اون موقع طرح شبنم نبوده اینم یه نشونس
خود گوشی رو هم دس بگیری میفهمی ...

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گمرک و انبار و ... خالی بندیه

ببین اگه شارجرش تو مشماس و درش رو با برچسب بارکد دار چسبوندن یه نشونس
اگه جعبش شکل جعبه های قدیمی اکس ۷ (تو نت سرچ کن) نیست یه نشونس
ببین اون سریال و imei که سفیده رو کارتن چسبیده شده؟اگه تو‌کارتن بود یه نشونس
ببین اگه برچسب شبنم داره رفرشه چون اون موقع طرح شبنم نبوده اینم یه نشونس
خود گوشی رو هم دس بگیری میفهمی ...

متشکر از کمکتون طرح شبنم از اول پارسال مگه نبود؟ خوب اون موقع ایکس 7 بود
در مورد بچسب رو جعبه فرمودید اگر داخل جعبه بود؟؟؟ متوجه نشدم. منظورتون اینه که اگر از برچسباش کنده شده بود رفرشه اگر نه دست نخورده؟
همین یکی رو میشه معیار قرار داد؟ چون برچسب پلوم باز شده چون گوشی تو ویترینه. اینو نمیتونم معیار قرار بدم. برچسب شبنم هم فکر کنم بوده .جعبه قدیم اکس 7 هم فقط تو عکس گوشی فرق داره درسته ؟ (عکس از صفحیه نمایشش.سیستم عاملش)
تو دستم گرفتم چیشو چک کنم مشخص بشه؟
میتونم دستم بگیرم. خودمم ایکس 7 دارم اگر نیاز به مقایسه باشه میتونم مقایسه کنم. رفرش چیش تو دست فرق داره.

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی نظر دیگه ای نداشت؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
متشکر از کمکتون طرح شبنم از اول پارسال مگه نبود؟ خوب اون موقع ایکس 7 بود
در مورد بچسب رو جعبه فرمودید اگر داخل جعبه بود؟؟؟ متوجه نشدم. منظورتون اینه که اگر از برچسباش کنده شده بود رفرشه اگر نه دست نخورده؟
همین یکی رو میشه معیار قرار داد؟ چون برچسب پلوم باز شده چون گوشی تو ویترینه. اینو نمیتونم معیار قرار بدم. برچسب شبنم هم فکر کنم بوده .جعبه قدیم اکس 7 هم فقط تو عکس گوشی فرق داره درسته ؟ (عکس از صفحیه نمایشش.سیستم عاملش)
تو دستم گرفتم چیشو چک کنم مشخص بشه؟
میتونم دستم بگیرم. خودمم ایکس 7 دارم اگر نیاز به مقایسه باشه میتونم مقایسه کنم. رفرش چیش تو دست فرق داره.

سلام.
خوب اگه اون موقع اکس ۷ بوده احتمال اصل بودنش بالاس.اگه اون مورد دست نخورده داخل جعبه بود رفه شک نکن
ببین گوشی های رف هیچ تغییری تو سیستم عاملشون داده نشده و عین همونا هستن فقط تعمیری یا خراب بودن که به نوکیا مرجوع شدن
شما هم اگه بتونی مهلت تست تز فروشنده بگیری عالیه ...

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز با وجود تمام اين مسائلي كه مطرح مي شود. اي ام اي اي خيلي مهم هست و اينكه شما چه هزينه اي را براي اين ريسك مي خواهيد پرداخت كنيد؟ توضيح بيشتر بدهيد براي اصرار به خريد اين مدل شايد همفكري بهتري داشته باشيم و شما با ريسك و هزينه بهينه خريد بهتري داشته باشيد

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزيز با وجود تمام اين مسائلي كه مطرح مي شود. اي ام اي اي خيلي مهم هست و اينكه شما چه هزينه اي را براي اين ريسك مي خواهيد پرداخت كنيد؟ توضيح بيشتر بدهيد براي اصرار به خريد اين مدل شايد همفكري بهتري داشته باشيم و شما با ريسك و هزينه بهينه خريد بهتري داشته باشيد
قیمتشو که میگه 830 نمیدونم. خوبه یا نه اما میدونم شما الان میای میگی اندرویدی بهتره اندرویدی بگیر.
راستش حق با شماست به این قیمت اصلا ارزش ریسک نداره .اما الان خودم ایکس 7 دارم . مشکی هست. راستش خیلی از قیافش خوشم میاد . دلم میخواست نقره ایشو بگیرم . استفاده خاصی از گوشی نمیکنم. اینم نو بود خوشم اومد.
بازم از کمکه همه مخصوصا اقای حاج احسان متشکر.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قیمتشو که میگه 830 نمیدونم. خوبه یا نه اما میدونم شما الان میای میگی اندرویدی بهتره اندرویدی بگیر.
راستش حق با شماست به این قیمت اصلا ارزش ریسک نداره .اما الان خودم ایکس 7 دارم . مشکی هست. راستش خیلی از قیافش خوشم میاد . دلم میخواست نقره ایشو بگیرم . استفاده خاصی از گوشی نمیکنم. اینم نو بود خوشم اومد.
بازم از کمکه همه مخصوصا اقای حاج احسان متشکر.
من چاکرم.

وظیفه بود

ببین هر کی هر چی علاقه داره دس میگیره

بنده 2 تومن دادم برا 8800 یه روزی که اون موقه آیفون 4 آک میدادن + سر من فقط همون رو دوس داشتم که خدا بیامرزدش الان فقط رف تو بازاره

ایشالا که شمام به چیزی که علاقه داری برسی

بالا