• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمير لب تاپ خراب شما يا خريدشان

sib.toursh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز هرکس لب تاپ خراب برای تعمير يا فروش داره شرکت سيب ترش در خدمت است
در تهران حضوری و شهرستان با پست
حداکثر تا 48 ساعت عيب يابی و اعلام هزينه و 48 ساعت تعمير
با بهترين تجهيزات و به روزترين کادر فنی

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
سلام دوست من یه لب تاب توشیبا مدل Satellite 5205-S705 دارم که وقتی روشن میکنم تا لب تاب روشن می شه ازم پسورد می خواد و نمیدونم باید چطور پسوردش روحذف کنم شما می تونید مشکلش رو حل کنید؟

sib.toursh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من یه لب تاب توشیبا مدل Satellite 5205-S705 دارم که وقتی روشن میکنم تا لب تاب روشن می شه ازم پسورد می خواد و نمیدونم باید چطور پسوردش روحذف کنم شما می تونید مشکلش رو حل کنید؟

پ خ شد دوست عزیز

spirit32

Registered User
لایک‌ها
0
آدرست کجاست دوست عزیز؟ من یه ایسر اسپایر وان دارم میخواستم بدونم قیمت تعمیرش چقد در میاد

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
sony vaio fz340n
مشکل اول: لنز دی وی دی رایترش ضعیف شده و دی وی دی باید حتماً 100% نو و بدون کثیفی باشه تا بتونه بخوندش. لنزش قابل تعویضه؟ هزینه ش چقد میشه؟
مشکل دوم: باتریش 3 دقیقه بیشتر نگه نمیداره. قیمت باتریش چنده؟

sib.toursh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sony vaio fz340n
مشکل اول: لنز دی وی دی رایترش ضعیف شده و دی وی دی باید حتماً 100% نو و بدون کثیفی باشه تا بتونه بخوندش. لنزش قابل تعویضه؟ هزینه ش چقد میشه؟
مشکل دوم: باتریش 3 دقیقه بیشتر نگه نمیداره. قیمت باتریش چنده؟

پ خ شد دوست عزیز

ali_mazinani

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یه لپ تاب 1510 دل داره دوستم که رو زمین بوده پا خورده تو ال سی دیش و خراب شد . ایشون بردن زیگورات ال سی دیشو عوض کردن ولی باز صفحه تصویر نداره و روشن نمیشه . البته ال سی دی رو امتحان کرده براش و مشکلی نداشته . روی لپ تاب ایشون تصویر نداره . بهشون گفته مشکل از گرافیکشه . حالا دو تا سوال یکی این که چطور مشکل از گرافیکه ولی وقتی از درگاه وی جی ا وصل میکنیم به مانیتور تصویر تو مانیتور میده ! دوم اینکه هزینه تعمیرش چقدره ؟

مدلش 1510 دل بود من اشتباه نوشتم

کلا هستی داداش ؟!! چرا جواب پخ رو نمیدی . پ خ رو هم ظرف 48 ساعت جواب میدی !!:D

Last edited:

sib.toursh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه لپ تاب 1510 دل داره دوستم که رو زمین بوده پا خورده تو ال سی دیش و خراب شد . ایشون بردن زیگورات ال سی دیشو عوض کردن ولی باز صفحه تصویر نداره و روشن نمیشه . البته ال سی دی رو امتحان کرده براش و مشکلی نداشته . روی لپ تاب ایشون تصویر نداره . بهشون گفته مشکل از گرافیکشه . حالا دو تا سوال یکی این که چطور مشکل از گرافیکه ولی وقتی از درگاه وی جی ا وصل میکنیم به مانیتور تصویر تو مانیتور میده ! دوم اینکه هزینه تعمیرش چقدره ؟

مدلش 1510 دل بود من اشتباه نوشتم

کلا هستی داداش ؟!! چرا جواب پخ رو نمیدی . پ خ رو هم ظرف 48 ساعت جواب میدی !!:D

سلام دوست عزيز پ خ شد خوب نبودم چرا ميزنيد:D

archipay

Registered User
لایک‌ها
3
عزيز جان من يك hp pavilion dv6 1125ee دارم يه بار چايي ريخت توش از اون موقع تا حالا خيلي گرما از زيرش ميزنه بيرون ( گوشه سمت چپ بالا) فكر ميكني چشه و هزينه تعميرش چقدر ميشه؟ آدرس شما كجاست؟

Last edited:

sohrab1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه توشیبا مینی 10 اینچ مدل NB250 دارم باتریش 40 دقیقه نگه میداره باتریش چنده ؟
چندتا سوال دیگه هم دارم لطفا آدرس و شماره پ.خ کن مرسی

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
امضا منو میتونید تعمیر کنید؟
یا اگر خریدار هستید،قیمتتون رو برام پ.خ کنید
منتظرم
ممنون

Sent From My EVO 3D

S.M.N

Registered User
لایک‌ها
112
داداش سلام
بنده دو تا دل دارم که ال سی دی شون خرابه، مدلاشون یکی 500 و دیگری 1300
حال شما یک قیمت از ال سی دی هاش برام بفرس و برای دل 500 باتری هم براش می خوام برای این هم قیمت بده.
ممنون داداشم

بالا