• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصميم نهايي براي خريد

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
درهفته اي كه پيش روست براي خريد گوشي مي رم و مي خوام اطلاعاتم رو جمع و جور كنم و به كمك شما نياز دارم چون اطلاعاتم راجع به گوشي خيلي كمه . اول از همه چند تا سوال دارم كه ممنون مي شم جواب بدين:

1: فرق مونيتور ubc و tft چي؟ من از گوشي z530 اريكسون خوشم اومده ولي تو اين مورد مشكل دارم. قيمتش هم مناسبه (حدود 160) راستي دوربينش وي جي اي هست يا 3/1 مگاپيكسلي ؟؟؟
2: w550 رو دوست دارم ولي با حافظه نخوري اون مشكل دارم. با اين مقدار حافظش حدودا چند دقيقه مي شه باهاش فيلم گرفت يا mp3 ضبط كرد؟؟
3: خريد v3i رو توصيه مي كنين يا همين w550 رو ؟ اصلا اينا گارانتي دارن ؟
4: k750 رو نمي تونم بخرم چون برام گرونه.( با بلوتوث و گارانتي 250تومن) تازه اگه بخوام روش يه حافظه هم بذارم حدود 300 تموم مي شه كه برام نمي صرفه.
5: خودتون پيشهاد ديگه اي اگه دارين خوشحال مي شم بدونم.(تا سقف 230 هزار)
راستي كدوم يك از اين گوشيها لوازم جانبيش تكميلتره . ضمنا مي خوام حتي الامكان قلم فارسي نصب كنم .
عرض ديگه اي ندارم و منتظر راهنمايي شما هستم.با تشكر

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي اين v3pink چي؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من برای دختر ها دابلیو 550 رو توصیه میکنم تا وی تری. وی تری یکمقدار مردونست. البته جنس محکمتر و آنتن دهی بهتری داره

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1: فرق مونيتور ubc و tft چي؟

در حال حاضر، صفحه نمايش هاي TFT بهترين كيفيت تصوير رو دارن. UBC هم اگه اشتباه نكنم يه چيزي تو مايه هاي همون STN هست كه خيلي از TFT ضعيف تره.
نمايش تصوير صاف و شفاف و پرنور و رنگ هاي شاد و طبيعي، زاويه ي ديد بالا، زمان پاسخ گويي كم( اين خيلي مهمه) از قابليت هاي TFT هاس. در ضمن بايد حواست باشه كه تعداد پيكسل هاي صفحه نمايش هم خيلي مهمه.

TFT technology provides more accurate color control, allowing it to display more colors
TFT screens also offer a wider viewing angle range (30 to 70 degrees) than the other popular types of LCDs

STN displays typically produce lower image quality and slower response time, which can be critical for display of rapid-moving animations.

(منبع اينترنت!)

از گوشي z530 اريكسون خوشم اومده ولي تو اين مورد مشكل دارم. قيمتش هم مناسبه (حدود 160) راستي دوربينش وي جي اي هست يا 3/1 مگاپيكسلي ؟؟؟

VGA

قطعا w550 . جفتشون گارانتي دارن اما ماله سوني اريكسون خيلي بهتره.

چند تا سوال دارم كه ممنون مي شم جواب بدين

4: k750 رو نمي تونم بخرم چون برام گرونه.( با بلوتوث و گارانتي 250تومن) تازه اگه بخوام روش يه حافظه هم بذارم حدود 300 تموم مي شه كه برام نمي صرفه.

:whistle: !!

نميدونم شما چحور گوشي اي ميخواي. امكانات ؟ ظاهر ؟ جفتش ؟ هيچ كدوم ؟ :D
بيشتر توضيح بده.

راستي اين v3pink چي؟
مي خوام حتي الامكان قلم فارسي نصب كنم .

دهاتي :D ( شوخي بودا ناراحت نشي:) )
آمريكايي از تركيب رنگ و زيبايي و مد هيچي نوفهمه.
در مورد قلم فارسي هم، با اين كه من بسيار طرفدار زبان فارسي هستم و جونم هم سرش ميدم !!، اما توي گوشي هيچ لزومي به وجودش نيست چون بدتر همه چي رو قاطي ميكني !

.

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر به دیزاین و زیبایی اهمیت میدی در خرید v3i شک نکن در غیر این صورت w550 بخر که پخش mp3 و دوربین نسبتا بهتری داره . این هم یک عکس از پک v3i :

v3i-3.jpg

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم یک عکس از پک v3i

عزيز ممنون از عكس.
اما يه سوال. اين محتويات پكي كه گذاشتي، از روي يه پكي كه توي ايران هست بوده يا نه ؟
چون من با پسرخالم رفتيم و وي3 آي گرفتيم، يه سري چيزايي كه توي اين عكس هست توي پكش نبود ;)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از laminor2006 :
اگر به دیزاین و زیبایی اهمیت میدی در خرید v3i شک نکن در غیر این صورت w550 بخر که پخش mp3 و دوربین نسبتا بهتری داره . این هم یک عکس از پک v3i :

v3i-3.jpg
عجب پک کاملیه:blink:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
اول بگید چه انتظاراتی از گوشی دارید.
ولی تا اونجایی که فهمیدم برای موسیقی می خواهید که motorola e1 چیز خوفی بید حدود 200 چوق پولشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من :
ظاهر : V3i
امکانات : W550
هر چند W550 هم ظاهر خوبی داره

بقیه ی سوالات رو هم که دوستان جواب دادند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :
سلام خدمت همه دوستان
درهفته اي كه پيش روست براي خريد گوشي مي رم و مي خوام اطلاعاتم رو جمع و جور كنم و به كمك شما نياز دارم چون اطلاعاتم راجع به گوشي خيلي كمه . اول از همه چند تا سوال دارم كه ممنون مي شم جواب بدين:

1: فرق مونيتور ubc و tft چي؟ من از گوشي z530 اريكسون خوشم اومده ولي تو اين مورد مشكل دارم. قيمتش هم مناسبه (حدود 160) راستي دوربينش وي جي اي هست يا 3/1 مگاپيكسلي ؟؟؟
2: w550 رو دوست دارم ولي با حافظه نخوري اون مشكل دارم. با اين مقدار حافظش حدودا چند دقيقه مي شه باهاش فيلم گرفت يا mp3 ضبط كرد؟؟
راستي كدوم يك از اين گوشيها لوازم جانبيش تكميلتره . ضمنا مي خوام حتي الامكان قلم فارسي نصب كنم .
عرض ديگه اي ندارم و منتظر راهنمايي شما هستم.با تشكر

ببینید اون سوال 5 رو بیخیال شید چون اگه قرار باشه بریم تو فاز جواب به اون باز بحثا حاشیه ای میشه و چیزی از توش در نمیاد که شما بگیری و بدتر گیج میشی! پس بین این گوشیایی که اشاره کردین من هم با دبلیو 550 موافقم .. 256 مگ اگرچه به نظر من یه نقطه ضعفه ولی نه اونجوری که نشه طرفش رفت .. ضمنا اگه یوزر صرفا اهنگ گوش بده ای نیستین همون 256 تا بسه براتون .. همون دبلیو 550 رو بگیرید و قال قضیه رو بکنید ..

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :
عزيز ممنون از عكس.
اما يه سوال. اين محتويات پكي كه گذاشتي، از روي يه پكي كه توي ايران هست بوده يا نه ؟
چون من با پسرخالم رفتيم و وي3 آي گرفتيم، يه سري چيزايي كه توي اين عكس هست توي پكش نبود ;)

این پکش حدود 265 هزار تومان هست ولی پک ساده تر هم داره بدون کیف و بند و هنزفری بلوتوث که الان حدود 235 هزار تومان هست . اونی که شما گرفتی کیف و بند داخلش بود ؟؟؟

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همتون ممنونم.
گفتين بيشتر توضيح بدم .چشم.
عكس برداري و فيلمبرداري دوربين خيلي مهمه برام.بعد ضبط و پخش موسيقي.بعد هم ظاهر.
قلم فارسي مي خوام چون مشكل زبان دارم و نمي تونم اون طور كه بايد از امكانات گوشيم استفاده كنم.شايد بعد از اينكه دستم عادت كرد منوي فارسي رو پاك كنم البته اگه بشه!
آقاي علي رضا و ساير دوستان نگفتيد با اين مقدار w550 چند دقيقه مي شه فيلمبرداي كرد.لااقل حدودا بگين.
با اين اوصاف از خير z530 هم گذشتم.
در مورد لوازم جانبيشون و بهترين گارانتيشون هم بگين.مرسي
باز هم اگه پيشنهاد ديگه اي دارين ممنون مي شم بگين.

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همتون ممنونم.
عكس برداري و فيلمبرداري دوربين خيلي مهمه برام.بعد ضبط و پخش موسيقي.بعد هم ظاهرو البته حافظه و امكانات قابل قبول.
قلم فارسي مي خوام چون مشكل زبان دارم و نمي تونم اون طور كه بايد از امكانات گوشيم استفاده كنم.شايد بعد از اينكه دستم عادت كرد منوي فارسي رو پاك كنم البته اگه بشه!
آقاي علي رضا و ساير دوستان نگفتيد با اين مقدار w550 چند دقيقه مي شه فيلمبرداي كرد.لااقل حدودا بگين.
بابا اين همه گوشي تو بازار هست!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :
از همتون ممنونم.
عكس برداري و فيلمبرداري دوربين خيلي مهمه برام.بعد ضبط و پخش موسيقي.بعد هم ظاهر.

ببینید اگه از فیلمبرداریش کیفیت میخواین که خوب خیلی معمولیه در مورد موسیقی توی سایت موبایل ریویو گفته که 256 مگ حافظه حدود 2 تا 3 ساعت رو ساپرت میکنه .. در مورد گارانتی هم میگن که سیتادل(الرمس) بهترینه .. پیشنهاد دیگه هم با حدود 220 تومن میتونم نوکیا 7610 رو بهتون بگم که گوشیه خیلی خوبیه .. همینطور 6670 و 6230

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
از همتون ممنونم.
عكس برداري و فيلمبرداري دوربين خيلي مهمه برام.بعد ضبط و پخش موسيقي.بعد هم ظاهرو البته حافظه و امكانات قابل قبول.
شما W550 رو بخر
فارسی داره ( می تونه داشته باشه )
فیلمش خیلی قوی نیست ( ولی در رده ی QCIF ها بهترینه )
دوربینش 1.3 مگاپیکسله خیلی خوبه
پخش موزیکش حرف نداره
256 مگابایت حافظه داره
بهترین گارانتیش سیتادل هست
زمان فیلمبرداری رو هم نمی نویسه . می تونی خالی کنی روی کامپیوتر و دوباره از نو بگیری

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از آتنا :
از همتون ممنونم.

با بودجه ای که در نظر گرفتید دابلیو 550 انتخاب خوبیه هر چند این گوشی یک گوشی متوسطه و تا حدی ضعیفه. برای انتخاب گوشی بهتر باید یکمقدار بودجه رو افزایش بدید در غیر اینصورت همین گوشی بد نیست

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونی که شما گرفتی کیف و بند داخلش بود ؟؟؟

لامينور جان،
نه نبود. فقط يه بند كوچيك تر از اين توش بود كه دقيق نميدونم به چه كاري مياد ... البته شايد پسرخالم الان بدونه !
با اين اوصاف، ايني كه ما خريديم پك كامل نبود. ممنون از راهنمايي.

-----
آتنا جان،
با بودجه ي شما و انتظارات شما و آپشن هايي كه دادي، من هم w550 رو پيشنهاد ميكنم. همين پسرخالم كه الان وي تري داره، w550 داشت و يهو زد به سرش با وي تري آي عوض كرد ...

يه مدت باw550 كار كردم. بهترين ويژگيش به نظر من، صداي عاليش بود. روي گوشي سه چهار تا بلند گو جاسازي كردن !
بدترين ويژگيش هم به نظر من صفحه ي كوچيكش بود. البته من از صفحه نمايش كوچيك بيزارم ...

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستان واقعا ممنونم.
ديروز از يه مغازه k750 رو پرسيدم 250 گفت . بعد گفت البته بدون گوشي (يا همون هندزفري فكر كنم ) 225 تومن.
اگه اين طور باشه همين k750 رو مي گيرم .نظرتون چي؟ فروشنده كه گرون نگفته؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من میگم دبلیو 550 رو نگیر طبق یجربیاتی که بدست اووردم دبلیو 550 خوب نیست مخصوصا که دوربینش وقتی رو فول رزولوشن زوم نمیکنه و باید سایز عکی کوچیک شخ تا زوم کنه کی 750 با قیمتی که داره واقها بی رقیبه و امکان نداره که گوشیی این امکاناتو داشته باشه و قیمتش این باشه البته 6630 نوکیا رو هم میتونی در نظر داشته باشی گوشی خوبیه دوربینش خیلی خوبه اما موزیکش نه به هر حال 6630 رو هم داشته باش

بالا