• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعميرات سخت افزاري و نرم افزاري نوت بوك

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

من یه سونی FJ170P
دارم گاهی اوقات دارم کار میکنم در یک لحظه صفحه نمایش یه پرش خیلی خیلی سریع داره و بعدش هم تمام صفحه به رنگ مثلا سبز تیره میشه !:eek: حالا رنگش مهم نیست چون گاهی سبز تیره یا صورتی تیره میشه !

ولی نمیدونم چرا اینطوریه ؟؟ یعنی بدون هیچ دلیلی صفحه نمایش کاملا به یک رنگ میشه و من هر کار بکنم دیگه صفحه نمایش تصویری بجز اون رنگ نداره !

البته کامپیوتر قفل نمیکنه ! یعنی همه چی داره کار میکنه و هیچ مشکلی نیست فقط صفحه نمایش کاملا به یک رنگی تیره در میاد !

تنها راهی که درست میشه اینه که یا standby کنم یا restart کنم که درست میشه !

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟

پ.ن: دستکاه من ویندوزش کاملا آپ دیت هست + آنتی ویروسم هم کاملا آپدیت هست !

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

من یه سونی FJ170P
دارم گاهی اوقات دارم کار میکنم در یک لحظه صفحه نمایش یه پرش خیلی خیلی سریع داره و بعدش هم تمام صفحه به رنگ مثلا سبز تیره میشه !:eek: حالا رنگش مهم نیست چون گاهی سبز تیره یا صورتی تیره میشه !

ولی نمیدونم چرا اینطوریه ؟؟ یعنی بدون هیچ دلیلی صفحه نمایش کاملا به یک رنگ میشه و من هر کار بکنم دیگه صفحه نمایش تصویری بجز اون رنگ نداره !

البته کامپیوتر قفل نمیکنه ! یعنی همه چی داره کار میکنه و هیچ مشکلی نیست فقط صفحه نمایش کاملا به یک رنگی تیره در میاد !

تنها راهی که درست میشه اینه که یا standby کنم یا restart کنم که درست میشه !

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟

پ.ن: دستکاه من ویندوزش کاملا آپ دیت هست + آنتی ویروسم هم کاملا آپدیت هست !

سلام
امتحان زیر با انجام بده:
تصویر را روی مانیتور دیگری منتقل بکن و ببین آیا مشکل فوق روی مانیتور ثانویه هم وجود دارد یا خیر.
اگر همچنان مشکل وجود داشته باشد احتمال قوی گرافیک دستگاهتان دچار مشکل شده است. اما اگر مشکلی روی مانیتور ثانویه وجود نداشت در آنصورت LCD نوت بوک دچار مشکل شده است و باید تعویض شود.
اگر مشکلی داشتید در خدمتم.

فاضلی
تهران
تلفن: 88305571

بالا