• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعويض كابل پاور لپتاپ دل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
دوستاني كه تو كار لپ تاپ هستند من ميخوام كابل پاورم رو كه سه شاخه است( خيلي قطور هست مخصوصا همراه تبديلش) به كابل دو شاخه معمولي عوض كنم تبديلش رو هم سرش ميدم پول سر هم اگه لازمه ميدم.
كسي ميتونه كمك كنه

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
خودتان هم می توانید این کار را انجام دهید.
سر سیم را قیچی کنید و سر سیم سوم (Earth) را کنار زده و دو سر دیگر را به دو سر دوشاخه وصل کنید. همین.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خودتان هم می توانید این کار را انجام دهید.
سر سیم را قیچی کنید و سر سیم سوم (Earth) را کنار زده و دو سر دیگر را به دو سر دوشاخه وصل کنید. همین.
درسته
ميترسم يه خورده زشت بشه

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
خرجش 1000 تومنه
کابلی ورودی برق آداپتور دل یک کابل استاندارد هست که توی خیلی از وسایل برقی استفاده میشه (خیلی از رادیو ضبط های معمولی همین کابل را دارند)
تو بازار اصطلاحاً بهش میگن کابل برق دو چاک (بخوانید do chak )
من برای 2 تا از لپ تاپ های دل از همین کابل ها استفاده می کنم در ضمن بلند تر هم میشه
موفق باشید

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خرجش 1000 تومنه
کابلی ورودی برق آداپتور دل یک کابل استاندارد هست که توی خیلی از وسایل برقی استفاده میشه (خیلی از رادیو ضبط های معمولی همین کابل را دارند)
تو بازار اصطلاحاً بهش میگن کابل برق دو چاک (بخوانید do chak )
من برای 2 تا از لپ تاپ های دل از همین کابل ها استفاده می کنم در ضمن بلند تر هم میشه
موفق باشید
ممنون
پس از الكتريكيها بايد تهيه كنم ديگه نه؟
راستي كابل شارژر دوربينم ( سوني) هم دو چاك هست ولي امتحان كردم توي شارژ لپتاپ نميره

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ممنون
پس از الكتريكيها بايد تهيه كنم ديگه نه؟
راستي كابل شارژر دوربينم ( سوني) هم دو چاك هست ولي امتحان كردم توي شارژ لپتاپ نميره

از الکتریکی ها یا مغازه هایی که لوازم جانبی کامپیوتر دارند اگر اطراف میدان ولیعصر میری بگو آدرس بدم
دقیقاً همون کابل هست، توش میره فقط مال شارژ سونی یه کم با فشار بیشتر تو میره الان امتحان کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا