• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصمیم گیری برای خرید : Iphone 5 or Lumia 920 or Nexus 4

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان یه مشورت میخوام.....
میخوام گوشیه جدید بخرم اما موندم که بین این سه تا گوشی کدومو انتخاب کنم...
اول بگم که من اهله گوشی بازیم یعنی زیاد گوشی عوض میکنم....
حالا موندم با این شرایط و این قیمتهای فضایی کدومو بخرم ، انتخاب هام اینها هستند :
1- Apple Iphone 5 16 Gb
2- Nokia Lumia 920
3- LG Google Nexus 4
چون هر کدوم OS مخصوص به خودشون رو دارند و من با هرسه تاشون هم کار کردم خودم بیشتر Nexus رو دوست دارم ولی چون ساخته الجی هستش باهاش حال نمیکنم
از طرفی هم ویندوز فون هم حرفی برای گفتن داره ولی خوب بازار نداره و بعد واسه فروشش دردسر دارم
آیفون هم که حرفی واسه گفتن نداره ولی خوب OS استیبل و خوبی داره و شیک هم هست

نمیدونم شماها کمک کنید شاید بتونم تصمیم گیری کنم که کدومو بگیرم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من اگر بودم آیفون 5 64 گیگ سفید میخریدم ...

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
والا آیفون نسبت به قیمتش .... اصلا حرفی واسه گفتن نداره..... یعنی اینقدر نمیارزه که واسه 64 گیگش 3000 تومن هزینه کنی

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من هم اندورید رو تجربه کردم هم ios من اپل رو بیشتر میپسندم ...

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
ببين ايفون تو اين موقعيت اصلا خريدش منطقى نيست بعدشم ظاهر ايفون رو نميشه عوض کرد شايد بعد از يه مدت تو ذوقت بزنه ولي اندرويد هزارتا لانچر داره واسه هر گوشي هم کم کم هفته يه رام جديد ميدن. ببين من خودم گوشى بازم حالت رو ميفهمم ولي بدون خداوکيلى هيچي اندرويد نميشه ويندوز موبايل تو بخش بازى و نرم افزار خيلي ضعيفه .ولى اى او اس و اندرويد تقريبا يکي چون هر بازي واسه ايفون مياد واسه اندرويد هم مياد بعدشم اندرويد خيلي قابليت هاي جالبى داره به خاطراپن سورس بودنش تو ميتونى اکثر ويندوز هارو تو اندرويد به وسيله شبيه ساز اجرا کني.اين نکسوس جديد تحت نظارت گوگل توسط lg ساخته شده پس مطمعن باش چيز خوبيه يه چندتا فيلم ازش ببين شايد نظرت عوض شد .به نظر من اگه علاقه زيادى به بازى و فيلم ديدن با گوشى دارى من بهت گالاکسى نکسوس رو پيشنهاد ميکنم خيلي خوش دسته و صفحش خيلي خيلي با کيفيته و پشتيبانى مستقيم گوگل رو داره.
سوالى داشتى در خدمتم پ.خ بده.

Sent from my HTC_FLYER using Tapatalk

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
اوپن سورس بودن آندروید که یک مزیته خیلی خوبه ولی من چون زیاد با رام ور میرم..... اینو میدونم که آندروید استیبل نیست.... خیلی لگ و باگ داره.... ولی ios نه خداییش استیبله.... ولی اصلا به قیمتش نمیارزه..... خودم هم گلکسی نکسوس داشتم گوشیه فوق العاده ایه هنوز مثله اون تو دستم نگرفتم.... ولی خوب نمیدونم با وین فون 8 کار کرده باشید یا نه.... از نظره استیبلی که حرف نداره از لحاظ یکپارچه بودن با ویندوز 8 هم که خدایی خیلی ردیفه یعنی با وصل کردنه یه گوشیه وین فون به یه سیستم ویندوز8 همه چی خودش سینک میشه و نیاز به هیچی نداره .... از اکانتهای ایمیل گرفته تا مسیج ها و کانتکت ها و موزیک و ..... خلاصه همه چی ... از نظره بازی هم یه سر به وین استور بزنین بد نیست.... داره خوب میشه تا حالا 200.000 اپ داره ولی خوب به دلیله گوشی بازیه بنده .... بعدا تو فروش گوشیه وین فون مشکل پیدا میکنم.... فکر میکنم بهترین گزینه همون نکسوس 4 باشه.... نظره شماها چیه ؟

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
ببين داداش تو اگه رامت درست و حسابى باشه اندرويد استيبله الان من گوشى تو خونه دارم که شيش ماه پيش رامش رو عوض کردم تا الان اخ نگفته.داداش من چندتا کليپ از اين نکسوس جديد ديدم خيلي عالي بود به نظرم بهترين چيز همين نکسوسه.ويندوز فون به کار افراد جون نمياد يکي مثل من وشما که همه کارش با گوشيه خوب بايد يه گوشيه بگيريه که تو هرزمينه ساپورتش خوب باشه خودتون که ميدونيد تمام نرم افزار ها و بازي مختلف رو ميشه رو اندرويد با شبيه ساز اجرا کرد مثل جاوا....بازم ميل با خودتونه.

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
داداش ايفوني که ميدونيم نهايتا 1.5 ميليون مي ارزه چرا بايد بالاي 2 ميليون جاش پول بديم؟کيفيتش خوبه قبول اينکه درش حرفى نيست ولي اين قيمتم ضلمه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من که یه عمر آندرویید داشتم (دیزایر اچ دی و بعدشم وان ایکس)، دیروز آیفون 5 گرفتم فعلا که نه پشیمونم نه خوشحال! چند روز صبر میکنم اگه دیدم زیاد حال نکردم برمیگردم به همون آندرویید و یه مقدار از هزینه ای که کردم هم برمیگرده.

اگه محدودیت از لحاظ بودجه نداری به نظرم آیفون بگیری پشیمون نمیشی ولی اگه نمیخوای زیاد خرج کنی یه گوشی آندروییدی بگیر و یه عمر حال کن، دردسرش هم کمتره و کار باهاش راحت تر (به نظر من)
به نظر من لومیا رو به خاطر سیستم عاملش حذف کنی بهتره، آندرویید خیلی از ویندوز فون بهتره.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
منم علاقه داشتم ویندوز بگیرم ولی وقتی دیدم یه نرم افزار ساده همراه بانک رو نمیشه روش نصب کرد، بی خیال شدم! (البته فعلاً :D )

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام عزیز
باید ببینی از کدوم سیستم عامل خوشت میاد
به قول دوستان تو این اوضاع ایفون 5 زیاد جالب نیس
ولی من اگه بودم نکسوس 4 رو انتخاب میکردم

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
والا من خودم چون کارم IT هستش با همه سیستم عاملها کار میکنم..... فعلا این ویندوز 8 رو خیلی باهاش حال کردم واسه همینم میخواستم لومیا بگیرم.... چون یکپارچگیه خیلی خوبی با ویندوز 8 داره معرکه هستش ولی خوب به دلیل ضعف هاش پشیمون شدم .... فکر کنم همون نکسوس 4 بهترین گزینه باشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من خودم الان هم آیفون دارم هم یه آی پاد 5 که آی پادرو گذاشتم واسه فروش.
به نظر من ویندوز فون از آندروید خیلی بهتره، شاید الان با توجه به تازه بودنش یه سری محدودیتا داشته باشه ولی به قول خودت رونی و یک پارجگیش باعث تفاوتش میشه. یکی دو سال دیگه که از نظر برنامه و اینا کامل بشه فکر می کنم سهمش توی بازار خیلی بیشتر شه از الان. در کل آينده روشنی داری Wp8

I.O.S

Registered User
لایک‌ها
108

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من بودم اندروید بر میداشتم.ولی نکسوز4 بنچمارکاش خیلی ضعیفه.اصلا پیشنهاد نمیشه.به جاش به زد ال و اس پی فکر کن.شک نکن اندروید بهتره.چه قدر میخوای هزینه کنی؟

بالا