monsteriran
Registered User
- نوشتهها
- 559
- لایکها
- 9
دوستان سلام
یک عدد تبلت سیم کارت خور Asus fonepad دارم که اصلا استفاده نشده و کاملا نو هست(فقط پلمپ جعبه باز شده)
از لینک زیر می تونین اطلاعات فنی و ویژگی های تبلت و نظرات کسائی که ازش استفاده کردن رو بخونین
Asus Fonepad ME371 - 8GB - تبلت اسوز گوگل فون پد - 8 گیگابایت
با توجه به اینکه بیشتر قصد تعویض دارم قیمت پایه براش در نظر نمی گیرم دوستانی که پیشنهادی دارن می تونن اعلام کنن
به همراه تبلت یک عدد مموری 8 گیگ کلاس 10 هم هست که تقدیم میشه
برای دوستانی که پیشنهاد خرید یا تعویض دارن خوبه به نکات زیر توجه کنن:
1-اگر قصد خرید دارین برای اینکه بقیه عزیزان فکر نکنن قصد بازار گرمی دارم پیشنهاد قیمت رو داخل تاپیک مطرح کنن نه پیام خصوصی
2-دوستان تبلت رو فقط با آیفون یا گوشی ویندوز فون 8 هم رده( HTC 8X , Nokia Lumia ) تعویض می کنم.
3-پست غیر از موارد بالا آپ حساب شده پیشاپیش از آپ دادن شما سپاس گزاریم
منتظر پیشنهادات سازنده و منصفانه شما هستم
یک عدد تبلت سیم کارت خور Asus fonepad دارم که اصلا استفاده نشده و کاملا نو هست(فقط پلمپ جعبه باز شده)
از لینک زیر می تونین اطلاعات فنی و ویژگی های تبلت و نظرات کسائی که ازش استفاده کردن رو بخونین
Asus Fonepad ME371 - 8GB - تبلت اسوز گوگل فون پد - 8 گیگابایت
با توجه به اینکه بیشتر قصد تعویض دارم قیمت پایه براش در نظر نمی گیرم دوستانی که پیشنهادی دارن می تونن اعلام کنن
به همراه تبلت یک عدد مموری 8 گیگ کلاس 10 هم هست که تقدیم میشه
برای دوستانی که پیشنهاد خرید یا تعویض دارن خوبه به نکات زیر توجه کنن:
1-اگر قصد خرید دارین برای اینکه بقیه عزیزان فکر نکنن قصد بازار گرمی دارم پیشنهاد قیمت رو داخل تاپیک مطرح کنن نه پیام خصوصی
2-دوستان تبلت رو فقط با آیفون یا گوشی ویندوز فون 8 هم رده( HTC 8X , Nokia Lumia ) تعویض می کنم.
3-پست غیر از موارد بالا آپ حساب شده پیشاپیش از آپ دادن شما سپاس گزاریم
منتظر پیشنهادات سازنده و منصفانه شما هستم