سلام
دوستان قصد تعویض تبلتم رو دارم (فقط تعویض)
هر پیشنهادی دارید بگید
برای تعویض با تبلت 7 اینچی هم بیشتر نظرم روی تبلت P1000 سامسونگ هستش
و اما در مورد تبلت :
واقعا قدرتمند هستش
بازیهای اچ دی که دیوایس های سامسونگ هم توی اجراش مشکل دارن به راحتی اجرا کرد (خودمم تعجب کردم )
بازیهایی که الان روش هست و قبلا تست شده (برای آشنایی بیشتر با بازی ها لینکهاشون هم گذاشتم واستون فقط کافیه روش کلیک کنید) :
Modern Combat 4 (دیتاش حدود 2 گیگ )
Real Racing 3 (دیتا حدود 3 گیگ)
Need For Speed Most Wanted (دیتا حدود 2 گیگ)
Mass Effect (دیتا حدود 700 مگ )
Dead Trigger
Fifa 12 (دیتا 1.2 گیگ)
Max Payne
این هم مشخصات عمومیش :
اگر بخواهیم خیلی خلاصه تبلت اندرویدی ViewPad 10S کمپانی ViewSonic را تعریف کنیم، باید گفت: "سریع، با امکانات بسیار و قیمتی مناسب." شاید عدم وجود مارکت اصلی اندروید در این تبلت، برای اکثر افراد یک نقطه ضعف بزرگ قلمداد شود، ولی در ایران به دلیل اینکه دسترسی به اندروید مارکت مقدور نیست، خیلی مشکل بزرگی محسوب نمیشود(البته در ورژن آندرویدی که الآن روش نصبه مارکت نصبه ). به علاوه کیفیت ساخت خوب، امکانات بسیار بالا، وجود USB Host و پورت HDMI با سایز نرمال و از همه مهمتر، وجود پردازنده دو هستهای قدرتمند، این تبلت را به یکی از بهترین تبلتهای موجود در بازه قیمتی خود تبدیل کرده است. خواننده نقد و بررسی کامل این محصول باشید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: - وزن 730 گرم
پردازنده: Nvidia Tegra 250 SMP Dual-Core ARM Cortex A9 1GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - USB - microUSB - HDMI
سایر مشخصات: Google Android V2.2 Froyo - کارکرد باتری 7.5 ساعت
نام ها ديگر : ViewSonic ViewPad 10S, ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi 3G, ViewSonic ViewPad 10S Wi-Fi 3G
نقات قوت :
پردازنده دو هسته ای بسیار قدرتمند ایده آل برای تماشای ویدئو و اجرای بازی های سنگین
باتری بسیار قوی
ورودی USB برای اتصال فلش، کیبرد و ماوس
خروجی Full-Sized HDMI
حساسیت بالای تاچ صفحه نمایش
پشتیبانی از Adobe Flash Player
قیمت عالی
در حال حاضر کاستوم رام آندروید 4.1 روشه (آندروید 2.2 روش بود خودش 4.1 ریختم روش)
کاستوم رام آندروید 4.2 هم براش اومده ولی من نصب نکردم با همین راحتم
در این رام قابلیت تماس + اس ام اس اضافه شده ولی باگ داره که احتمالا در ورژن های بعدی برطرف خواهد شد
کلا چون کاستوم رام هست یه سری باگ داره . لیست کاستوم رامهای ارائه شده و قابلیت ها و باگها برای این تبلت رو میتونید در این لینک و این لینک مشاهده کنید
داک مخصوص خوش رو هم داره
1 کیف لپتاپی هم داره
این هم عکسهاش :
دوستان قصد تعویض تبلتم رو دارم (فقط تعویض)
هر پیشنهادی دارید بگید
برای تعویض با تبلت 7 اینچی هم بیشتر نظرم روی تبلت P1000 سامسونگ هستش
و اما در مورد تبلت :
واقعا قدرتمند هستش
بازیهای اچ دی که دیوایس های سامسونگ هم توی اجراش مشکل دارن به راحتی اجرا کرد (خودمم تعجب کردم )
بازیهایی که الان روش هست و قبلا تست شده (برای آشنایی بیشتر با بازی ها لینکهاشون هم گذاشتم واستون فقط کافیه روش کلیک کنید) :
Modern Combat 4 (دیتاش حدود 2 گیگ )
Real Racing 3 (دیتا حدود 3 گیگ)
Need For Speed Most Wanted (دیتا حدود 2 گیگ)
Mass Effect (دیتا حدود 700 مگ )
Dead Trigger
Fifa 12 (دیتا 1.2 گیگ)
Max Payne
این هم مشخصات عمومیش :
اگر بخواهیم خیلی خلاصه تبلت اندرویدی ViewPad 10S کمپانی ViewSonic را تعریف کنیم، باید گفت: "سریع، با امکانات بسیار و قیمتی مناسب." شاید عدم وجود مارکت اصلی اندروید در این تبلت، برای اکثر افراد یک نقطه ضعف بزرگ قلمداد شود، ولی در ایران به دلیل اینکه دسترسی به اندروید مارکت مقدور نیست، خیلی مشکل بزرگی محسوب نمیشود(البته در ورژن آندرویدی که الآن روش نصبه مارکت نصبه ). به علاوه کیفیت ساخت خوب، امکانات بسیار بالا، وجود USB Host و پورت HDMI با سایز نرمال و از همه مهمتر، وجود پردازنده دو هستهای قدرتمند، این تبلت را به یکی از بهترین تبلتهای موجود در بازه قیمتی خود تبدیل کرده است. خواننده نقد و بررسی کامل این محصول باشید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: - وزن 730 گرم
پردازنده: Nvidia Tegra 250 SMP Dual-Core ARM Cortex A9 1GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - USB - microUSB - HDMI
سایر مشخصات: Google Android V2.2 Froyo - کارکرد باتری 7.5 ساعت
نام ها ديگر : ViewSonic ViewPad 10S, ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi 3G, ViewSonic ViewPad 10S Wi-Fi 3G
نقات قوت :
پردازنده دو هسته ای بسیار قدرتمند ایده آل برای تماشای ویدئو و اجرای بازی های سنگین
باتری بسیار قوی
ورودی USB برای اتصال فلش، کیبرد و ماوس
خروجی Full-Sized HDMI
حساسیت بالای تاچ صفحه نمایش
پشتیبانی از Adobe Flash Player
قیمت عالی
در حال حاضر کاستوم رام آندروید 4.1 روشه (آندروید 2.2 روش بود خودش 4.1 ریختم روش)
کاستوم رام آندروید 4.2 هم براش اومده ولی من نصب نکردم با همین راحتم
در این رام قابلیت تماس + اس ام اس اضافه شده ولی باگ داره که احتمالا در ورژن های بعدی برطرف خواهد شد
کلا چون کاستوم رام هست یه سری باگ داره . لیست کاستوم رامهای ارائه شده و قابلیت ها و باگها برای این تبلت رو میتونید در این لینک و این لینک مشاهده کنید
داک مخصوص خوش رو هم داره
1 کیف لپتاپی هم داره
این هم عکسهاش :
Last edited: