• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعداد پست در یک روز

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
شاید این سوال در نگاه اول ساده به نظر بیاید مثلا به اون اینطور پاسخ بدهیم که آقا هرچی می تونی و…

اما سوال هوشمندانه ای است و باید با دقت به ان پاسخ داده شود چرا که اگر شما تا حالا هر روز مثلا 10 تا پست قرار می داده اید قرار دادن یکجای 40 پست توصیه نمی شود

اولا آپدیتها را در طی روز توزیع نمایید در ثانی این تعداد را هر روز تقریبا یکسان نگهدارید

من یک توضیح مختصر بدهم

من برای خودم یک ضریبی تعریف کرده ام به نام ضریب گوگلی که چون خاص خودم است با سرچ در گوگل با مقالات من در مورد این ضریب روبرو میشوید در اینجا یک توضیحی از ضریب گوگلی بدهم

ضریب گوگلی قبل از هرچیز به پیج رنک سایت بستگی دارد به اینصورت که (اعداد ارقام زیر بصورت تجربی از چندین سایت بدست آمده است)

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 0 دارد گوگل در بدترین حالت هر هفته یکبار به او سر می زندو

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 1 دارد گوگل در بدترین حالت هر سه روز یکبار به او سر می زندو

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 2 دارد گوگل در بدترین حالت روز یکبار به او سر می زندو

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 3 دارد گوگل در بدترین حالت هر چهار ساعت یکبار به او سر می زندو

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 4 دارد گوگل در بدترین حالت هر 45 دقیقع یکبار به او سر می زندو

صفحه اصلی یک سایت وقتی پیج رنک 5 دارد گوگل در بدترین حالت هر 5دقیقه یکبار به او سر می زند.

ضریب گوگلی از همه بیشتر به بازه های آپدیت بستگی دارد

اگر آپدیت شما از مقادیر بالا سریعتر انجام شود ضریب گوگلی شما بالاتر میاید و برعکس

مثلا اگر سایت شما پیج رنک 0 دارد و شما طی چند ماهه گذشته حداقل هر 4 ساعت آپدیت داشته اید هم اکنون ضریب گوگلی مشابه یک سایت پیج رنک 3 را دارید و به عبارتی کم از یک سایت رنک 3 ندارید و اگر در این شرایط پیج رنک سایتتان 5 باشد ( و هر4 ساعت آپدیت داشته اید) ضریب گوگلی شما همان ضریب گوگلی پیج رنکتان است(به عبارتی گوگل جریمه نمی کند فقط وظیفه خودش می داند مرتب به شما سربزند)

اما به جای چند ماه چند سال این اتفاق بیفتد روی پیج رنک تاثیر دارد

حال که با ضریب گوگلی اشنا شدید برگردیم به سوال مطرح شده

حداکثر چند تا پست می تونم روزانه بدم؟

تعداد پست روزانه خود را سعی کنید همیشه ثابت نگه دارید و از آن مهمتر مثل خوردن قرص آنتی بیوتیک در زمانبندی ثابت ( مثلا هر 6 ساعت) انجام شود

حال اگر با این شرایط شما به ضریب گوگلی 10 پست در روز رسیدید و 15 پست برای ارسال دارید توصیه میشود که هما 10 پست را قرار بدهید چون اگر مثلا 6 پست را در یک زمان قرار بدهید گوگل بازه زمانی که به ضریب گوگلی شما بستگی دارد آن را می بینید پس نمی تواند امتیاز آپدیت بیشتری به شما بدهد

پس در یک کلام حداکثر تعداد پست در یک روز به ضریب گوگلی تان بستگی دارد و نه پیج رنک سایت
سئو

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
جالب بود. استفاده کردیم. من توی افزونه های سایت مپ چیزی دیدم به نام فرکانس تغییرات که تعیین میکنه گوگل کی به سایت شما سر بزنه.
به گفته ی شما گوگل خودش تصمیم میگیره که قطعا تا حدودی همینطوره. اما برای یک سایت فعال نه ! چرا نه ؟ این همه پلاگین سایت مپ توی آپشن هاشون همین گزینه رو دارند تا خودمون تعیین کنیم. اگر قرار بود فقط گوگل تصمیم گیرنده باشه این آپشن ها توی افزونه های سئو که توسط اساتید بسیار مجرب نوشته شده بی ارزش بود

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کلا شما منبعی هم برای این حرفای که زدی داری ارائه کنی یا فقط ناشی از تجربیات و تفکرات خودتون بوده؟ نه پیج رنک گوگل بر تعداد بازدید روبات از سایت تاثیر میذاره و نه تعداد مطالب ارسالی در روز بر پیج رنک گوگل تاثیری داره!
لطفا اگر مطلبی رو برای آموزش قرار میدید بصورت مستند و با دلیل باشه.

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
کلا شما منبعی هم برای این حرفای که زدی داری ارائه کنی یا فقط ناشی از تجربیات و تفکرات خودتون بوده؟ نه پیج رنک گوگل بر تعداد بازدید روبات از سایت تاثیر میذاره و نه تعداد مطالب ارسالی در روز بر پیج رنک گوگل تاثیری داره!
لطفا اگر مطلبی رو برای آموزش قرار میدید بصورت مستند و با دلیل باشه.
کاملا با دلیل هست دوست عزیز
عزیز شما از منبع چه تعریفی دارید؟
وقتی بنده خودم بعد از 4 سال فعالیت در زمینه سئو به این نتایج رسیدم و بارها بحث هایی در این موارد داشتم
ذکر منبع نیاز نیست
در صورتی منبع ارائه می کنند که شما از جای دیگری مطلبی را ارائه نمودید

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
جالب بود. استفاده کردیم. من توی افزونه های سایت مپ چیزی دیدم به نام فرکانس تغییرات که تعیین میکنه گوگل کی به سایت شما سر بزنه.
به گفته ی شما گوگل خودش تصمیم میگیره که قطعا تا حدودی همینطوره. اما برای یک سایت فعال نه ! چرا نه ؟ این همه پلاگین سایت مپ توی آپشن هاشون همین گزینه رو دارند تا خودمون تعیین کنیم. اگر قرار بود فقط گوگل تصمیم گیرنده باشه این آپشن ها توی افزونه های سئو که توسط اساتید بسیار مجرب نوشته شده بی ارزش بود
شما تعیین میکنید اما ربات در زمان هایی که تعیین شده در سایت سر نمی زنند بلکه تمایل شما را اعلام می دارند که ربات ها در چه زمان هایی رجوع داشته باشند و این دلیل بر رجوع ربات نمی باشد
اگر اینطور بود ایندکس مطالب همه سایت ها افزایش پیدا میکرد
در واقع شما اول باید مطالب را در سایت به صورت روزانه وارد نمایید تا ربات نیز روزانه به سایت شما سر بزند
به عنوان مثال ما در یکی از سایت که داشتیم با تست موارد بالا ایندکس را به زیر یک دقیقه کاهش دادیم

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
سایت هایی که رنک بالاتر دارند در صورت ارسال نکردن پست در ضریب بیان شده با اپدیت پیج رنک افت خواهند کرد
البته این موضوع برای سایت های محتوا محور هست

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کاملا با دلیل هست دوست عزیز
عزیز شما از منبع چه تعریفی دارید؟
وقتی بنده خودم بعد از 4 سال فعالیت در زمینه سئو به این نتایج رسیدم و بارها بحث هایی در این موارد داشتم
ذکر منبع نیاز نیست
در صورتی منبع ارائه می کنند که شما از جای دیگری مطلبی را ارائه نمودید
پس لطفا یه رزومه ای یا اطلاعاتی در مورد سابقه فعالیت خودتون ارائه کنید چون ما که نمیدونیم شما چند سال فعالیت در سئو داشتید!

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
اگر دقت نمایید در پایان مقاله لینک سایت هست و می توانید اطلاعاتی از سایت داشته باشید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اقا یکی بیاد جواب منم بده . من میخوام چندتا دامنه رنک بالای حذف شده خریداری کنم . چیکار کنم ؟ چجوری پست بزنم که رنک این دامنه ها ثابت بمونه و کم نشه ؟ چون می ترسم بعد اینکه خریدم و یه مدت گذشت گوگل رنکشون رو به خاطر حذف ایندکساش صفر کنه . لطفا اگر کسی واقعا بلده و می دونه باید چیکار کنم به من بگه .

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اگر دقت نمایید در پایان مقاله لینک سایت هست و می توانید اطلاعاتی از سایت داشته باشید
دقیقا همین سایت توجه من رو جلب کرد که 21 روز پیش دامنه اش ثبت شده و بصورت خیلی غیر حرفه ای و عجله ای روی وردپرس با پوسته classy راه اندازی شده! این سایت نمیتونه هیچ نشانی از اعتبار یا سابقه داشته باشه. مرجع بهتری ندارید؟

dr_sami

Registered User
لایک‌ها
9
مرجع به تاریخ ثبت دامنه نیست
شما مطالب را اگر چک نمایید روزانه اپدیت می شوند
کاملا اختصاصی هستند
ایندکس سایت بالای 1000 می باشد
سرعت ایندکس زیر 5 دقیقه
حضور سایت در کلمه سئو در 12 لینک اول جستجو سئو در گوگل
این موارد کاملا حرفه ای می باشند
مشکل عمده وب مستران ما نگاه به فیزیک قابل نمایش در سایت می باشد
هیچ توجه ای به میزان ایندکس سایت میزان اپدیت
کلمات کلیدی نمی شود
ما عادت داریم حتما به چیزهایی ساده ای که ربط به سئو ندارند توجه نماییم
بیش از 60% وبلاگ ها و وب سایت های ایرانی کاملا غیر تخصصی و در واقع اسپم می باشند
اما از قالب های بسیار شیک استفاده نمودند!!!
در قسمت اخبار که خدارا شکر یک تیتر در +1000 سایت با محتوا یکسان نشر می شود
در قسمت هایی انجمن که دوستان مثل شما بجای کمک به گسترش اطلاعات در مورد موضوع تاپیک موضوعات پیش پا افتاه را بیان می کنند این در حالی هست که می توان این موضعات را خصوصی بیان نمود تا اینکه با ارسال پست های اسپم که در واقع هیچ کمکی به بار علمی و سایر موارد که نیز در همین حد می باشند
مثال
عبارت :سلام بر شما ای عباس های حادثه که در جاده های سرخ ایثار
در 75800 پیج تکرار شده هست
کلا سعی کنیم به عمق موضوعات توجه نماییم
نمونه کارها بنده در سایت قرار داده شده هست
می توانید نوشته های قبلی بنده را در پرشین تولز که طی دو سال بوده را ببینید رضایت مشتریان واضغ می باشد

بالا