اتفاقا منم زماني كه استيو جابز مرد همين فكرو ميكردم ولي الان دارم ٣٠ياست هاي جديد اپل رو ميبينم وكاملا هم راضي هستم محيط بازتر و با امكانات ios7 ايفون ارزون ايپد ميني كه عاشقش شدم و ايفون با صفحه بزرگتر من مطمئنم اگر استيو جابز زنده بود اپل يا همين راه رو ميرفت يا كم كم محبوبيتشو از دست ميداد
شما هم مطمئن باشيد يك كمپاني مثل اپل رو دستاي يك فرد نميچرخه اونجا گروهي تصميم ميگيرن و من تا الان كه از محصولات جديدشون كاملا لذت بردم و تا همين لحظه با اختلاف از همه كمپاني ها جلوترن حالا سامسونگ بره ٣٢ هسته اي بزنه وقتي بنچ مارك ها يه چي ديگه نشون ميدن چجوري ميفرماييد دارن نزديك ميشن!!!!
محصولات اپل كم كم دنياي مارو تسخير ميكنن
فرمایش شما کاملا درسته،یک کمپانی بزرگ روی یک دست نمیچرخه اما همیشه ایده ها و لیدر بودن یک نفره که تعیین کننده یک خط مشی و روند میشه،هر مجموعه ی موفقی یک مغز متفکر که فرا زمانی فکر میکنه داره،شما اون روزی رو تصور کنید که اپلی وجود نداشتو تنها به دست و ایده و پشتکار ۱نفر(استیو جابز)خلق شد و پا به عرصه گذاشت،
یکی از ویژگی های کاری و فکری استیو جابز تولید تکنولوژی و محصولاتی بود که فاصله چشمگیری با سایر برندها داشته باشه و سردمدار و الهام بخش دنیای تکنولوژی باشه،این یعنی جادوگری تو دنیای تکنولوژی!
همه میدونیم خیلی از محصولاتی که در حال حاضر از کمپانی های مختلف تولید میشه بسیار متأثر از محصولات اپل هست،و به جرأت میشه گفت اگر اپلی نبود اون ها تا مدت ها چنین محصولاتی رو تولید و روانه بازار نمیکردن