• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصمیم مجدد برای فروش پزشک آدرس با درآمد 1 میلیون و 700 در دو ماه گذشته.قیمت 8 میلیون

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام
دوستان اینبار مثل اینکه مشکلات دارن برای ما تصمیم می گیرن.برای همین مجددا تصمیم به فروش وبسایت پزشک آدرس گرفتم.
دلیل فروش صرفا مشکلات شخصی و عدم توانایی اداره سایت هست.همین.
توضیحات:
این وبسایت رو من 3 ماه پیش به مبلغ یک میلیون تومن خریداری کردم و بعد از حدود 3 میلیون تومن که بابت سئو خرج کردم طی 2 ماه گذشته و فقط از تبلیغات یک میلیون 700 هزار تومن در آمد داشته.
نحوه ی درآمد زایی رو فقط تو پ خ توضیح می دم.
روی بازدید سایت زیاد کار نکردم و رنک الکسا و گوگل هم به هیچ وجه برام اهمیت نداشته و نداره ولی به هر حال اطلاعات الکسا رو می تونید تو لینک زیر ببینید.
Pezeshkaddress.com Site Info
بازدید فعلی روزانه هم طبق گزارش سایت آمارگیر پرشین استت در بهترین حالت 3000 تا هست که اکثرا هم ورودی گوگل هست.دوستان همون طور که گفتم روی سئو ی سایت به شدت کار شده و سایت توی یه سرچ هایی تو صفحه اول گوگله که خود من باورم نمی شد.
دوستان فروش هم فقط به صورت نقدیه و ابتدا مبلغ رو واریز می کنید و بلافاصله دامنه ها و هاست به نامتون می شه.
ضمنا سایت دارای سه دامنه ی pezeshkaddress. com و pezeshkaddress. ir و doctorsdb .ir هست.

بخشی از سرچ های گوگل (سایت رو از تاریخ 18 آذر تو این آمار گیر ثبت کردم):
pezeshk11.jpg

اینم رنک گوگل که در حال حاضر هم رنک 3 هست:
pezeshk1.jpg

قیمت هم 8 میلیون تومن مقطوع مقطوع.

Last edited:

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
mmc2ktmwkjax6hyod80.gif

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اثبات و نحوه درامد رو برام بفرستيد.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
نحوه ی درآمد زایی رو فقط تو پ خ توضیح می دم.
خسته نباشید می خواستم اگه میشه این مورد رو شفاف تر برام توضیح بدین.
ممنون

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
داداش یه سئوالی برام پیش امده

شما که تو گوگل نیستید چه جوری ویزیتور داشتید ؟

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
داداش یه سئوالی برام پیش امده

شما که تو گوگل نیستید چه جوری ویزیتور داشتید ؟

چی؟!!!!
تو گوگل نیستیم؟!! پس اون عکس اول رو واسه قشنگی گذاشتم؟؟
این عکس رو ببین دوست عزیز خودت متوجه می شی تو گوگل هستیم یا نیستیم.
123456.jpg
ضمنا من در حال حاضر ویزیتور ندارم. من طی این سه ماه تقریبا تنهایی سایت رو اداره کردم دوست عزیز.

Last edited:

star900

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
3 میلیون خرج سئو کردی که هیچ تاثیری هم در رنک و رتبه و آمارتون نداشته ظاهرا !! این جور سایتها خیلی زود رنک گوگل میگیرن ولی باز واسم عجیبه رنک نداره سایتتون!! توی گوگل هم نیستید خیلی سرچ کردم
قیمت هم بسیار بالا فرمودید.

ولی باز اطلاعات + اثابت درامد رو برام سند بفرمایید تا قیمت پیشنهادیمو براتون سند کنم دوست عزیز

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
3 میلیون خرج سئو کردی که هیچ تاثیری هم در رنک و رتبه و آمارتون نداشته ظاهرا !! این جور سایتها خیلی زود رنک گوگل میگیرن ولی باز واسم عجیبه رنک نداره سایتتون!! توی گوگل هم نیستید خیلی سرچ کردم
قیمت هم بسیار بالا فرمودید.

ولی باز اطلاعات + اثابت درامد رو برام سند بفرمایید تا قیمت پیشنهادیمو براتون سند کنم دوست عزیز

داداش من متوجه این حرف نمی شم:
توی گوگل نیستید.
الان منظور از این حرفتون چیه؟

ضمنا داداش کی گفته این خرج ها تاثیر نداشته؟مگه شما علم غیب داشتی و آمار سایت من رو قبل از این خرج ها می دونستی که این حرفو می زنی؟ پس من احمق بودم سه میلیون پولمو خرج هیچی کردم نه؟؟!!
رتبه ی الکسا از 30000 رسیده به 6000 بد بوده؟!!!
رنک گوگل از یک شده سه بد بوده؟
تمامی بازدید سایت از گوگله بده؟!!!
بازدید از روزی 400 تا رسیده به 3000 تا بد بوده؟
نکنه انتظار دارید با سه میلیون خرج بیاد رنک 8 گوگل جای youtube !!!؟؟؟
قیمت هم اگر از نظرتون گرونه هیچ اجباری در خرید برای کسی نیست!!
ضمن اینکه هیچ اجباری هم برای فروش ندارم.نه نیاز مالی دارم و نه عجله برای فروش.اداره ی این سایت هم بیشتر برای من جنبه ی تجربه داشته تا پول.فروش هم نره می سپرمش به یکی از دوستانم که خیلی بهتر از من اداره اش کنه.والسلام
ضمنا دوستانی که راجع به یه موضوعی اطلاعات دقیق ندارن و قصد خرید هم ندارن خواهشا نظر کارشناسی ندن و وقت من رو هم تلف نکنن.

Last edited:

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
اطلاعات تکمیلی رو لطفا پخ بفرمایید

ارسال شده با شیپینگ رایگان

بالا