• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعداد استاندارد مطالب مشابه چقدر باشد ؟

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
سلام با یک سوال
توجه به مطالب بالا یک وب سایت در هر موضوع تعداد مطالب مشابه زیر هر پست چه تعداد باشد مطلوب است ؟
معمولا تعداد 5 میزارن من دوست دارم رو 20 مطلب مشابه بزارم آیا بر seo ُسایت تاثیر منفی دارد ؟
ایا استاندارد مخصوصی مثل کلمات کلیدی که با توجه با تعداد کارکتر های متن تگ گذاری میشود برای مطالب مشابه زیر هر پست وجود دارد ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام با یک سوال
توجه به مطالب بالا یک وب سایت در هر موضوع تعداد مطالب مشابه زیر هر پست چه تعداد باشد مطلوب است ؟
معمولا تعداد 5 میزارن من دوست دارم رو 20 مطلب مشابه بزارم آیا بر seo ُسایت تاثیر منفی دارد ؟
ایا استاندارد مخصوصی مثل کلمات کلیدی که با توجه با تعداد کارکتر های متن تگ گذاری میشود برای مطالب مشابه زیر هر پست وجود دارد ؟
مطالب مرتبط اگه همراه با تصویر بندانگشتی باشه حداکثر ۶ تا میزارن (من ۴ تا میزارم) چون بیشتر بزاری ممکنه صفحه سنگین شه و این برای سئو یه کم مضره
اما سایت های خبری همون ۱۵ و ۲۰ میزارن ولی بدون تصویر
کلا بستگی به قالب سایتت داره به نظر من .

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
تضاویر بند انگشتی نداره درسته و جالب پس رو Seo تاثیر خوبی داره من زیر پست 20 مطالب مشابه گذاشتم و تو منو کناره 90 مطلب مرتبط

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز این مورد کاملا بستگی به تعداد لینک های خروجی اون پیج شما داره و نمیشه برای همه یک نسخه ی یکسان نوشت

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
بیشتر توضیح بدید لطفا مثلا سایت amirfb ir چک کنید ببینید درسته یا نه
من برنامه نویسم از وب سایت داری اونم تو وردپرس کاملا بی دفاع هستم و تجربه ورد پرس نداشتم اولن تجربمه

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
تعداد لینک های خروجی هر صفحه باید کمتر از 100 لینک باشد.

clicktools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
برای بررسی وضعیت سئوی سایت خودتون یه سری هم به سایت www.clicktools.ir بزنید ، آنالیز های مختلف انجام می ده ، گزارش خروجی هم فارسی هست با راهنمایی های مرتبط

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام با یک سوال

با این کار سایت خودت رو مثل بازار وکیل شیراز میکنی. این برای خزنده های گوگل نمیتونه مضر باشه چون خیلی هوشمند هستند. ممکنه برخی از لینک های سایتت که بنا به هر دلیلی جدا نتونستند ایندکس بشن از این راه ایندکس بشن. ممکن هم هست چگالی کلمات کلیدی اون صفحه ات رو به هم بزنه. چیزی که در انتخاب جایگاه اون صفحه در گوگل تاثیر داره
به نظر من اگر مطالب مرتبط توی سایت شما بر اساس دسته بندی مشخص میشه و عنوان های تکراری داره بیشتر از 5 نگذار
ولی اگر بر اساس کلمه کلیدی و کلمات مشابه مطالب مرتبط نمایش داده میشه خوبه که تا 10 مطلب مرتبط هم بگذاری

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
فعلا من 470 تا لینک داخلی هر صفحه دارم همشونم نیاز هستن اینکس مطالب معمولا 2 ساعت یا 3 ساعت انجام میشه ولی خیلی نیاز به لینک زیاد دارم چ.ن مطالب سایت چندین هزارا هست و مثلا تو کلمه عکس 900 تا مطلب دارم که دوست دارم کاربر 90 تا از پست هارو ببینه

بالا