• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض ایپاد 4g با iPad wifi سیمکارتخور

Mickaeil rastegar

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان بنده یک ایپاد تاچ 32 گیگ مشکی با تمام جعبه و لوازمش دارم به همراه دو قاب و یک مبدل ایپاد به ایفون خیلی تمیزه فقط پشتش یه ذره خش داره ولی چیزی نیست در حد معموله.................یه سری برنامه هم روشه ازتون میخواستم با یک ایپد 1 وای فای سیمکارتخور عوض کنم از دوستانی که براشون این کار مقدور هستش رو اینکار رو برام انجام بدن................
ممنون میشم...............فقط حضوری تهران...............راستی 32 گیگ کمتر نباشه..............بازم ممنون...............:blush:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوستان بنده یک ایپاد تاچ 32 گیگ مشکی با تمام جعبه و لوازمش دارم به همراه دو قاب و یک مبدل ایپاد به ایفون خیلی تمیزه فقط پشتش یه ذره خش داره ولی چیزی نیست در حد معموله.................یه سری برنامه هم روشه ازتون میخواستم با یک ایپد 1 وای فای سیمکارتخور عوض کنم از دوستانی که براشون این کار مقدور هستش رو اینکار رو برام انجام بدن................
ممنون میشم...............فقط حضوری تهران...............راستی 32 گیگ کمتر نباشه..............بازم ممنون...............:blush:
فکر نکنم پیدا بشه
من ایپاد خریدم پشتش یک خش هم نداره،یعنی اگه خش پیدا کردی میدمش به خودت(جنبه داشته باش!)

قصد نابودی تاپیک رو ندارم ولی فکر نکنم بتونید اینجوری پیدا کنید،بفروشید این رو ایپد بخرید

Mickaeil rastegar

Registered User
لایک‌ها
5
ممنونم از شما ولی من 3 تا قاب با یه پکیج اپل اپس دارم از این 3 تا قاب یکیش مبدل ایپاد به ایفونه همین لوازم هم همش حداقل 200 تومن می ارزه و فکر کنم برای جبران خط و خش هاش کافی باشه........
ولی بازم ممنون از شما........

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ممنونم از شما ولی من 3 تا قاب با یه پکیج اپل اپس دارم از این 3 تا قاب یکیش مبدل ایپاد به ایفونه همین لوازم هم همش حداقل 200 تومن می ارزه و فکر کنم برای جبران خط و خش هاش کافی باشه........
ولی بازم ممنون از شما........
پکیج اپل اپس رو ازت میخرم
در ضمن امروز یک پک 11 دی وی دی گرفتم برای ایفون
نوشته بود ایفون5 پشتش!!!نگاه کردم سال تولید رو نوشته 90!!!!
امروز میرم پس میدمش
روی هم 30 ت دادم 2 تا بازی رایتی و این پکو خریدم!

ادم تو این زمونه به کی میتونه اعتماد کنه؟

Mickaeil rastegar

Registered User
لایک‌ها
5
پکیج اپل اپس رو ازت میخرم
در ضمن امروز یک پک 11 دی وی دی گرفتم برای ایفون
نوشته بود ایفون5 پشتش!!!نگاه کردم سال تولید رو نوشته 90!!!!
امروز میرم پس میدمش
روی هم 30 ت دادم 2 تا بازی رایتی و این پکو خریدم!

ادم تو این زمونه به کی میتونه اعتماد کنه؟
بله درسته..................چرا خب از سایت اپل اپس نو ی اون پک رو نمیخرید؟؟همش 37 تومنه..........

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
آیپد وایفای سیم کارتخور چیه ؟:D بنویس آیپد نری جی

بالا