• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض ساب بسیار قوی ماشین با گوشی

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
خوب این ساب فکر نمیکنم اصلا نیاز به معرفی داشته باشه فقط تنها نکته اینه که ساب فقط و فقط با باکسه جدا گونه.ساب جعبه هم داره و صحیح و سالمه

عکس
21348139880674991610.jpg

باکسش هم اقا امیر ساخته بود و این توضیحات ایشون:

باکس فله ای نیس با نرم افزار WIN SID طراحی شده تمام اصول رعایت شده 80 لیتر خالصه و تیونه 35
با MDF هم ساخته شده ابعاد باکس 41 * 43 *68
با قاطعیت میگم هیچکدوم از عزیزانی که توی تی تی یا حتی ساندی شاپ هستن برای ساخت باکس 3 هفته وقت نمیزارن(البته غیر از ساخت باکسهای که برای مسابقه و زدن رکورد ساخته شدن یا باکسهای بندپس که نمونشو وحید دیکسل عزیز ساخته) منظور باکسهای معمولیه کلا
این باکس داخلش با ملات چسب چوب و خاک اره اب بندی شده
داخل هر کدوم از درزا از این ملات ریختم و مجبور بودم هر درزو چند روز صبر کنم تا خشک بشه و بعد برم سراغ گوشه بعدی
این ملات بی اغراغ مثل یه بریس سراسری عمل میکنه الان مثل بتن سفت شده دوستان میدونن که بریس نقشش گرفتن لرزش باکس که باعث میشه بتونید رکور بالاتری هم بزنید(یکی از محاسن)
چون باکس گوشه نداره این قضیه کمک میکنه هوا راحت تر به سمت پرت هدایت بشه
4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
قیمت پاپ استریو فعلا 605 تومنه و قیمت بازار هم همین حد و بیشتره
SWR-1542D

1542dddddddd_(1).jpg

1542dddddddd_(2).jpg

1542dddddddd_(3).jpg

قیمت ساب و باکس آک 750 تومن میشه

با گوشی شما تعویض میشه لطفا اگر علاقه به تعویض دارید گوشی خودتون رو معرفی کنید
هزینه ی پستی هم با خریدار محترمه

هم اکنون نیازمند اسپم های سبزتان هستیم :p

Last edited:

abbas-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من این ساب رو قبلا داشتم و ساب خیلی خوبی هست

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
تایپ R که حرف نداره !
باکس پرتده یا سیلد ؟!

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
بسیار عالی ، خوب بفروشی داداش.

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
اوه اوه من این سابو داشتم البته تو باکس استوانه MTX ولومو می بردم رو 40 چراغ ترمز پشت شیشه ( پارس ) از جاش در میومد! یه آپ خوشگل واسه دوست سیستم بازمون ( تو تی تی هست ماشین بازم هست )

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسیار عالی ، خوب بفروشی داداش.

ممنون از پیغامتون دوست عزیز

اوه اوه من این سابو داشتم البته تو باکس استوانه MTX ولومو می بردم رو 40 چراغ ترمز پشت شیشه ( پارس ) از جاش در میومد! یه آپ خوشگل واسه دوست سیستم بازمون ( تو تی تی هست ماشین بازم هست )

الان دقیقا تمام جا پلاکی و هرچیزی که دورو برش هست از بس لرزیده شل شدن و دارن میوفتن :D
ممنون از پیغامتون

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
گوشی تو چه رنج قیمتی مد نظرتونه؟

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
ببخشید سوال میکنم. میشه یکی از دوستان توضیح بدن که ساب چی هست و کارش چیه؟ البته با اجازه صاحب تاپیک! :blush:

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
ببخشید سوال میکنم. میشه یکی از دوستان توضیح بدن که ساب چی هست و کارش چیه؟ البته با اجازه صاحب تاپیک! :blush:

سلام
چشم

در اصل کار ساب حالا توی ماشین یا هرجایی پخش صداهای با فرکانس پایین هست که این فرکانس ها میتونن همون بیس یا بوم بوم توی ماشین باشن یا ویبره و لرزش ماشین باشه
ساب ها حتما باید توی باکس قرار بگیرین در غیر اینصورت قدرتشون و عمرشون بسیار بسیار کم میشه و نقش باکش توی ساب خیلی اساسیه.
محل قرار گیری هم توی صندوق و این صداهای فرکانس پایین از اجسام سخت رد میشن و داخل اتاقل ماشین میان.

این خلاصه توضیحان :sleepy:

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بیا بالا
گوشیهاتون رو معرفی کنید

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
پیمان جون یه امتیاز به ما بده کار بودیا؟؟؟؟؟؟؟
میدی یا تبلیغات منفی رو علیهت شروع کنم؟؟؟؟؟؟:p:lol:

میلاد جان مارو اغفال کردی سیستم بستیم ماشین رو 10 روز خوابوندن کلی هم از ما پول گرفتن :D

قیمت ساب که خوبه چون قیمت امپ مونو برای درایو کردن این زیاده و هر امپی نمیتونی درایوش کنه واسه همین زیاد جلو نمیان ;)

.................

حواسم به امتیازت نبود الان دادم

Last edited:

port80

Registered User
لایک‌ها
22
با مایلستون میزنی؟

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
سلام
چشم

در اصل کار ساب حالا توی ماشین یا هرجایی پخش صداهای با فرکانس پایین هست که این فرکانس ها میتونن همون بیس یا بوم بوم توی ماشین باشن یا ویبره و لرزش ماشین باشه
ساب ها حتما باید توی باکس قرار بگیرین در غیر اینصورت قدرتشون و عمرشون بسیار بسیار کم میشه و نقش باکش توی ساب خیلی اساسیه.
محل قرار گیری هم توی صندوق و این صداهای فرکانس پایین از اجسام سخت رد میشن و داخل اتاقل ماشین میان.

این خلاصه توضیحان :sleepy:
ممنون از توضیحات مختصر و مفیدتون :)

بالا