علی دایی و نویان پسر محراب قاسم خانی و شقایق دهقان
پژمان بازغی ، رعنا آزادی پرور و چنگیز جلیلوند
مهرواه شریفی نیا خاطره روز آخر تابستان را با گرفتن عکس زیر ثبت کرده است.
اصغر فرهادی و ژست متفکرانه اش
علی ضیا : كنار ريل قطار مينشينم تا تو از راه برسي دل خوشم كه رازم را حتي سنگ ها هم ميفهمند ميخندم به روزگار خودم كه پاييزم را با انتظار دست هاي تو شروع كردم فصل باران هاي بيگاه و خيابان هاي خلوت را با من بگذران
مژده لواسانی : "اينجا و آنجا ندارد...مسلمان و مسيحي نميشناسد...همه ي مردم جهان وقتي تو را گم ميكنند،سراغت را از قلبشان ميگيرند...تو را با همه ي قلبشان آرزو ميكنند،گاهي با دعا گاهي با شمع،گاهي با دخيل...دعا و شمع و دخيل يعني اميد به نگاهت...شمع هاي قلب مرا ميبيني؟ "
الناز شاکردوست :
"به آرامي آغاز به مردن ميكني اگر سفر نكني، اگر كتابي نخواني، اگر به اصوات زندگي گوش ندهي، اگر از خودت قدرداني نكني. به آرامي آغاز به مردن ميكني زماني كه خودباوري را در خودت بكشي، وقتي نگذاري ديگران به تو كمك كنند. به آرامي آغاز به مردن ميكني اگر برده عادات خود شوي، اگر هميشه از يك راه تكراري بروي، اگر روزمرّگي را تغيير ندهي، اگر رنگهاي متفاوت به تن نكني، يا اگر با افراد ناشناس صحبت نكني. تو به آرامي آغاز به مردن ميكني اگر از شور و حرارت، از احساسات سركش، و از چيزهايي كه چشمانت را به درخشش واميدارند، و ضربان قلبت را تندتر ميكنند، دوري كني. تو به آرامي آغاز به مردن ميكني اگر هنگامي كه با شغلت شاد نيستي، آن را عوض نكني، اگر براي مطمئن در نامطمئن خطر نكني، اگر وراي روياها نروي، اگر به خودت اجازه ندهي، كه حداقل يك بار در تمام زندگيت وراي مصلحتانديشي بروي. امروز زندگي را آغاز كن! امروز مخاطره كن! امروز كاري كن! نگذار كه به آرامي بميري! شادي را فراموش نكن! #پابلو نرودا "
لاله اسکندری در کنار دکتر عکاشه در مراسم تقدير از پزشكانى كه در سالهاى جنگ قهرمانانه خدمت كردند
سپیده خداوردی این روزا سرگرمی موسیقی و آموزشگاه است
بهاره کیان افشار در فیلم طول موج
مهدی پاکدل : براى تشكر از تك تك شما عزيزان، به اندازه ى تمام ساعتهاى عمرم زمان نياز دارم تا بتوانم اندكى از اين مهر بى پايان را جوابگو باشم. اكنون فقط ميتوانم بگويم: سپاس كه هستيد. باقى بقايتان
بهنوش بختیاری: موفق ترین ها کسانی نیستند که به ثروت یا قدرت رسیده اند بلکه کسانی اند که هیچگاه دیگران را آگاهانه نرنجانده اند..دل کسی را نشکسته اندوباعث غم و اندوه هیچکس نشده اند
بهاره رهنما: دختر جان که عکاس باشه دست و پام رو گم میکنم بعد بیست و سه سال جلوی دوربین های مختلف بودن حالا جلوی دوربین فرشته عمرم نابلد و ناشی ژست میگیرم یا نمیگیرم و خنده ام میگیره و دوست دارم برم جلو بغلش کنم و بگم :پریا کسی نیست بیا به قول سهراب زندگی را بدزدیم
موتر سواری الناز شاکردوست
عکس دسته جمعی ستاره ها در جشنواره کودک و نوجوان اصفهان
کمند امیرسلیمانی در خارج از کشور
سپند امیرسلیمانی: دنياى اين روزاى من...اين روزا دوست عزيزم ميگرن خان بيشتر از هميشه كنارمه و روز و شبامون رو كنار هم دست در دست هم ميگذرونيم بدون حتى ذره اى علاقه
فرزاد فرزین : سريال اخرين سلطان كاري از اقاي سهيلي زاده عزيز كه بعد از ايام محرم وصفر پخش خواهد شد كه اجراي تيتراژش به عهده من بوده ،اميدوارم از ديدن و شنيدنش لذت ببريد
محمدرضا شریفی نیا: اهواز خيابان لشگر آباد فلافلستان تمام كوچه پر از فلافل فروشي هرچي دلت ميخوادبرميداري ويكى دو تا ساندويچ توپ درست ميكنى و. آخر مياى براى حساب كردن وميگى چه چيز هايي خوردم خيلى حال داد البته ازما كه پول نگرفتن
بهاره هنما و شقایق دهقان
بهنوش بختیاری: روزی با دیدن فیلم "بانوی" آقای مهرجویی عاشق خانم خیراندیش شدم.سالها بعد جایزه ی بهترین بازیگر زن کمدی در جشن حافظ برای شبهای برره از دستهای مبارک ایشون گرفتم.این زن جسارت و نبوغ و خلاقیت خاصی در بازیگری دارد و قلبی ازطلا.دلم و گرم کردی
علی ضیا: حال اين روزهايم را نمي دانم صبورم و عاشق مغرور و جنگجو. ارام و ازاده جمع همه ي ازدادم مثل هميشه دلم تنگ است و نميدانم اتفاق پيش رويم تا چه اندازه خوب خواهد بود تنها ميدانم كه دل گرمم به خداي كه نزديك و زنده و حمايت شما كه ميدانيد پسر شهرستاني اين روزها ي شبكه سه سخت به مهر شما دل بسته حالم شبيه چشم هايم است ميانه ي عكسي كه پيش روي شماست
محمدرضا هدایتی و سروش صحت سال 82 وقتی برای اولین بار گوشی خریده بودند
هانیه توسلی با عکس زیر سریال آبله را به هوادارانش معرفی کرد