• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعريف پارامتر شخصي

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
يه سوال
الان براي يه Create New Entry ما چند پارامتر داريم.. مثلا: Title - Primary Category- Primary Category- Excerpt
سوال من اينه ميشه يه جورايي يه چند تا پارامتر شخصي براي هر پست اضافه كرد؟؟؟ (با دستكاري ديتابيس يا پلاگين يا دستكاري كدهاي اصلي)
يا مثلا اسم پارامترها رو كه تو قسمت Create New Entry مياد (فقط نمايش رو) چطور ميشه شخصي كرد؟
اگه شدني باشه از ام تي خيلي استفاده هاي جالبي مي شه كرد ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اصولا ام‌تي به خاطر همين چيزهاشه كه دل همه رو برده!
يه پلاگين هست كه اين كار رو مي‌كنه و شما مي‌توني هر چند تا كه دلت مي‌خواد باكس (يا هر اسم ديگه!) بسازي و مطلب بريزي توش و در صفحات مختلف ازش استفاده كني. باقلوا.

در مورد شخصي كردن صفحه هم كه بايد روي لينك Customize the display of this page در پايين صفحه كليك كرد!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از azemati :
يه پلاگين هست كه اين كار رو مي‌كنه و شما مي‌توني هر چند تا كه دلت مي‌خواد باكس (يا هر اسم ديگه!) بسازي و مطلب بريزي توش و در صفحات مختلف ازش استفاده كني. باقلوا.

در مورد شخصي كردن صفحه هم كه بايد روي لينك Customize the display of this page در پايين صفحه كليك كرد!
بابا اسم پلاگين رو بگو حداقل!
اين جور كه شما تعريف كردي پس مشكل من حله
اسم پلاگين لطفا" ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اگه اسم پلاگين رو مي‌دونستم كه توي همون پست بالايي مي‌گفتم ;)
فقط مطمئنم كه يك پلاگين هست كه اين كار رو مي‌كنه.
الان دارم مي‌رم بيرون. برگشتم سرچ مي‌كنم!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از setareh2 :
فكر كنم منظورت اين بود http://www.sixapart.com/pronet/plugins/plugin/pluginmanagerta.html
الان 2:40 شبه(يا صبح)!
فردا باهاش كار مي كنم....

نه پلاگینش Extrafield هستش. که تو سایت sixapart نیست چون که بیشتر از اینکه یه پلاگین باشه یک hack ه ! و اونا سیاستشون این نیست که hack رو خودشون منتشر کنن.
من واست upload ش می کنم.

فرمتش .tar.gz بوده که چون اینجا قبول نمیکنه به zip تغییر دادم! قابل توجه احسان خان! بابا tar.gz رو هم دریاب!

فایل های ضمیمه

• ExtraFields 060 .zip
    13.4 KB · نمایش ها: 12

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از azizaa :
نه پلاگینش Extrafield هستش. که تو سایت sixapart نیست چون که بیشتر از اینکه یه پلاگین باشه یک hack ه ! و اونا سیاستشون این نیست که hack رو خودشون منتشر کنن.
من واست upload ش می کنم.

فرمتش .tar.gz بوده که چون اینجا قبول نمیکنه به zip تغییر دادم! قابل توجه احسان خان! بابا tar.gz رو هم دریاب!
واسه كار كردن باهاش مقاله اي چيزي نيست؟

نبايد زياد آسون باشه ! بايد با ديتابيس و اينا هم كار كني !

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
من واست upload ش می کنم.

اين امكان بعدا موقع آپ گريد دردسرساز مي شه و ممكنه اصلا بين آپ گريد كردن و از دست رفتن تمام اطلاعات قبلي اين بخشهاي اضافي مخير بشي. توي فاروم خود ام تي مفصل راجع بهش بحث شده و اجماع اين بود كه به دردسرش نمي ارزه.

خلاصه قبل از اقدام فكر اينجا هاش رو هم بايد كرد و با چشم باز رفت جلو. فقط اگه واقعا ضروريه بايد انجامش داد.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از majnoon :
اين امكان بعدا موقع آپ گريد دردسرساز مي شه و ممكنه اصلا بين آپ گريد كردن و از دست رفتن تمام اطلاعات قبلي اين بخشهاي اضافي مخير بشي. توي فاروم خود ام تي مفصل راجع بهش بحث شده و اجماع اين بود كه به دردسرش نمي ارزه.

خلاصه قبل از اقدام فكر اينجا هاش رو هم بايد كرد و با چشم باز رفت جلو. فقط اگه واقعا ضروريه بايد انجامش داد.
درسته ؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
من واست upload ش می کنم.

عزيز جان يه سوال؛ اين جور Hack ها از نظر خود سيكس‌پارتي‌ها غيرمجازه!؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
عزيز جان يه سوال؛ اين جور Hack ها از نظر خود سيكس‌پارتي‌ها غيرمجازه!؟

با اجازه عزيز :cool:

معلومه كه نه! امير آقا از شما انتظار نبود اين سوال رو بكني!!!!

اونها فقط مي گن مسئوليت و عواقب هك ها با خودتونه و انتظار پشتيباني نبايد داشته باشيد همين!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از majnoon :
با اجازه عزيز :cool:

معلومه كه نه! امير آقا از شما انتظار نبود اين سوال رو بكني!!!!

اونها فقط مي گن مسئوليت و عواقب هك ها با خودتونه و انتظار پشتيباني نبايد داشته باشيد همين!

به سبک بعضی از دوستان! :

تایید میشه!

:lol: :lol: :lol:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون.

چه كنيم ديگه. بي‌سواديست و هزار دردسر

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از azemati :

در مورد Customize the display of this page كجاشه كه مي شه اسم فيلدها رو تغيير داد؟؟؟؟
مثلا به جاي Extended Entry نوشته باشه: Price يا همچين چيزي... (اين تغيير براي وبلاگ هايي كه يه وبمستر اصلي و چند اديتور دارند خيلي كمك مي كنه!!!! اديتورها شايد يادشون بره هر فيلد براي چه كاري (غير از كار اصلي!!!) در نظر گرفته شده!!!!!!)

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از azizaa :
من واست upload ش می کنم.

نصبش كردم. خيلي سخت نيست... مراحل نصبش رو گام به گام تو صفحه ExtraFieldsReadMe.html نوشته...
خيلي چيز جالبيه! با وجود اين پلاگين از MT خيلي استفاده هاي ديگه ميشه كرد... فكر كنم دست آدم رو چندين برابر باز مي كنه.... (البته به قول مجنون اگه فردا ويرمون نگيره آپگريد كنيم!!) البته به نظر نمياد با آپگريد كردن MT مشكلي پيش بياد .... حداقل از ورژن 2 با 3 كه مشكلي نداشته فقط بايد طبق دستورالعملش چند خط فايلهاي edit_entry.tmpl و CMS.pm رو تغيير داد!.....

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از setareh2 :
در مورد Customize the display of this page كجاشه كه مي شه اسم فيلدها رو تغيير داد؟؟؟؟
مثلا به جاي Extended Entry نوشته باشه: Price يا همچين چيزي... (اين تغيير براي وبلاگ هايي كه يه وبمستر اصلي و چند اديتور دارند خيلي كمك مي كنه!!!! اديتورها شايد يادشون بره هر فيلد براي چه كاري (غير از كار اصلي!!!) در نظر گرفته شده!!!!!!)
اینجا که نمی‌شه اسم رو عوض کرد. اینجا می‌شه گفت نشون داده بشن یا نه.

اون اسم رو هم می‌شه عوض کرد ولی مهم اینه که یه جای دیگه هم باید اون اسم عوض بشه که کارایی خودش رو داشته باشه. یعنی فقط از تو قالب عوض نشه و در فایل‌ها اصلی هم اسمش عوض بشه که من اینو نمی‌دونم.

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از azemati :
اینجا که نمی‌شه اسم رو عوض کرد. اینجا می‌شه گفت نشون داده بشن یا نه.

اون اسم رو هم می‌شه عوض کرد ولی مهم اینه که یه جای دیگه هم باید اون اسم عوض بشه که کارایی خودش رو داشته باشه. یعنی فقط از تو قالب عوض نشه و در فایل‌ها اصلی هم اسمش عوض بشه که من اینو نمی‌دونم.
براي من مهم نيست جاي ديگه عوض بشه!!! فقط تو قسمت create entry اسم تايتل باكس ورود اطلاعات عوض شه كافيه.... توضيح كه دادم... يه كاربر ديگه شايد يادش بره كه من مثلا از فيلد Extended Entry و تگهاي مربوط به اون از به عنوان يه لينك ميخوام استفاده بكنم.... اگه بشه فقط تايتل Extended Entry رو تو صفحه Create Entry كاستومايز كرد مشكل من حله ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اوكي.

اين فايل رو بايد اديت كني.
mt\tmpl\cms\edit_entry.tmpl

قبلش يه بك‌آپ ازش بگير.

setareh2

Registered User
لایک‌ها